The University of Texas at San Antonio College of Sciences

Bevezetés

Hivatalos Leírás

A számok szerint

  • 4715 hallgató
  • 32 fokozatú program
  • 7 osztály
  • 286 kar

Ünnepeljük a sokszínűséget és az inkluzivitást

Nagyra értékeljük a barátságos környezetet, amely sokféle hangra ösztönöz. A Tudományos Főiskola hallgatóiként olyan oktatók, alkalmazottak és hallgatótársaim vesznek körül, akik a tudományterületek és hátterek széles skáláját képviselik. Elkötelezettségünk a képessé tevő oktatás iránt magában foglalja a tanulmányi programot, a hallgatói támogatási szolgáltatásokat és a tanórán kívüli lehetőségeket. Akár arról álmodozik, hogy orvosi egyetemre jár, középiskolai biológiát tanít, vagy asztrofizikus lesz, az egyetemi tapasztalatait az Ön karrier-céljaihoz igazítjuk. Nem számít, ki vagy, elkötelezettek vagyunk a sikereid mellett.

Ma megoldjuk a holnap problémáit

A kutatás fontos része az ismeretek előmozdításának és tanulóink oktatásának. A kutatásban részt vevő hallgatók nagyobb problémamegoldó készségeket fejlesztenek, valamint fokozzák a bizalmat és az önállóságot, és versenyképesebbek a diplomások. Osztályaink összhangban vannak számos kutatóközponttal és intézettel, köztük a Dél-Texas Középkori Fertőző Betegségek Központjával, a Mesterséges Intelligencia (AI) Intézettel, az Agyegészségügyi Konzorciummal és az Innovatív Kábítószerkutató Központtal. Részei vagyunk az UTSA Nemzetbiztonsági Együttműködési Központjának is, amely egy hatásos kormányzati, egyetemi és ipari ökoszisztéma, amelynek középpontjában a kiberbiztonság, az adatelemzés és a felhőalapú számítás állnak. Tapasztalati tanulás és úttörő kutatás révén szakértői karunk segíti a hallgatókat abban, hogy képességeiket felhasználva változást érjenek el. Tudjon meg többet a kutatásunkról és az elérhető lehetőségekről itt.

Világszínvonalú tudósok vagyunk

Karunk megtestesíti a főiskola elkötelezettségét az integritás és a közjó iránt. Kutatásaik átfogják a tudományos spektrumot, az új Pathways felfedezésétől az agy amygdalájában, a kén erejének felszabadításáig a jövőbeni gyógyszertervezésen át az antibiotikumokkal szemben rezisztens fertőzések tanulmányozásáig. 2019-ben a természettudományi kutatások legfelsõbb egyetemévé neveztek el, és a Kémiai Tanszékünket az ország fiatal egyetemei között az elsõ, a Nature Index pedig globálisan a 18. helyet foglalta el. A kollégiumban az oktatók tagjai a saját területük vezetői, és nemzetközileg elismertek a tudományhoz való hozzájárulásukért.

Változunk és életeket mentünk

A tudomány számít. Felhatalmazzuk hallgatóinkat arra, hogy tudományos gondolkodókká váljanak, akik értelmesen hozzájárulnak közösségeikhez, mind az UTSA-n belül, mind azon kívül. Laboratóriumaink a tudományos felfedezéseket kézzelfogható, életet megváltoztató megoldásokká alakítják, mint például a gyermekkori rákos túlélők meddőségének kezelésére irányuló stratégiák, vagy az északi-sarki tengeri jégen végzett tanulmányok az éghajlatváltozás jobb megértése és megállítása érdekében. Fókuszterületeink közé tartoznak az emberiséget régóta sújtó fertőző betegségek, a nanotechnológia, a kiberbiztonság, az idegrendszeri betegségek, a mesterséges intelligencia / gépi tanulás, a precíziós terápiák és az intelligens anyagok.

Helyszínek

San Antonio

Address
UTSA Circle,1
78249 San Antonio, Texas, Amerikai Egyesült Államok

Keystone ösztöndíj

Ismerd meg az ösztöndíjaink által kínált lehetőségeket