Joan B. Kroc School of Peace Studies at the University of San Diego

Bevezetés

Hivatalos Leírás

A San Diego-i Egyetemen Joan B. Kroc Békeiskolai Iskolában sokoldalú megközelítést támogatunk a béketeremtés és a társadalmi igazságosság terén, integrálva az elméletet és a gyakorlatot az osztályteremben, valamint a világban.

A korunk legnehezebb, leginkább zavaró jelenségeit vizsgáltuk, melynek során a legkülönfélébb piacokon közzétett szigorú és innovatív munkát végeztek.

A világ minden tájáról érkező diákokat kiemelkedő tudósok készítenek és tapasztalatot szereznek a területen a szakmai programunkon és a Kroc iskolai intézeteken keresztül - a Béke és Igazságügyi Intézet, a Határokon átnyúló Intézet és a Béke és Kereskedelmi Központ (utóbbi együttműködve a Gazdasági Iskolával).

A Kroc-iskola a nemzetközi béketeremtő és -váltó, a diákok, a karok, a közösség tagjai és mindazok számára, akik a béke és az igazságosság elkötelezettjei.

Meghívjuk Önt, hogy fedezze fel honlapunkat, tudjon meg többet mesterképzésünkről és intézményeink munkájáról, jelentkezzen az e-hírlevelünkre, vagy tervezzen látogatást.

Helyszínek

San Diego

University of San Diego - Joan B. Kroc Institute for Peace and Justice

Address
University of San Diego
5998 Alcalá Park
San Diego, CA

92110 San Diego, Kalifornia, Amerikai Egyesült Államok
Telefonszám
+1 619-260-4600

Keystone ösztöndíj

Ismerd meg az ösztöndíjaink által kínált lehetőségeket