Trine University

Bevezetés

Hivatalos Leírás

Ez könnyű beszélni kiválóság. De ez egy másik dolog teljes valójában kötelezzék el magad, hogy minden egyes nap. Élni. Hogy inspirálja, hogy mindenben körülötted. A Trine University, ez az elkötelezettség a kiválóság alakult az alapkőzet a tapasztalatunk több mint egy évszázada. Látni fogod, és érezni fogod, a második lépsz gyönyörű, 450 hektáros campus Angola, Indiana.

Kevés iskola tudja mondani, hogy már egyre csinálják ilyen magas szinten közel 130 éve. Tudunk.

Elkötelezettség a Kiválóságért

A mi programokat, hogy a kar, hogy a létesítmények, az pozitív hatással munkánk van a közösségekben mindenütt, mi meg a szabványok Trine csak egy kicsit nagyobb. Mi nem tehetek róla. Ez kik vagyunk. Ez az, amiért US News & World Report és a Princeton Review következetesen rangsorolják minket között a Midwest legjobb egyetemek, és ez az, amiért több mint 1900 vállalat világszerte keresik a diplomások.

Páratlan Campus

Az elmúlt évtizedben egyedül, most már töltött több mint 75.000.000 $ a felújítás és az új létesítmények egész campus. Mindegy, hogy a túl egy új, state-of-the-art orvosbiológiai mérnöki épület; futballstadion, hogy lenne bármilyen magán főiskola az országban büszke; páratlan apartman-stílusú campus ház; vagy felújítások előadó-művészet, üzleti, oktatási, és több tucat egyéb létesítmények; A Trine campus, egy szó, kivételes.

Egy újító szellem

Az innováció a mi DNS-at Trine. Ez mindig is így volt. Tény, hogy a mai golf labda szabadalmaztatta a Trine diplomás. Diákjaink élvezze az aktív és vonzó tanulási tapasztalat, megnyerte a nemzeti díjat a gyakorlati munkát, véghez. Már befektetett több mint 8 millió dollárt a Division of Innovation and Technology. És nemrég bemutatta új, high-tech projekt alapú tanulás Center for Excellence.

Helyszínek

Angola

Trine University

Address
Trine University
One University Avenue

IN 46703 Angola, Indiana, Amerikai Egyesült Államok
Telefonszám
+1 800-347-4878

Keystone ösztöndíj

Ismerd meg az ösztöndíjaink által kínált lehetőségeket