Tulane University - Biomedical Sciences Graduate Program (School of Medicine)

Bevezetés

Hivatalos Leírás

BIOMEDIKUS TUDOMÁNYOK (BMS) GRADUÁLIS PROGRAM

A biomedikai tudományok posztgraduális programja (BMS) a Tulane Orvostudományi Kar része. Ez interdiszciplináris, interdepartmentális és interkampus programként szerveződik, amely az orvosbiológiai kutatásban aktív résztvevőkből áll. A program célja a tudósok képzése a kreativitás és az innováció által ösztönzött közös tudományos közösségben. A Tulane Biomedikai Tudományok Doktori Programja egyesíti a világ legtehetségesebb fiataljait országos és nemzetközileg elismert tanárokkal és kutatókkal, mindezt egy élénk városban, ahol lehetőség nyílik mind a labor, mind az osztályteremben.

A BMS az Anatómiai (strukturális és sejtbiológiai), biokémiai és molekuláris biológia, orvosi genetika és genomika, mikrobiológia és immunológia, patológia (molekuláris orvostudomány), farmakológia és élettan. Az egyéves MS programok célja, hogy gazdagítsák és javítsák a hallgatók egyetemi hallgatókat és megerősítsék tudományos alapjaikat a további szellemi fejlődéshez, beleértve az orvosi iskolába, fogorvosi iskolába vagy más egészségügyi szakmához kapcsolódó programokba vagy doktori kutatási programokba való bejutást. A Tulane MS fokozatok rendkívül magas aránya elérte a továbbtanulási céljukat.

A BMS program magában foglal egy PhD programot a biomedikai tudományok szakosodott a fenti mester tantárgyak. A PhD program lehetővé teszi a diákok számára, hogy válasszanak tézisek mentorok körülbelül 90 kari tagjai alapkutatások és klinikai részlegek az orvosi és a Tulane Nemzeti Primate Kutatóközpont.


TULANE GYERMEKKOLA

Az egyik legelismertebb orvosi nevelési központ, a Tulane University School of Medicine egy élénk központ az oktatás, a kutatás és a közszolgálat számára. 2009-ben ünnepli a 175. évfordulóját, a Tulane School of Medicine a második legrégebbi orvosi iskola a Deep South és a 15. legrégebbi orvosi iskola az Egyesült Államokban.

A Tulane Orvostudományi Kar a világ minden tájáról új oktatókat, kutatókat és diákokat vesznek fel, és az orvostudomány határait úttörő orvosi kutatásokkal és sebészeti fejlesztésekkel terheli. A binokuláris mikroszkóp robotmikroszkóktól való találmányából a Tulane Orvosi Iskola a modern orvosi innováció élvonalában marad. A Tulane Orvostudományi Intézet a következő generációs orvosi szakembereket olyan eszközökkel látja el, amelyek a gyorsan változó világban sikeresek lehetnek, és alakítják az egészségügyi ellátás jövőjét. Napi rendszerességgel arra törekszünk, hogy megfeleljen az "Oktatás, kutatás és betegellátás: meggyógyítsuk a közösségeket".

A Tulane Orvostudományi Egyetem teljes körűen akkreditált az Orvosi Oktatás Kapcsolattartó Bizottsága.

A kezdet

A szubtrópusi klímában és a világ egyik legforgalmasabb nemzetközi kikötőjében elhelyezkedő New Orleans 1834-ben sebezhető volt a virulens fertőző betegségek valamennyi típusára. Amikor Louisiana Orvosi Főiskola ugyanabban az évben tette közzé a tájékoztatóját, az egyik legfontosabb célja volt "vezetni a tudomány fejlődését és a betegség ésszerű kezelését".

1845-ben az állam törvényhozója elismerte az intézmény értékét, és New Orleans-ban egy teljes jogú egyetemet engedélyezett. Az orvosi komplexumot gyorsan felismerték az ország egyik legnagyobb orvosi egyetemeként. 1860-ra a beiratkozás több mint 400 hallgatóra emelkedett, és ez volt a negyedik legnagyobb program az orvosi nevelés számára.

1882-ben Paul Tulane adományozott kiterjedt ingatlanokat New Orleans-ban az oktatás támogatására. A Tulane Oktatási Alap Igazgatótanácsa úgy döntött, hogy támogatja a Louisiana Egyetemet, és 1883-ban Louisiana törvényhozója elfogadott egy törvényjavaslatot, amely a Louisiana Tulane Egyetemét hozta létre, egy privát, nonsectarian egyetem. A Tulane Egyetem részeként az orvostudomány tovább gyarapodott és bővült, és a 20. századba költözött, mint a legmagasabb rangú orvosi iskola délen és az egyik legjobb a nemzetben.


Felfedezés és fordítás

A Tulane Orvostudományi Kar a felfedezés és a fordítás, valamint az oktatás területén megkülönbözteti magát. 1932-ben Dr. Michael E. DeBakey diplomát szerzett a Tulane Orvostudományi Iskolából, és megkülönböztetett karriert indított a szív- és érrendszeri sebészetben. Orvosi diákként kutatta és tervezte a görgős szivattyút, amely a szív-tüdő gép alapvető elemévé vált, amely nyílt szívműtétet eredményezett.

Az elmúlt évtizedben az orvostudományban végbemenő tartós előrelépést jelentő egyéb Tulane-kór tagjai Dr. Robert Heath a pszichofarmakológiában Dr. George E. Burch élettana, Dr. Andrew V. Schally az endokrinológiában és Dr. Louis J. Ignarro a farmakológiában, az utóbbi két Nobel-díjat nyert a Tulane-nél végzett munkájukért.


Katrina hurrikán

2005 augusztusában, a Tulane School of Medicine-nál a nagy programozási terjeszkedés csúcspontján az Egyesült Államok történelmében a legrosszabb katasztrófa miatt hihetetlen pusztítást okozott New Orleans városának, népének és intézményeinek, beleértve a Tulane Egyetemet is.

A Tulane orvosok a Tulane kórházban, a jótékonysági kórházban és a New Orleans VA kórházában maradtak a betegeknél, amíg kiürítették őket. Ezek az orvosok, a diákok és a lakosok hamarosan visszatérnek a városba, hozzák létre a klinikákat új helyszíneken, és újra hozzáférnek az orvosi ellátáshoz és az orvosi oktatáshoz.

A vihar után a Tulane Orvosi Iskola evakuált a Texas Baylor Orvosi Főiskolára, ahol az orvostanhallgatók folytatták tanulmányaikat. A Tulane orvosi rendelői koordinálták az iskola New Orleans-i visszatérését, amely 2005 novemberében kezdődött, és a Tulane orvosok 98,5% -át fedezte fel, akik a Tulane-nal maradtak Katrina hurrikán után. Az elkövetkező év során az elkötelezett és elkötelezett tanszék helyreállította az erőteljes kutatási és oktatási programokat, mint tér, lakhatóvá.


Haladni előre

A Tulane Orvosi Iskola létfontosságú eleme az egyik legnagyobb amerikai város megújulásának. A legmagasabb képzettségű diákokat képessé tesszük, hogy legyenek képesek, szimpatikus orvosok, akik magas színvonalú elsődleges vagy speciális ellátásban nyújtanak helyben, országosan és globálisan.

Helyszínek

New Orleans

Address
1430 Tulane Avenue
70112 New Orleans, Louisiana, Amerikai Egyesült Államok

Keystone ösztöndíj

Ismerd meg az ösztöndíjaink által kínált lehetőségeket