The University of Texas at San Antonio College of Business

Bevezetés

Hivatalos Leírás

Az UTSA Gazdasági Főiskola átalakítja a diákokat a kíváncsi és reményteljes magabiztos és karrierre kész fiatal szakemberekké. Célunk, hogy az osztály legjobbjai legyünk, olyan oktatási programokra összpontosítva, amelyek mind alkalmazott üzleti, mind technikai készségeket nyújtanak a magas munkaerőigényű területeken, valamint olyan szakmai és vállalkozói készségeket, amelyek segítenek a hallgatóknak értéket teremteni a szervezetük számára és beilleszkedni a munkaerőbe. Olyan tudósok közössége vagyunk, akik szigorú és releváns kutatással mozdítják elő az üzleti művészetet és tudományt, amelyet a megkülönböztető helyeken publikálnak és az osztálytermi gyakorlatra fordítanak.

Több mint 7900 hallgatóval a főiskola az ország 40 legnagyobb üzleti iskolája közé tartozik, és átfogó tantervet kínál alapképzésben, mesterképzésben és doktori szinten, amely kiterjeszti a hagyományos üzleti oktatás határait.

Az UTSA-t az ország első számú kiberbiztonsági programjának nevezték el a Ponemon Intézet által végzett minősített informatikai biztonsági szakemberek országos felmérése alapján.

Országosan rangsorolt és elismert, a Bloomberg Businessweek a College of Business-t a texasi Top 5 egyetemi üzleti programok közé sorolta. Posztgraduális szinten a főiskolát a Hispanic Business rangsorolta a spanyolok számára a nemzet 10. számú diplomás üzleti iskolájának.

A Vállalkozási Főiskolát az AACSB International akkreditálta, az Egyesület a Kollégiumi Üzleti Iskolák előmozdításához. Ez az akkreditáció foglalkozik a tantervi kérdésekkel, a professzorok képesítéseivel, a hallgatók és a tanárok arányával és az oktatási forrásokkal.

Küldetésnyilatkozat

A Gazdasági Főiskola elkötelezett az ismeretek létrehozása és megosztása iránt, amelyek fokozzák az elmélet gyakorlati fordítását. A főiskola ötvözi a szigorúságot a relevanciával, és innovatív megoldásokat kínál a globális üzleti kihívásokra.

Jövőkép nyilatkozat

Víziónk az, hogy hallgatóinkat kíváncsi és bizakodó tanulókból magabiztos és karrierre kész fiatal szakemberekké alakítsuk. Célunk, hogy az osztály legjobbjai legyünk, olyan oktatási programok lebonyolításával, amelyek alkalmazott üzleti és technikai készségeket nyújtanak a magas munkaerőigényű területeken; jelentős befektetés olyan szakmai készségekbe, amelyek segítik a hallgatókat beilleszkedni a munkaerőbe és értéket teremteni munkavállalóként, leendő vezetőként és vállalkozóként; reagálni a fejlődő piac és az érdekeltek igényeire; valamint olyan tudósok közösségének támogatásával, akik szigorú és releváns kutatásokat végeznek, amelyek ösztönzik a hallgatók tanulását, elősegítik a tudást és vonzják az ipari partnereket.

Alapértékei

Az Üzleti Főiskola ösztönzi a kollegialitást, a kölcsönös tiszteletet, az együttműködést, a közös jövőkép érzését és a vállalkozói szellemet.

Helyszínek

San Antonio

Address
UTSA Circle,1
78249 San Antonio, Texas, Amerikai Egyesült Államok

Keystone ösztöndíj

Ismerd meg az ösztöndíjaink által kínált lehetőségeket