University of Illinois at Urbana-Champaign - College of Agricultural, Consumer and Environmental Sciences

Bevezetés

Hivatalos Leírás

Az ACES áttekintése

Több mint megfelel az I-nek

Az Agrár-, Fogyasztó- és Környezettudományi Főiskola (ACES) az Illinoisi Egyetem szerves részét képezi az első naptól kezdve. Bár büszkén tartjuk a világ 30 legjobb mezőgazdasági iskolája között, ma már több vagyunk, mint a mezőgazdaság. Az ACES egy változatos főiskola, a legmagasabb rangú programokkal a mérnöki, pénzügyi és közgazdasági, táplálkozástudományi és egyéb területeken. Míg oktatóink és hallgatóink különféle specialitásokkal és érdeklődési körökkel rendelkeznek, mindannyian azon a közös célon dolgozunk, hogy javítsuk a mindennapi életet az emberek világszerte.

ACES oktatás

Sikereinknek köszönhetjük, hogy előtérbe helyezzük hallgatóinkat, együttérző és szoros akadémiai közösséggel támogatjuk őket.

15: 1 hallgatói / oktatói arány

Az ACES-ben való részvétellel megkapja a Big Ten egyetem összes előnyét, de a kis osztálylétszámmal, amely szoros, minőségi tanulási élményt nyújt.

80% vesz részt tapasztalati tanulásban

Nagyra értékeljük a tanulást. Diákjaink szakmai gyakorlatot teljesítenek, önként jelentkeznek, bejárják az országot, és részt vesznek az Illinois-i Egyetemen rendelkezésre álló több mint 400 külföldi tanulmányi lehetőségben, hogy gyakorlati tapasztalatokat szerezzenek a tanulmányi területükről.

3,5 millió dolláros ACES-ösztöndíj évente odaítélve

Az ACES Főiskola szintén elkötelezett a hallgatók pénzügyi sikerének elősegítése iránt. Minden évben 3,5 millió dollár főiskolai ösztöndíjat kapnak hallgatóink. Ezeket az ösztöndíjakat nagylelkű öregdiákok és a főiskola barátai teszik lehetővé.

74% Négyéves érettségi arány

Az ACES 91 százalékos elsőéves megtartási besorolással és 74 százalékos négyéves érettségivel büszkélkedhet, ami az ország legmagasabb diplomája az összehasonlítható programok között - áll az US News & World Report szerint. Érettségi arányunk is meghaladja az állami egyetemek országos átlagának kétszeresét (az Egyesült Államok Oktatási Minisztériuma szerint 33%). Ez azt jelenti, hogy a hallgatók egyszerre maradnak és sikeresek az ACES-ben.

87% Foglalkoztatott vagy továbbképzés

A diploma megszerzésétől számított hat hónapon belül hallgatóinkat alkalmazzák, vagy tovább akarják magukat érni diplomájuk vagy más haladó megnevezésük megszerzésével. A diplomások mintegy egyharmada úgy dönt, hogy felsőfokú diplomát szerez a legkülönfélébb területeken, beleértve a természettudományt, az üzleti életet, az orvostudományt, az egészségügyet és a jólétet, valamint az oktatást.

Az ACES hatása

A képzési programjainkban tanított leckék a kutatásban gyökereznek, és célunk, hogy ezt a kutatást ne csak hallgatóinkkal, hanem az egész világon élő közösségekkel osszuk meg.

Globális hatás

Öt átfogó kutatási területünk az élelmiszer- és mezőgazdaságra, a környezetvédelemre és a vízre, a családra és a közösségekre, az egészségügyre és a wellnessre, valamint az adatokra és a technológiára terjed ki.

E területek mindegyikének kutatása globális szinten javíthatja az életet. Ennek a kutatásnak az megoldása érdekében az ACES a világ különböző intézményeivel együttműködik, lehetővé téve a kutatók számára, hogy együttműködjenek és tanuljanak egymástól. Kutatóink jelenleg több mint 120 országban folytatnak erőfeszítéseket.

Helyi hatás

Az Illinoisi Egyetem Bővítménye, amely az ACES Főiskolán működik, 1914 óta vezeti a közösségi tájékoztatást.

Az állam egész területén alkalmazott továbbképző szakemberek és oktatók megosztják az egyetemi kutatás során tanult ismereteket a helyi közösségekkel képzési programok, oktatási műhelyek és egyebek révén.

Kar hatása

Mindennek a középpontjában az ACES a világszínvonalú oktatóink és munkatársaink alkotják. Az ACES valamennyi tanszékének karai vonzó, hatásos módon végeznek kutatásokat és formálják a leckéket.

Munkájuk nagyobb megértésének elősegítése érdekében az egyes programjaink oktatói összefoglalót készítettek kutatási és oktatási erőfeszítéseikről. Ezek az összefoglalók nemcsak azt emelik ki, hogy mit jelent a munkájuk, hanem röviden elmagyarázzák, hogy erőfeszítéseik milyen hatással vannak diákjainkra és közösségeikre.

Történelem

Az Illinoisi Egyetemet világszerte az egyik legnagyobb állami egyetemként ismerik el, és az ACES Főiskola az első naptól fogva ott van. Az egyetem ütemterve az 1800-as évek közepéig nyúlik vissza, amikor az aktivista és az illinoisi állambeli professzor, Jonathan Baldwin Turner elindított egy mozgalmat, hogy felsőoktatást nyújtson a nemzet minden olyan tagjának, aki tanulni vágyik. A mozgalmat nagymértékben támogatták a gazdák és az ipari munkások, akik akkor Illinois lakosságának több mint 85 százalékát tették ki.

1862-ben Abraham Lincoln elnök aláírta a Morrill Land-Grant College Act-t, amely állami földeket adományozott főiskolák létrehozása céljából a „mezőgazdaság és a gépészművészet érdekében”. Harminchét, erre a célra szánt földtámogatási intézmény jött létre 1868 márciusában az 1862-es Morrill-törvénynek köszönhetően, beleértve az Illinoisi Egyetemet (eredetileg az Illinoisi Ipari Egyetemet).

Az egyetem Urbana-Champaign helyén a világ leggazdagabb talaja található. Ez meglehetősen jóleső volt, amikor az 1887. évi Hatch Act létrehozta az Agrár Kísérleti Állomást, új kutatási fókuszt hozva. Később, 1914-ben, a főiskolai kutatásokból és más egyetemi erőfeszítésekből nyert ismereteket az egyes államok állampolgárai számára hozzáférhetővé tették a Smith-Lever törvény révén, amely létrehozta a szövetkezeti kiterjesztési rendszert. Az Illinoisi Egyetem kiterjesztése a mai napig működik, oktatási programokat és anyagokat kínálva Illinois 102 megyéjének lakói számára.

Ma az ACES Főiskola kibővítette látókörét, hogy nemcsak a mezőgazdaságot, hanem számos olyan területet tanítson és kutasson, amelyek javíthatják az életet szerte a világon. Ha naprakész akar lenni a legújabb tevékenységeinkről, böngésszen a hírrovatunkban, és iratkozzon fel hírlevelünkre.

Helyszínek

Nyílt vidék

Address
4Q2F+Q4 Champaign, Illinois, Estados Unidos
Nyílt vidék, Illinois, Amerikai Egyesült Államok

Keystone ösztöndíj

Ismerd meg az ösztöndíjaink által kínált lehetőségeket