Union University

Bevezetés

Hivatalos Leírás

Az Union University átalakulni kell

Tanuljon a szigorú tudósokon keresztül. Virágzik egy Krisztus-központú közösségben. Sikeres életedben és karrieredben.

Az Union University átalakulni kell.

Hajtsa végre álmait az egész nemzet és a világ minden tájáról érkező hallgatókkal együtt. Tanulmányok olyan karok alatt, akik a legjobbak az akadémiai előkészítésben és a keresztény ösztöndíjban.

Az Union több mint 100 tanulmányi programot kínál fő campusán, Jackson, Tennessee, USA-ban, számos diplomával és felnőttképzéssel foglalkozó programok mellett, amelyek közül sok teljes egészében online elvégezhető.

Küldetésünk

Union University Krisztusközpontú oktatást nyújt, amely elősegíti a kiválóságot és a karakterfejlesztést az egyház és a társadalom szolgálatában.

Alapvető értékeink

  • Kiválóság alapú
  • Krisztus-központú
  • Emberközpontú
  • Jövő Rendező

Krisztus-központú tudományos kiválóság

Megértjük, hogy nemcsak új készségeket és ismereteket akar megtanulni, hanem kiválónak is lennie, és változtatni a világban. Mindent meg akarunk tenni Isten dicsőségéért - akár tudósok, akár szolgálat. Mivel Isten törődik munkánkkal és minden munkában részt vesz, ezért nem leszünk elégedettek a középszerűséggel.

Nem számít, hogy melyik programot választja, megérti az adott területen betöltött szerepét a bibliai hit kontextusában. Az Unió integrálja a felső szintű tudósokat a keresztény hittel minden tanulmányi programba.

Közeli közösség

Megértjük, hogy minden hallgató igényei eltérőek, és elkötelezettek vagyunk a siker és a szellemi, szellemi és fizikai jólét iránt. Az Unióban értékeljük egymást, és szavakkal és tetteinkkel mutatjuk be.

A professzorok és az alkalmazottak név szerint ismernek téged, és törődnek a jövőjével. Egészségügyi és tanácsadási szolgáltatások, valamint együttműködési tanulási lehetőségek támogatják Önt. Töltsön értelmes időt más hallgatókkal és az oktatókkal az osztálytermen kívül.

Karrier előkészítés

Az Union-ban fel lehet készülni a folyamatos sikerre. Az uniós diplomások kiemelkednek a felsőoktatási intézményekben és a karrierekben szerte a világon. Nagy történelemmel és örökséggel rendelkezik, amely csaknem 200 évvel ezelőtt nyúlik vissza, de továbbra is a jövőre koncentrálunk.

117680_UUataglance.jpg

Helyszínek

Jackson

Address
Union University Drive,1050
38305 Jackson, Tennessee, Amerikai Egyesült Államok

Keystone ösztöndíj

Ismerd meg az ösztöndíjaink által kínált lehetőségeket