University of Tampa - Sykes College of Business

Bevezetés

Hivatalos Leírás

A Tampa Egyetemen működő Sykes Főiskola vezető magánintézmény, amely a jövőbeli globális vezetők fejlesztésére összpontosít. A kiválóság iránti elkötelezettségünket tükrözi az AACSB akkreditációnk - az elismerés, amely a világ üzleti diplomáinak felső 5% -a közé tartozik.

Innovatív programjaink a legújabb eszközöket és technikákat foglalják magukban, felkészítve a hallgatókat a fejlett problémamegoldó és elemző készségekre, amelyek szükségesek a globális versenyképességű piacon való kiemelkedéshez. A főiskola élénk kapcsolatokkal rendelkezik az üzleti közösséggel, és hallgatóink kihasználják a hatalmas tapasztalati tanulási és hálózatépítési lehetőségeket. Számos koncentrációs lehetőséget kínálunk MBA és MS programjainkon belül, amelyek lehetővé teszik a hallgatók számára, hogy felfedezzék tehetségeiket és személyre szabják tanulmányaikat.

Karunk tagjai a fejlett tudományos hitelesítő adatok és a gyakorlati üzleti tapasztalatok lenyűgöző kombinációjával büszkélkedhetnek. Nemcsak kiemelkedő munkát végeznek oktatásban és mentorálásban, hanem releváns tudományos és ipari alapú kutatásokban is részt vesznek. Ez a kutatás folyamatosan részt vesz az új elméletek kidolgozásában és segít pedagógiai küldetésünkben.

Sykes Főiskola

A Sykes College of Business a Tampa szívében fészkelő 100 hektáros egyetemi campus szerves része. Átfogó intézményként a Tampai Egyetem teljes körű forrásokat, képesített oktatót és modern lehetőségeket kínál.
A Sykes College of Business egyike a délkeleti elit magániskoláknak, amelyeket mind az egyetemi, mind az egyetemi hallgatók az AACSB Nemzetközi Szövetség által akkreditáltak a kollégiumi üzleti iskolák előmozdítására. Az AACSB International a vezető üzleti akkreditáló szervezet, elősegítve a kiválóságot és a folyamatos fejlesztést az egyetemi és egyetemi oktatás területén.

Mi tesz bennünket

A floridai legintenzívebb üzleti közösség szívében, a Tampa Egyetem Sykes College of Business világszínvonalú oktatást kínál, nemzetközi sikerrel elismerten.

A Sykes Business College-nál büszkék vagyunk azokra a tulajdonságokra, amelyek megkülönböztetnek minket a világ legjobb üzleti programjai között:

  • Legmagasabb akkreditáció
  • Innovatív tananyag
  • Kiemelkedő kar
  • Tapasztalati tanulás
  • Csúcstechnológiai eszközök

A Sykes Főiskola az a hely, ahol a holnap üzleti vezetői - a sarok sarkától a föld távolságáig - tanulni, fejlődni és hálózatba lépni. Különböző korú és háttérrel rendelkező, magasan képzett hallgatók különféle tudományágakban haladó képzést kapnak a kar tagjai részéről, akik az üzleti közösség felé pulzálnak.

Helyszínek

Tampa

The University of Tampa - Sykes College of Business

Address
401 W. Kennedy Blvd.
Fairgrounds Building

33606 Tampa, Florida, Amerikai Egyesült Államok
Telefonszám
+1 (813) 253-3333

Akkreditáció

AACSB Accredited