University of San Francisco - College of Arts & Sciences

Bevezetés

Hivatalos Leírás

A kollégiumról

Az ország egyik vezető jezsuita katolikus egyetemeként a Művészeti és Tudományos Főiskola városi, globális szempontból szigorú akadémiai tantervet illeszt be. A kollégium sikere magában foglalja mind a fejét, mind a szívét, kiemelkedő kari tagjai révén a diákok készségeket és együttérzést nyújtanak az igazságosabb és legényesebb világ megteremtéséhez.

Az utóbbi években tanár-tudósaink soha nem látott nemzeti elismerést nyertek: nemzeti díjakat nyertek, jelentős új támogatásokat és rangos Fulbright ösztöndíjakat nyertek, és premierjeik voltak a legfontosabb művészeti helyszíneken és filmfesztiválokon szerte a világon.

Diákaink kutatómunkájukkal megjelentették kutatásaikat, díjazták díjaikat írásuknak, rendkívül versenyképes ösztöndíjakat kaptak, és a felsőfokú végzettségű iskolákban fogadtak el. Ők is részt vesznek a közösségben és különbséget tesznek. A zambiai utcagyerekek könyvtárának építéséért a Peruban a digitális megosztottság áthidalása érdekében, a modern rabszolgaság elleni küzdelemre itt az Egyesült Államokban, diákjaink a világot jobbra változtatják.

A Művészeti és Tudományi Kollégium széles skáláját kínálja az olyan képzési lehetőségeknek, amelyek feladata, hogy nem csupán a tudás és a készségek, mint a személyek és a szakemberek sikerét, hanem a férfiak és a nők számára mások számára szükséges értékeket és érzékenységet is biztosítsák.


Marcelo Camperi, a Művészeti és Tudományi Főiskola dékánja

Programjaink

Ebben a városban az innováció, a vállalkozói szellem és a kultúra, USF kínál 16 egyedülálló mester programokat a College of Arts and Sciences.

Diplomások a számok

Jelentkezzen be USF-be

Az USF oktatás nem csak a könyvek intelligenciáiról szól, hanem valódi különbségről szól.

Helyszínek

San Francisco

University of San Francisco

Address
2130 Fulton Street
San Francisco, California, United States94117 San Francisco, Kalifornia, Amerikai Egyesült Államok
Telefonszám
+1 415.422.5101

Keystone ösztöndíj

Ismerd meg az ösztöndíjaink által kínált lehetőségeket