University of East-West Medicine

Bevezetés

Hivatalos Leírás

EGYETEMI NYILATKOZAT

A misszió a University of East-West Medicine, hogy előkészítse képzett diplomások tanúsítvány és képzési programok a kiegészítő egészségügyi és keleti gyógyászat területeken, amelyek lehetővé teszik diplomások tudásukat és adja meg, vagy fokozzák a pályaválasztás, pozíciók, amelyek kiegészítik a hagyományos amerikai egészségügyi gondozási szolgáltatások biztosításával lehetőséget a jóléte, illetve páciensekkel.

ALAPVETŐ KOMPETENCIÁK

Az intézményi alapvető kompetencia kimutatások elkötelezettségét a diákok és a közvéleményt, hogy az oktatók és dolgozók együtt fog működni a diákok, hogy a bizonyítványt vagy diplomát a University of East-West Medicine fogja képviselni a tudás, készségek és attitűdök tükröződik a fő kompetencia területeket. A Core kompetenciák eredményeket, amelyek, ha teljesülnek, vezet a megvalósításához az intézmény küldetését.

Mutassa be tárgyának Szakértelem

A hallgatók bizonyítani az ismeretszerzést és készségek az általuk választott területen tanulmányi, megfelelő fokára vagy tanúsítvány, olyan szinten, amely felkészíti őket a munkába, vagy növeli a szakmai ismeretek, készségek és képességek. Mérés: Foglalkoztatási adatok.

Kritikusan gondolkodni

A hallgatók elemzik és megoldani a problémákat, értékeljék ötleteket és módszereket, megbecslése eredmények alapján alapelvek képest egy adott tanulmányi területen; és felsőfokú szinten, a diákok értelmezni tudományos vizsgálatok, ellenőrizze a ésszerűségét következtetéseket, alternatívákat, ismernie a különféle perspektívák, és alkalmazkodni ötleteket és módszereket az új helyzetekhez. Mérés: A sikeres befejezése kurzusok és / vagy klinikán, esettanulmányok és problémamegoldó gyakorlatok.

Hatékonyan kommunikálni

A hallgatók világosan fejezzék ki magukat, és elgondolkodva egyeztetve, illetve páciensekkel, kollégák, és más egészségügyi szakemberek. Mérés: A sikeres befejezése a tanfolyamok és klinika.

Gyakorlat Tanulás egy életen át

A hallgatók bizonyítani felmérték az élethosszig tartó tanulás azonosítása és élnek az erőforrások és a foglalkoztatási lehetőségek és szakmai fejlesztése. Mérés: Self jelentései diákok; részvétel UEWM események; tovább DAOM programot

Expressz Globális Tudatosság

A hallgatók ismerjék azok tagjai helyi és globális közösség. Ők tiszteletben tart, és alkalmazkodni a társadalmi, nyelvi és kulturális sokszínűség a kollégák, betegek vagy ügyfelek. Mérés: sikeres befejezése klinika és az alkalmazkodás UEWM környezetben.

Felelősen viselkednek és etikailag

A hallgatók választhatnak viselkedés és döntéseket hozni oly módon, hogy azt tükrözi, hogy tisztelet és megértés a jogi és etikai felelősség professzionális környezetben. Mérés: sikeres befejezése klinikán.

Egyetemi erősségei

Elkötelezettek vagyunk, hogy támogassanak minden diákunk céljaik elérésében és megvalósításában az álmaikat. Megértjük a fontosságát és értékét fenntartása integritásának közigazgatási szinten, miközben a barátságos és élvezetes tanulási környezet.

UEWM kínál szilárd oktatás TCM kiválasztásával rendkívül tapasztalt és hozzáértő instruktorok, akik elkötelezett a tanári szakma és a diákok tanulási. Egyetemünk kombinációját kínálja előadás és klinikai gyakorlat, hogy a diákok elsajátítsák és létrehozza a tanulást. Karunk tagjai választják ki a szakmai oktatás, klinikai és tanítási tapasztalat és elkötelezettség az oktatás és fejlesztés a TCM. Akadémiai osztályok a TCM központi program és klinikai gyakorlat általában tanítják a gyakorló szakemberek, akik átlagosan húsz éves klinikai tapasztalat.

Intenzív didaktikai és klinikai gyakorlat garantálja a magas szintű kompetencia és a bizalom a diplomások szüksége. UEWM diplomások elérni a magas pontszámokat múlásával mind a Kaliforniai Állami Engedélyezési vizsga és a Nemzeti minősítő vizsga.

UEWM kínál külföldi tanulmányi programot és kicseréli tevékenységek pekingi Kínai Orvostudományi Egyetem, Anhui Főiskola Kínai Orvoslás és Hei Long Jiang kínai orvoslás Egyetem. A külföldi tanulmányi programot ezekkel egyetemek kínál lehetőséget, hogy tanulmányozza a mesterek a szívében, a kultúra adta ezt a gyógyszert, a szülés. Az egyetem társul Szövetsége Nemzetközi egészség és a gyógyulás elősegítése egészség és a gyógyulás.

UEWM kínál bizonyítványt specialitás program ázsiai Karosszéria terapeuta és Továbbképző tanfolyamok (CEU) által jóváhagyott California Akupunktúra Testület. CEU teszi, hogy diplomás és engedéllyel rendelkező szakemberek, hogy lépést tartson a legújabb trendeket és a jelenlegi kutatások területén.

Ajánlunk rugalmas tandíj fizetési tervet, ahol a részletekben van kamatmentes hitelek és a programot is kérhető.

Kínálunk rugalmas menetrend nappali, esti és hétvégi osztályok angol és kínai akár teljes munkaidőben, illetve részmunkaidős diákok. A teljes munkaidőben program körülbelül 3 év, és a részmunkaidős program kb 8 év befejezése. Sok diák vehet osztályok, mint a nem-szak, ahol meg lehet tanulni a tudást és készségeket, hogy javítsa a minőségi egészségügyi Önnek és családjának. Iskolánk kínál gördülő felvételi politikát, amely így kezdődik a következő hónapokban a januárban, májusban és szeptemberben minden évben.

Mi hálózat kórházak és egészségügyi központok, akupunktúrás programok foglalkoztatási lehetőségeinek diplomások. A diplomások folyamatosan részesül ellátásban, mint a klinikán kezeléseket és Továbbképző szemináriumok által megkövetelt California Akupunktúra Testület engedéllyel rendelkező szakemberek.

A hallgatói szervezet alkotja a diákok minden korosztály és különböző kulturális és etnikai hátterű. A hallgatói szervezet áll, orvosok, csontkovácsok, ápolók, gyógytornászok, masszázs terapeuták, mérnökök, tanárok, művészek, dentálhigiénikusokból, ügyvédek, gyógyszerészek, pincérek, valamint az emberek, akik most fejezte be két éves főiskolai nélkül orvosi háttér.

A osztálylétszám elég kicsi ahhoz, hogy kap személyre szabott figyelmet, így segítve asszimilálni a témát, de elég nagy ahhoz, hogy a stimuláló csoport kölcsönhatások.

Az egyetem szakmailag feng shui-tervezték, hogy egy csendes és fókuszált tanulási környezetet. Az egyetem könnyen megközelíthető a főbb autópályák, országutak, és a tömegközlekedés; Parkolás az egyetem rengeteg ingyenes.

Mi található, közel a belvárosban kaliforniai Sunnyvale szívében, a Szilícium-völgy. Sunnyvale egyik legbiztonságosabb város az USA-ban egész évben napsütés és a magas színvonalú környéken környezetben. Sunnyvale közel van a nagyszerű strandok és gyönyörű hegyek. Szerint KTSF / csatorna 26 és WorldJournal újság, Sunnyvale egyik legjobb tíz város a nemzet híres a gyönyörű környezetben.

Helyszínek

Sunnyvale

Address
595 Lawrence Expressway
94085 Sunnyvale, Kalifornia, Amerikai Egyesült Államok

Keystone ösztöndíj

Ismerd meg az ösztöndíjaink által kínált lehetőségeket