College of Engineering and Mathematical Sciences

Bevezetés

Hivatalos Leírás

A College of Engineering and Mathematical Sciences (CEMS) áll a konstelláció a ragyogó és élénk részlegek és programok. A interdiszciplináris megközelítés készül diplomások számára vezető szerepet, míg ápolása a sokszínű közösség a tudósok. Ez a célunk, hogy a Vermont állam szellemi erőforrás a technológiai által vezérelt gazdasági növekedés és támogatása a mérnöki, számítástechnika és a matematika, mint szakmák az emberiség szolgálatában.

College Mission + Profile

CEMS ad otthont az egyik iskola - A School of Engineering - és két osztály - A Department of Computer Science és a Department of matematika és statisztika. CEMS kar és a diákok aktívan részt vesznek on-campus transzdiszciplináris programok, beleértve Vermont Complex Systems Center, Vermont Advanced Computing Core (VACC) és az integratív Graduate Education and Training (IGERT) program. A statewide közösségi információs programok elérjék K-12 tanár és a diákok, és tartalmazza a kormányzó Institute of Vermont és FIRST Robotics.

Üdvözöljük a Dean Luis Garcia

Üdvözöljük a College of Engineering and Mathematical Sciences (CEMS) a UVM. Úgy döntött, egy tanulmányi amely lehetővé teszi, hogy formálja a jövőben a világ, mint a társadalom szembesül egyre nagyobb kihívások, mint például kihasználva a korlátozott erőforrások hatékonyabb, csökkentve az emberi faj lábnyom a bolygón, és az új és erősebb számítástechnikai eszközök, amelyek lehetővé teszik számunkra, hogy megoldja a problémákat gyorsabban és hatékonyabban. Mivel tagja a CEMS közösség akkor a készségek elsajátításának, amely segít fejleszteni egy klassz STEM gondolkodó és profi.

CEMS egy szorosan összetartó közösség, ahol a diákok megismerjék egymást és a professzorok. A STEM-orientált iskola egy átfogó egyetemi környezetben biztosít lehetőséget a diákoknak, hogy kihasználják a holisztikus diplomás és egyetemi tapasztalat. Amellett, hogy a képzési programok is kínálunk innovatív bizonyítvány programok, amelyek hitelesítő adatokat építeni az egyén képesítések és támogassa az ő vágya, hogy karrierjét változások, előre területen belül, vagy elérni a magasabb fizető állást.

A beporzás ötletek csak akkor lehetséges, olyan körülmények között, mint a CEMS, ahol a diákok a lehetőséget, hogy ismereteket szerezni támogatja tudományágak belül és kívül a főiskola. Célunk, hogy az Ön számára egyedülálló élményt, amely lehetővé teszi, hogy maximalizálja a potenciális egyedi miközben egy világszínvonalú oktatás és készségfejlesztés. Ismét szívesen CEMS.

Helyszínek

Burlington

University of Vermont - School of Engineering and Mathematical Sciences

Address
College of Engineering and Mathematical Sciences,
109 Votey Hall,
33 Colchester Avenue
,

05405-0156 Burlington, Vermont, Amerikai Egyesült Államok
Telefonszám
+1 802-656-3131

Keystone ösztöndíj

Ismerd meg az ösztöndíjaink által kínált lehetőségeket

Programok

Az intézmény további kínálata: