Universidad Ana G. Méndez – Campus Florida

Bevezetés

Hivatalos Leírás

A floridai egyetemeket a fegyelem alapú duális nyelvoktatás végrehajtására szervezik floridai egyetemi szinten. Ez a campus kulturálisan sokszínű hallgatói közösséget szolgál fel, akadémiai programokat és személyre szabott, minőségi szolgáltatásokat kínál, felnőtt tanuló igényeinek kielégítésével.

A dél-floridi campus az 15201 NW 79. bíróságnál található, Miami Lakes, FL 33016.

A Tampa Bay Campus 3655 W Waters Ave. helyen található, Tampa FL 33614

A Metro Orlando Campus az 5601 South Semoran Blvd címen található. Suite 55, Orlando FL 32822

  • Tantermek, számítógépes laboratóriumok, nyelvi laboratóriumok, egészségtudományi laboratóriumok és könyvtár.
  • Igazgatási irodák, hallgatói hall és egy kari társalgó.
  • A parkoló a hallgatók és az adminisztráció számára elérhető.

Gyors tények

  • 956 hallgató
  • 29 tudományos program
  • 17 éves szolgálat
  • 1632 diplomások

Kik vagyunk

Az Ana G. Mendez Egyetem egy nonprofit intézmény, amely 1949 óta működik. Körülbelül 40 000 hallgatóval ez a legnagyobb privát egyetem Puerto Rico-ban. 2003-ban az Ana G. Mendez Egyetem megnyitotta a metro Orlando campus-t Florida államában, egyetemen kínálva alapképzési és mesterképzési programokat, egy campuson, rugalmas ütemtervvel. Manapság az Ana G. Méndez Egyetemet elismerték spanyol felnőtt hallgatók szolgálatáért az Egyesült Államok kontinentális területén, öt campusban, amelyek Florida, Maryland, Texas államában és Columbia kerületben működnek.

p.jpeg?fv_content=true&size_mode=5

Ismerje meg az első felnőttkori felsőoktatási kettős nyelvű programot a nemzetben

Felsőoktatás

Az első felsőoktatási kettős nyelvű program felnőttek számára az országban.

Pénzügyi segély

A pénzügyi támogatás olyan hallgatók számára érhető el, akik jogosultak.

Oktatási tervezés

Az utasítások kidolgozása a Discipline-Based Dual Language Immersion Model ® legjobb gyakorlatain alapszik.

Elhelyezési tesztek

A nyelvi gyakorlati teszteket a hallgatók angol és spanyol képességi szintjének meghatározása céljából végzik

50% angol és 50% spanyol

50/50 strukturált oktatási megközelítés.

E-Lab

A hallgatók hozzáférhetnek az E-lab szolgáltatásokhoz a nyelv és az akadémiai készségek fejlesztésének elősegítése érdekében.

Rugalmas tanfolyamok

A tanfolyamokat általában 5, 8, 10 és 15 hetes foglalkozáson kínálják.

Egész évben beiratkozás

Jelentkezésünk egész évben zajlik.

Alkalmazott tanterv

A tanterv integrálja a hallgatók szakmai tapasztalatait az osztálytermi tevékenységekben.

A tanfolyam érvényesítése

Érvényesítjük külföldi intézmények tanfolyamát. A korábban nem elavult jóváírások nem járnak le.

Kurzus egyenértékűség

A külföldi tudományos intézetek hitel egyenértékűségét értékelik, és felvételt is elfogadhatnak.

Tanfolyam kredit

Hitel a tanfolyamokhoz érhető el a portfólió bemutatásának kihívásos vizsgáin.

Üdvözlő üzenet

Az Ana G. Méndez Egyetem, teljesítve azon kötelezettségvállalását, hogy felsőoktatási alternatívákat kínál a különféle közvélemények számára, és az Egyesült Államok spanyol közösségének igényeinek kielégítése érdekében, 2003-ban kezdte meg kétnyelvű oktatási alternatívák felkínálását felnőttek számára az Orlando Metro Campusban. . Az Orlando Campuson jelenleg több mint 1400 hallgatónk van, és több mint 25 különféle akadémiai programot kínálunk. Később új campus jött létre Dél-Floridában, a Miramar környékén, ahol most több mint 900 hallgatónk van. A legújabb campus a Tampa-öböl környékén jött létre 2010-ben, és jelenleg több mint 400 hallgatója van.

Puerto Rico törvényei szerint a SUAGM három, a „Középállam” által akkreditált egyetemből áll; Az Ana G. Méndez Egyetem (Gurabo), Ana G. Méndez Egyetem (Cupey) és az Ana G. Méndez Egyetem (Carolina). Az Ana G. Méndez Egyetem Puerto Ricó második legnagyobb privát egyeteme, több mint 60 éves alapítással és több mint 42 000 hallgatóval. Ezek az egyetemek adják meg a fokozatot az Egyesült Államokban jelenleg kínált különféle akadémiai programok számára.

Küldetés és látomás

A dél-floridai egyetemet a diszciplínán alapuló kettős nyelvoktatás végrehajtására szervezik Dél-Florida egyetemi szintjén. Ez a campus kulturálisan sokszínű hallgatói közösséget szolgál fel, akadémiai programokat és személyre szabott, minőségi szolgáltatásokat kínál, felnőtt tanuló igényeinek kielégítésével.

Alapelveink

Filozófiájának részeként az Ana G. Mendez Egyetem három intézményünkben betartja hallgatóinak egyenlő oktatási lehetőségeit: Ana G. Méndez Egyetem (Carolina), Ana G. Méndez Egyetem (Gurabo) és Ana G. Méndez Egyetem (Cupey).

Ennek az irányadó elvnek a felhasználásával az egyetem különféle pénzügyi támogatási forrásokat szerez, vesz és kezel, ösztöndíjak, egyetemi munka-tanulmányok és kölcsönök formájában olyan pénzügyi hallgatók számára, akiknek pénzügyi szükségük van és támogathatók. A hallgatói támogatási anyagokat a szövetségi és az állami kormányok, az intézmény, valamint a magánszektor adományai biztosítják.

Intézményünk ezeket a pénzeszközöket a lehető leghatékonyabban osztja szét, anélkül hogy olyan sokféle pénzügyi támogatásban részesítené a hallgatókat, amelyek támogathatják akadémiai célja elérésének költségeit.

Az Ana G. Mendez Egyetem pénzügyi támogatási portálja biztosítja azokat az irányelveket és eljárásokat, amelyek a vonatkozó szabályok szerint irányítanak bennünket az alapok elosztásában. Ezenkívül utasításokat ad a hallgatóknak a pénzügyi támogatás iránti kérelmezéshez, ideértve azt is, hogy miként kell kitölteni a pénzügyi hallgatói támogatás ingyenes kérelmét (FAFSA), amely a szövetségi pénzügyi támogatásokhoz való hozzáféréshez szükséges. Egyéb releváns normákat, irányelveket és rendeleteket is be kell vonni, amelyeket a hallgatóknak tisztában kell lennie.

Helyszínek

Miami Lakes

Address
15201 NW 79th Court
Miami Lakes, Florida, Amerikai Egyesült Államok

Tampa

Address
3655 W Waters Ave
33614 Tampa, Florida, Amerikai Egyesült Államok

Orlando

Address
5601 S Semoran Blvd
32822 Orlando, Florida, Amerikai Egyesült Államok

Keystone ösztöndíj

Ismerd meg az ösztöndíjaink által kínált lehetőségeket