The University of Virginia's College at Wise

Bevezetés

Hivatalos Leírás

A Virginia Egyetem Wise-i Főiskolája egy nyilvános, négyéves bentlakásos bölcsészettudományi főiskola Délnyugat-Virginia buja hegyei között. A COPLAC tagintézményeként az UVA Wise országosan akkreditált, és országosan rangsorolt az Egyesült Államok legfontosabb állami liberális művészeti főiskolái között.

Mi teszi az UVA Wise-t a nemzet egyik legjobb nyilvános bölcsészettudományi főiskolájává?

• Ez a festői campusunk. Az UVA Wise az Appalache-hegység közepette fekvő, kiterjedt, 396 hektáros campuson ül, ahol a hallgatók egyedülálló kulturális ízeket, valamint a szabadban élvezhetik.

• Tisztelt akadémikusaink. Noha különféle tudományos fokozatokat, szakmai előkészítő programokat és tanítási engedélyeket kínál, a top 10 bölcsészettudományi főiskolánk lenyűgöző 13: 1 hallgatói és oktatói arányt tart fenn.

• Elkötelezettségünk a hallgatói adósság csökkentésére. Hallgatóink nyolcvan százaléka részesül pénzügyi támogatásban, és diplomáink 97 százaléka jelenleg alkalmazott vagy magasabb fokozatot keres.

• Ez virágzó diákéletünk. Több mint 50 hallgatói szervezettel, hangulatos NCAA atlétikai programokkal és a mindennapokhoz közeli campus-eseményekkel hallgatóinknak számos lehetőségük van bekapcsolódni, egyéniségként növekedni és felfedezni szenvedélyeiket.

Helyszínek

Wise

Address
College Avenue,1
24293 Wise, Virginia, Amerikai Egyesült Államok

Keystone ösztöndíj

Ismerd meg az ösztöndíjaink által kínált lehetőségeket