Hivatalos Leírás

A Washingtoni Egyetem Bothell (UW Bothell) egy négyéves főiskolai és egyetemi campus északkelet King County, Az egyik a három egyetemen a nyilvánosság University of Washington. A campus 1990-ben alakult (ami ugyanabban az évben a University of Washington Tacoma nyitott). UW Bothell részvények egy egyetemen Cascadia Főiskola. UW Bothell a legnagyobb ága campus az állam és a leggyorsabban növekvő négyéves egyetemi Washington államban.

UW Bothell mindössze északnyugatra találkozásánál Interstate 405 és állami Route 522. Osztályok kínálnak nappali és esti teljes vagy részmunkaidős diákok. Programokat kínálnak az üzleti életben, az oktatás, az ápolási, a számítástechnika és az interdiszciplináris tudományok és művészetek.

ACADEMICS UW Bothell jelenleg kínál 40 alapképzési és mesterképzési fok hat iskolában: Business, Interdiszciplináris és Művészeti Akadémia, Tudományos, technológiai, műszaki és matematika, neveléstudomány és az ápolási, Egészségügyi Szakközépiskola.

Beiratkozás

UW Bothell a legnagyobb ága campus az állam. Gólya alkalmazások 20% -kal nőtt 2010-től, míg átutalás alkalmazások 24% -kal. A teljes létszám a teljes és részmunkaidős diákok 4172. A gróf emelkedett jelentősen az elmúlt években.

UW Bothell elkezdték fogadni gólya 2006 őszén. Az első osztályú befejezni mind a négy évben UW Bothell diplomát 2010 júniusában.

Megállapodást kötött a város Bothell korlátozza UW Bothell és Cascadia Főiskola beiskolázási. A beiratkozási határa jelenleg 10.000 nappali tagozatos hallgatók. Kezdetben beiratkozási korlátozódott 3000 nappali tagozatos hallgatók, amíg egy bejárat épült, közvetlen hozzáféréssel a State Route 522. A Washington State Department of Transportation elkészült a projekt 2009 szeptemberében.

Program oktatási nyelve:
  • Angol