Universidad Ana G. Méndez - Dallas Campus

Bevezetés

Hivatalos Leírás

Küldetés és látomás

Az Ana G. Méndez Egyetem Dallas téri campusa folytatja elkötelezettségünket a spanyol felnőtt hallgatók számára a magasabb színvonalú oktatáshoz való hozzáférés iránt.

A főiskolai végzettségeket kétnyelvű tanulmányok keretében kínálják az Ana G. Méndez Egyetem által kidolgozott módszerrel, amelyet eredetileg adaptált modellként alkalmaztak a Colorado Denver-i Regis Egyetem, a gyorsított felnőttképzés vezetőjeként.

shutterstock_188836907

Alapelveink

Filozófiájának részeként az Ana G. Mendez Egyetem három intézményünkben betartja hallgatóinak egyenlő oktatási lehetőségeit: Ana G. Méndez Egyetem (Carolina), Ana G. Méndez Egyetem (Gurabo) és Ana G. Méndez Egyetem (Cupey).

Ennek az irányadó elvnek a felhasználásával az egyetem különféle pénzügyi támogatási forrásokat szerez, vesz és kezel, ösztöndíjak, egyetemi munka-tanulmányok és kölcsönök formájában olyan pénzügyi hallgatók számára, akiknek pénzügyi szükségük van és támogathatók. A hallgatói támogatási anyagokat a szövetségi és az állami kormányok, az intézmény, valamint a magánszektor adományai biztosítják.

Intézményünk ezeket a pénzeszközöket a lehető leghatékonyabban osztja el, és olyan diákok számára nyújt segítséget, akiknek annyi pénzügyi támogatási programja van, amennyire képes fedezni tudományos célja elérésének költségeit.

Az Ana G. Mendez Egyetem pénzügyi támogatási portálja biztosítja azokat az irányelveket és eljárásokat, amelyek a vonatkozó szabályok szerint irányítanak bennünket az alapok elosztásában. Ezenkívül utasításokat ad a hallgatóknak a pénzügyi támogatás iránti kérelmezéshez, ideértve azt is, hogy miként kell kitölteni a pénzügyi hallgatói támogatás ingyenes kérelmét (FAFSA), amely a szövetségi pénzügyi támogatásokhoz való hozzáféréshez szükséges. Egyéb releváns normákat, irányelveket és rendeleteket is be kell vonni, amelyeket a hallgatóknak tisztában kell lennie.

Helyszínek

Dallas

Address
3010 N. Stemmons Fwy. Dallas, Texas, TX 75247
Dallas, Texas, Amerikai Egyesült Államok

Keystone ösztöndíj

Ismerd meg az ösztöndíjaink által kínált lehetőségeket