University of Florida Levin College of Law

Bevezetés

Hivatalos Leírás

A University of Florida Levin College of Law egy régóta hagyománya, amely országos vezetők és az egyik az ország legjobb érték a jogi oktatás.

Training Leaders

UF törvény egy régóta hagyománya készül diplomások jelentős vezető szerepet. Mi első helyen Florida, a negyedik körében az állami iskolákban, és a nyolcadik összességében "output", azaz a kaliber iskola diplomások.

A negyedik helyen körében közjogi iskolák 2013 (holtversenyben a hetedik általános) számának a diplomások szolgáló szövetségi kerületi és áramköri bírák; több mint 250 diplomás szolgálnak az állami fellebbviteli és a vizsgálat bírák Floridában, és sokan szolgálja ezeket a szerepeket más államokban is.

Nincs más jogi egyetemre készített annyi elnökei az American Bar Association 1973 óta; Öt beleértve 2010-11 elnöke Steve Zack (a képen). Diplomások is képviseli a legtöbb Florida Bar elnökök, köztük a jelenlegi elnök Eugene Pettis (JD 85), Gwynne Young (JD 74), Scott Hawkins (JD 83), Mayanne Downs (JD 87), és a John G. White III (JD 79). Four Florida elnökei és több száz állami szenátorok, képviselők és a kabinet tagjai jégeső UF Law. Twelve diplomások is lett egyetemi elnökök, és több mint egy tucat szolgált dékánok jogi iskolák.

Sokszínűség a vezetés

Különösen büszkék vagyunk a mi múlttal termelő különböző vezetők a jogi szakma. Eugene K. Pettis (JD 85) lett az első afro-amerikai elnöke a Florida Bar 2013-ban. Stephen N. Zack (JD 71), jött az Egyesült Államok Kuba 1961-ben lett az első spanyol elnöke, mind a Florida Bar és a The American Bar Association. Martha Barnett (JD 72) lett az első női ABA elnökök 2000-ben.

UF Law helyen volt 2012-ben, mint az egyik első hat iskolában a feketék, a South by On Mivel a Fekete Lawyer magazin.

Ranglisták és akkreditáció

US News & World Report soraiban UF törvény 24. között közjogi iskolák és a 49. általános; az adócsökkentési program első körében közvélemény és a második az általános; Environmental Law rangsorolja 14. összességében. UF törvény is továbbra is nagyra értékelték szempontjából jó hírnév - 16. között, a közvélemény és a 38. általános értékelése során a gyakorló jogászok és bírák és 14. között, a közvélemény és a 35. általános értékelése során a tudósok.

UF törvény akkreditálta 1925-ben az American Bar Association és tagja az Association of American Law iskolák. A nagylelkűség a hűséges öregdiákok és a barátok, beleértve a főiskola névadója Fredric G. Levin, kiemelkedő tárgyalás ügyvéd teszi a főiskola egyik nemzet legjobb felruházott közjogi iskolák az Egyesült Államokban.

A 2012 Journal of Legal Education cikk címe: "Hol Partners származik?" Megállapította, hogy UF törvény rangsorolt ​​11. között közvélemény és a 29. teljes számának öregdiák diplomát 1986-tól a jelenlegi szolgáló partnerként a Nemzeti Law Journal 100 ügyvédi iroda.

Az egyik a nemzet legjobb értékeit jogi oktatás

UF törvény negyedik leginkább megfizethető között az ország 50 legjobb jogi iskolák alapul American Bar Association adatai tandíj és díjak, valamint az éves költségeket. Körülbelül 50 birtoklás / állandó állások kar és a 80, valamint a többi kar tagjai, akik támogatják a kollégium a klinikai, a kutatás, a szakképzés és a közigazgatási programok működnek a nevelés több mint 1000 diák. A diákok szakosodnak: Környezetvédelmi és földhasználati jog, ingatlanok és trösztök gyakorlat, Családi jog, szellemi alkotások joga, és a Nemzetközi és Összehasonlító Jogi. A virágzó terület az e-felfedezés is növekszik UF Law, ahol a diákok ki vannak téve a szoftver, menedzsment és gyakorlati gyakorlat.

Amellett, hogy a JD, a főiskola kínál LL.M. 's az adózás, nemzetközi adózás, Környezetvédelmi és Földhasználati jog, összehasonlító jog, valamint az egyik az ország néhány SJD által az adózás területén. UF Law kínál JD tanúsítvány programok a környezeti és területrendezési törvény, ingatlanok és trösztök gyakorlat, Családi jog, szellemi alkotások joga, és a nemzetközi és összehasonlító jog; széles választékát közös képzési programok; speciális központok, intézetek és a program területeken; és erős klinikai kínálatát.

Lehetőségek itthon és külföldön

Gainesville ad otthont az egyik legnagyobb on-campus toborzás programok a délkelet-, jogi munkáltatók interjút egész ősszel és tavasszal. Emellett UF Law felhívja előkelő látogatók campus minden évben beszélni a diákokkal.

UF törvényt nyolc Legfelsőbb Bíróság látogatást az elmúlt nyolc évben. Sok előadások megtekinthetők a kényelem a mi webcast oldalon.

UF Law erős nemzetközi programok és a tanárok szakértelmét a nemzetközi jogi kérdésekben bővíteni az iskola tanterve és a nemzetközi kínálatát, és erősíti kapcsolatait programokkal és a tudósok szerte a világon.

State-of-the-art létesítmények

A legújabb frissítéseket az teszik UF törvény a premier tanulási környezet. A 25000000 $ bővítése és felújítási projekt 2005-ben tette a UF törvény könyvtára az egyik legnagyobb a délkeleti és az egyik top 20-ben az országban.

Az új, több millió dolláros érdekképviseleti központ nyitotta meg kapuit 2009 őszén a hallgatók state-of-the-art vizsgálat létesítmények.

Gyönyörű környezetben

UF Law található North Central Florida, az egyik az ország legkívánatosabb területeken. Gainesville az első helyen a 400 város az Egyesült Államokban és Kanadában a városok rangsorolt ​​és értékelt, Second Edition és már nagyra értékelték az ilyen kiadványok Money Magazine, a Forbes és a Popular Mechanics.

VISION

A jogi egyetemre szentelt előre az emberi méltóság, a társadalmi jólét, és a jog a tudás a törvény.

Mission Statement

A misszió, a University of Florida Fredric G. Levin College of Law elérése kiváló szakemberek oktatása, előre jogtudomány, közintézmény, és elősegítik az igazságosság. Arra törekszünk, hogy felkészítse az ügyvédek, hogy szolgálják az ügyfelek, az igazságszolgáltatási rendszer, valamint a közvélemény számára a magas szintű teljesítmény és elkötelezettség a legmagasabb eszményeket a jogi szakma. Arra törekszünk, hogy a hallgatók egy jól lekerekített jogi oktatás. A tananyag célja, hogy tanítani a diákoknak a törvény, és hogy segítsen nekik fejleszteni a szükséges készségeket, hogy ezt a tudást a gyakorlatban. Célunk, hogy a diplomások rendelkeznek a alapvető készségekre, hogy kezdeményezzék a joggyakorlat. Ezek az alapvető kompetenciák a következők:

Jogi elemzés (beleértve ismerete törvények és szabályok, a képesség, hogy alkalmazza törvények és szabályok különböző tényszerű beállításokat, és arra, hogy vegyenek részt a jogi érvelés); Legal Research és írás (beleértve a képességét, hogy végezzen önálló jogi kutatás és a termék jogi írásai a szakmai minőség); Alapjai Client Services (beleértve interjú és tanácsadás készségek); Alapjai Dispute feldolgozása és jogi problémamegoldás (beleértve a peres ügyeket, település, és tranzakciók); és Alapjai a szakmai felelősség és azonosítója (beleértve a tudás a közös értékek, a jogi szakma és etikai problémamegoldás, a készségek, hogy hozzon létre egy szakmai identitás, valamint a készségek dolgozni az emberek a különböző háttérrel).

Helyszínek

Gainesville

Address
University of Florida Levin College of Law, 309 Village Drive
FL 32611 Gainesville, Florida, Amerikai Egyesült Államok

Programok

Az intézmény további kínálata: