University Of South Florida Tampa

Bevezetés

Hivatalos Leírás

Üdvözöljük a Dél-Floridai Egyetemen, a Preeminent State Research University-ben! A Tampa Bay szívében található University of South Florida elkötelezett a hallgatók felhatalmazása iránt, hogy maximalizálja az egész életen át tartó siker lehetőségeit.

Az USF az élénk és változatos Tampa Bay régióban található, campusai Tampában, Szentpéterváron és Sarasota-Manatee-ben találhatók. Ezek az egyetemek együttesen több mint 50 000 hallgatót szolgálnak, és egyetemi, posztgraduális, speciális és doktori fokozatot kínálnak.

14 főiskolánkban az egyetemisták több mint 180 szak és koncentráció közül választhatnak, az üzleti és mérnöki tevékenységtől a művészetekig és az USF Healthig. Elkötelezettek vagyunk annak érdekében, hogy képessé tegyük hallgatóinkat a boldogulásra, és országosan elismerték, hogy megszüntetik az eredményességi rést, tekintet nélkül fajra, háttérre vagy társadalmi-gazdasági helyzetre.

Az elmúlt öt évben az USF a nemzet leggyorsabban növekvő egyeteme volt, állami vagy magán, az US News and World Report legjobb egyetemek listáján. Az USF Amerika 46. legjobb állami egyeteme.

Posztgraduális programjaink továbbra is a legjobbak közé tartoznak az US News and World Report szerint, nyolc program rangsorolva az 50 legjobbat 2018-ban.

A floridai kormányzótanács által kijelölt, az Egyesült Államok kormányának egyetlen nagyvárosi Preeminent Research University-ként a nagy hatású, globális kutatás áll központi szerepet az Egyesült Államok küldetésében. 2018-ban az USF eljutott a 25 legfontosabb állami egyetemre a kutatási kiadások terén - és az ország egészében a 42. helyet foglalja el az állami és magánegyetemek között. Az USF 2017 és 2018 között 592 millió dollár összköltséggel az élen jár az orvostudomány, a tudomány, a mérnöki tudományok, a művészetek és még sok más területén.

Az 1956-ban alapított USF vezető szerepet tölt be a fiatal egyetemek között. A campuson működő technológiai inkubátorunk több mint 230 munkahelyet hozott létre helyben, és Vállalkozói Központunk országosan a top 15-be tartozik. Nemzetközileg is vezetők vagyunk, és 2018-ban a Fulbright Tudósok első számú producere voltunk a nemzetben, immár második éve.

Előremutató, vállalkozó szellemünk segített abban, hogy kivételes környezetet ápoljunk hallgatóink számára. 2018-ban az USF elnyerte az Active Minds Healthy Campus Award díjat, amelyet sikereink elismeréseként adományoztak hallgatóink egészségének és jólétének előtérbe helyezésével és elősegítésével. És most a Phi Beta Kappa - az ország legrangosabb nemzeti becsületszervezete - egyik fejezetének ad otthont, az USF készen áll arra, hogy segítse ezeket a diákokat a legnagyobb lehetőségeik kibontakoztatásában.

Az a meggyőződésünk, hogy minden hallgató sikeres lesz, ha lehetőséget kap rá, tájékoztat mindent, amit itt csinálunk az USF-nél. Szeretettel várjuk Önt, hogy többet tudjon meg egyetemünkről - személyesen és online -, és fedezze fel, hogyan boldogulhat az USF-nél.

Helyszínek

Tampa

Address
East Fowler Avenue,4202
33620 Tampa, Florida, Amerikai Egyesült Államok

Keystone ösztöndíj

Ismerd meg az ösztöndíjaink által kínált lehetőségeket