The Language Academy

Bevezetés

Hivatalos Leírás

TLA - The Language Academy "Akadémia vezető angol a nemzetközi diákok és a vezetők negocios.La a személyes figyelem és a minőségi tanítás első prioridad.Sabemos és megérteni, mennyire fontos, hogy az angol nyelv tanulás Ud.el . ezért egy angol kurzus a akadémián, a teljes élményt, mind tudományosan, valamint a társadalmi és kulturális szempontból az élet az Egyesült Államokban, és az inverzió képviselnek üzletet a jövőben.

Az alkalmazott módszertan által TLA alapvetően orientált és középre estudiante.Nuestros tanárok összpontosítani az Ön igényeinek, érdekek és célok.

Te, a hallgató számára javasolt, hogy aktívan vegyenek részt a kulturális tevékenységek és a területen kívül végzett munka az Akadémián. Tehát teljes mértékben kihasználja az állapotát az Egyesült Államokban.

A tanárok és a tanácsadók, valamint figyelemmel kíséri a tudományos haladás át a kurzus, és biztosítja, hogy a tanulás hatékony.

Egy alapos értékelést, és néhány kezdeti tudományos vizsgálat, a tanuló kerül a megfelelő angol szintet. A fejlődés minden hallgató rendszeresen ellenőrizni a tanárok során a tanulmányok. A heti felülvizsgálata az anyag diktálta travez egy teszt, hogy értékelje az előrehaladás. Az igazgató a vizsgálatok naponta, hogy megfeleljen a diákok, akik ezt igénylik, és így válaszolni bármilyen kérdése vagy problémái vannak a tantervben. A tanárok és az adminisztratív személyzet rendelkezésére állnak a hallgatók a saját állapotát, hogy biztosítsák számukra a gyakorlati segítséget.

Te, a hallgató számára javasolt, hogy aktívan vegyenek részt a kulturális tevékenységek és kirándulások szervezésében The Language Academy a "való világban". Így a legtöbb hasznot a tartózkodás az Egyesült Államokban.

Helyszínek

Fort Lauderdale

Address
The Language Academy - 200 South Andrews Avenue, Suite 401
FL 33301 Fort Lauderdale, Florida, Amerikai Egyesült Államok

Keystone ösztöndíj

Ismerd meg az ösztöndíjaink által kínált lehetőségeket

Programok

Az intézmény további kínálata: