Hivatalos Leírás

Egy vezető. Építsd produktív és könyörületes szervezetekkel. Erősíteni a pozitív változást a világban.

A University of San Francisco School of Management az epicentruma a globális innovációs és segít fejleszteni a készségeket, hogy az Excel a mai dinamikus üzleti, kormányzati és nonprofit környezetben. A nemzetközileg elismert oktatók elkötelezett a tanítás, mit kell a sikerhez, beleértve az fémjelzi a jezsuita nevelés - a társadalmi igazságosság és a globális polgárság.

Miért az USF School of Management?

Ha csatlakozik a USF School of Management csatlakozik egy egyetem elkötelezett könyörületes és eredményes vezetői.

Célunk, hogy kihívást jelent, hogy Reimagine üzleti és menedzsment, hogy hozzon létre egy emberibb és igazságosabb világ. Követeljük tudományos kiválóság szolgálatában emberiség. Bővítjük a megértést a mai globális piacon.

Mi található a San Francisco szívében, Az egyik legintenzívebb üzleti ökoszisztémák a világon, amely lehetővé teszi számunkra, hogy a hallgatók páratlan hozzáférést a high-tech, biotechnológiai, pénzügy, kockázati tőke, valamint a vállalkozói vezetők. Amellett, hogy páratlan világban történő alkalmazására egész tanulmányait a School of Management, mi diák-kar aránya 15: 1, az igen-részt és egyénre szabott tanulási tapasztalat.

Hozzuk össze a diákok a világ minden tájáról, hogy megtanulják, a tudományos alapjait a mai vállalkozások és az innováció, valamint a nehezen megszerzett üzleti tapasztalat és betekintést a vállalkozók és az üzleti szakemberek. Öregdiák képviselik 117 iparágak 50 állam, 9. Egyesült Államok területén, és 97 országban szerte a világon.

Fedezze fel a kivételes posztgraduális egyetemi programok kar a legmagasabb szintű, és a hallgatói és alumni közösség aktívan megváltoztatja a világot innen. Vagyunk egy AACSB akkreditált intézmény, a legmagasabb szintű teljesítmény birtokában csupán 5% az üzleti iskolák világszerte.

Élet a USF School of Management

Élet USF több, mint ül egy osztályteremben. A diákok a School of Management élvezhetik a gazdag oktatási tapasztalatok, amelyek felkészítik őket a mai dinamikus piacon, a valós tanácsadási projektek és globális merítés programokat neves előadók és a kölcsönhatások egy diák és öregdiák-hálózat, amely megváltoztatja a világot.

School of Management Kar

USF School of Management kar elkötelezettek a kiemelkedő oktatói és hajtja kettős hangsúlyt a tudományos szigor és a társadalmi igazságosság. A pedagógusok, szakemberek és a tudósok a hallgatók rengeteg nemzetközi tapasztalattal rendelkezik irányítási problémák és gyakorlatok. Kutatásuk a váltott intellektuális kíváncsiság és a dúsított hozzájárulásaiból tudósok, és a kormányzati, nonprofit és az üzleti vezetők a világ minden tájáról.

A kar elkötelezett az innovatív kutatás és a legjobb gyakorlatok, ami a tanulási környezet jellemzője a magas színvonalú ösztöndíj és szem előtt tartja a figyelmet, hogy a társadalmi munkájuk hatása. Ezek szolgálnak a közösség, a város, és a világot a szerkesztőségek, pro bono tanácsadás, az igazgatóság és a szolgáltatás-learning projektek bevésődött a tantervek.

Program oktatási nyelve:
  • Angol

Az intézmény további kínálata:

Executive kurzusok

University of San Francisco - School of Management

Az USF MPA program kiemelt gyakorlati tapasztalatként kezeli, amely felkészíti Önt a közérdeknek a közszolgálati stratégiák végrehajtásához nélkülözhetetlen bizonyítékok ... [+]

Navigáljon az állami, magán és nonprofit szektorok metszéspontjához. Fordítsa az elméletet a gyakorlatba, és kezdje el a közösségét támogató politika végrehajtását.

Az USF MPA program kiemelt gyakorlati tapasztalatként kezeli, amely felkészíti Önt a közérdeknek a közszolgálati stratégiák végrehajtásához nélkülözhetetlen bizonyítékok összegyűjtésével és elemzésével.

A rugalmas ütemterv segít a dolgozó szakembereknek az elfoglalt életük egyensúlyában, miközben a kisebb osztályméretek elősegítik az egyéni figyelmet és a mélyebb kapcsolatépítést.

A közigazgatás mestere (MPA) két pályát kínál; az általános közigazgatási pályán és az egészségügyi szolgáltatások adminisztrációjában. A karrier és a feltörekvő szakemberek számára lehetővé teszi, hogy fejlessze a fejlett vezetői oktatást a közszférában, a nonprofit szervezetekben és az egészségügyi ágazatokban működő széles körű szervezeteken.... [-]

Amerikai Egyesült Államok San Francisco
Kérj Információt
Angol
Részidős oktatás
21 hónap
Campus
On-line
Bővebben magyarul
University of San Francisco - School of Management

A San Francisco-i Egyetem Pénzügyi Elemzője (MSFA) elsősorban a befektetési elemzés és a menedzsment területén szerzett szakértelemmel foglalkozik. ... [+]

Nincs olyan város a világon, mint San Francisco. Fordítsd át karrieredet az SF Bay Area-ban az USF Master of Science in Financial Analysis segítségével.

Nem páratlan hely

Az USF helye közvetlenül befolyásolhatja a karrierlehetőségeket . A belvárosi campusunk a San Francisco pénzügyi negyed szívében helyezkedik el. Építheti professzionális hálózatát vezető pénzügyi cégekkel és globális vállalatokkal, amelyek csak egy háztömbnyire vannak.

Diákmunka

A friss diplomások és diákok számára a karrierjük korai szakaszában készült, a teljes munkaidős MSFA egy egy és fél éves program, amely egy kutatási projektet vagy egy akadémiai immersziót tartalmaz. További információ az MS Financial Analysis hallgatói tapasztalatáról .... [-]

Amerikai Egyesült Államok San Francisco
Kérj Információt
Angol
Nappali
Részidős oktatás
18 - 22 hónap
Campus
Bővebben magyarul
University of San Francisco - School of Management

Első kézből, multikulturális üzleti tapasztalatot szerezzen három kontinensen az USF mester a globális vállalkozói menedzsment fokozatot. ... [+]

Első kézből, multikulturális üzleti tapasztalatot szerezzen három kontinensen az USF mester a globális vállalkozói menedzsment fokozatot.

Az USF mester a Global Entrepreneurial Management (MGEM) fokozatot tervezték a legfrissebb főiskolai végzettségű különböző tudományos tudományok. Ezen a szakokon keresztül a diákok tanulmányozzák és megfigyelik a vállalkozói cégek üzleti döntéseinek globális és kulturális szempontjait.

Merüljön el egy páratlan globális üzleti tapasztalatba, amely eljut Barcelonába, Taipeibe és San Franciscóba, hogy tanulmányozza a vállalkozói tevékenységet és az irányítást az egyes városok egyedi üzleti kultúrájának lencse révén.... [-]

Spanyolország Barcelona Amerikai Egyesült Államok San Francisco Tajvan Taipei  + 2 Több
Augusztus 2019
Angol
Nappali
1 év
Campus
Bővebben magyarul
University of San Francisco - School of Management

Folytassa az USF etikai vezetői és vállalkozói kreativitásának hagyományait, tanulva az elméleti és gyakorlati készségeket, amelyek a nonprofit közigazgatásban a nemzet l ... [+]

Folytassa az USF etikai vezetői és vállalkozói kreativitásának hagyományait, tanulva az elméleti és gyakorlati készségeket, amelyek a nonprofit közigazgatásban a nemzet legmagasabb diplomamunka programjában a nonprofit vezetővé válnak. Nyerjen egy 12 hónapos, specializált nonprofit közgazdász diplomát a San Francisco belvárosának dinamikus környezetében.

A San Francisco Egyetem Nonprofit Adminisztráció szakága kulcsfontosságú partnerkapcsolatokból áll a nemzetközi fejlesztésbe és globális szerepvállalásba bevont nem kormányzati szervezetekkel, nonprofit szervezetekkel, alapítványokkal és vállalkozókkal.

A hallgatók elmélyítik a társadalmilag elkötelezett ösztöndíjat egy testreszabott tananyagon keresztül, amely magában foglalhatja az akadémiai globális merüléseket, a nemzetközi szakmai gyakorlatokat és a globális kőfejű projekteket.... [-]

Amerikai Egyesült Államok San Francisco
Augusztus 2019
Angol
Nappali
Részidős oktatás
12 - 21 hónap
Campus
Bővebben magyarul

MSc

University of San Francisco - School of Management

Legyen szakértő, hogy segítse a vállalatokat az információs technológia sikerében. Szerezd meg a University of San Francisco Informatikai Rendszer Master programját. ... [+]

Legyen szakértő, hogy segítse a vállalatokat az információs technológia sikerében. Szerezd meg a University of San Francisco Informatikai Rendszer Master programját.

Az MSIS program tananyaga az Információs Rendszerek Egyesülete (AIS) és a Számítástechnikai Gépek (ACM) országosan jóváhagyott tantervi ajánlásain alapul. Gyakran naprakész, hogy az USF hallgatók versenyelőnyt biztosítsanak a foglalkoztatás számára.

Építs meg alapot a hosszú távú karrier sikeréhez. Az MS Informatikai Rendszer tananyagának tanterve országosan jóváhagyott tantervi ajánláson alapulA teljes munkaidőben teljesítsd a fokozatot. Vegyen rész... [-]
Amerikai Egyesült Államok San Jose
Kérj Információt
Angol
Nappali
24 hónap
Campus
Bővebben magyarul
University of San Francisco - School of Management

A 12 hónapos USF MS a vállalkozói szellem és innováció célja, hogy a közelmúltban főiskolai végzettségűek nyerjen alapvető képességek és tapasztalatok annak érdekében, ho ... [+]

A 12 hónapos USF MS a vállalkozói szellem és innováció célja, hogy a közelmúltban főiskolai végzettségűek nyerjen alapvető képességek és tapasztalatok annak érdekében, hogy a legjobb versenyt a mai innovációs gazdaság és indítson vállalkozói karrier a Szilícium-völgy.

Csatlakozzon a motivált diákok kis csoportjához, élményt nyújtson a legmodernebb tananyaghoz, és kihasználja a Silicon Valley innovációs ökoszisztémáját.

Fejlesztse karrierjét innovatív vezetőként, akik segítenek a humánusabb és igazságosabb világ megteremtésében olyan termékek, szolgáltatások és új vállalkozások létrehozásával, amelyek a közösségeket a világ minden táján szolgálják. ... [-]

Amerikai Egyesült Államok San Francisco
Augusztus 2019
Angol
Nappali
12 hónap
Campus
Bővebben magyarul
University of San Francisco - School of Management

Az USF MS szervezetfejlesztési programjában az osztályok az egyéni, a csoportos és a rendszerszintű viselkedés megértésére koncentrálnak. ... [+]

Minden szervezetnek szüksége van egy vezetőre, aki megérti a változásmenedzsment tudományát, valamint az emberek, csapatok, növekedés és változás irányítását. Legyen ez a vezető az USF-nél.

Az USF MS szervezetfejlesztési programjában az osztályok az egyéni, a csoportos és a rendszerszintű viselkedés megértésére koncentrálnak.

Minden olyan szervezet számára, amely népszerűségére és képességére támaszkodik, és a vezetői változásokra is reagál, egy szervezeti fejlesztési szakértő kritikus.

Szervezetfejlesztési fokozat program részleteiA program jellemző hossza 21 hónap, 32 egység.Heti hétk... [-]
Amerikai Egyesült Államok San Francisco
Augusztus 2019
Angol
Nappali
21 hónap
Campus
Bővebben magyarul

USF School of Management

Salesforce Academic Alliance - University of San Francisco

USF School of Management Downtown Campus
Address
University of San Francisco 101 Howard Street San Francisco, CA
94105 San Francisco, California, Amerikai Egyesült Államok
Honlap
Telefonszám
+1 415-422-2221
Address
Barcelona, Catalonia, Spanyolország
Telefonszám
false
Address
San Jose, California, Amerikai Egyesült Államok
Telefonszám
false
Address
Fu Jen Catholic University
Taipei, Tajvan