Hivatalos Leírás

Az UA Little Rock-ról

A Little Rock-i Arkansas-i Egyetem egy nagyvárosi kutatóegyetem, amely rugalmas tanulással és páratlan szakmai gyakorlatokkal biztosít hozzáférhető, minőségi oktatást. Az UA Little Rock-nál több mint 11.000 hallgatót készítünk innovátorok és felelős vezetők számára a területükön. Az UA Little Rock elkötelezett a nagyvárosi kutatási egyetemi misszió mellett, amely a Little Rock virágzó kulturális közösségének mozgatórugója és a város és az ország növekvő profiljának, mint regionális vezető szerepet tölt be a kutatásban, a technológiaátadásban, a gazdasági fejlődésben és a munkahelyteremtésben.114467_academic-bookcase-bookstore-2065490.jpg

akadémikusok

Az UA Little Rock diákok megismerkedhetnek a legjobb professzorokkal olyan osztályokban, amelyek olyan szorgalmasak, mint a szigorúak. A tanfolyamok a kritikus gondolkodást a valós tapasztalatokkal ötvözik, amely ugyancsak ugródeszkát biztosít a gyakornokságoknak és a későbbi pályáknak az ápolási, mérnöki, adatminőségi, büntető igazságszolgáltatási és oktatási területeken.

US News and World Report felismerte a William H. Bowen Jogi Iskola jogi írásprogramját, mint az ország egyik legmagasabb 10-et, az ország főiskolai üzleti iskoláit és a George W. Donaghey Műszaki Főiskolát. Az információs technológia rendszerfejlesztési programja, mint az egyik legjobb déli rész.

Az UA Little Rock ápolási hallgatók előnye az ország egyik legmodernebb szimulációs kórházának, az úgynevezett SimCare. Ez egy 22 ágyas, nagy hűségű kórház, ahol minden gondozásban résztvevő hallgatók interaktív manikonnal dolgoznak, amelyek számos orvosi-sebészeti forgatókönyvet szimulálnak.

Az Applied Design, az UA Little Rock program a kortárs stúdióművészet tanulmányozására, mint például a kerámia, a fémgyártás és az ékszerek, valamint a bútortervezés és a faipari munka, az egyetlen ilyen jellegű diplomaprogram az államban, és az egyik nagyon kevés akkreditált program a szakterületen.

Az UA Little Rock Bűnügyi Igazságügyi Minisztériuma az állam legnagyobb büntető igazságszolgáltatási programja, és az egyetlen Ph.D.-t kínálja. büntető igazságszolgáltatási program Arkansasban. Az osztály vezető igazságszolgáltatási központja az országban csak néhány tanulói gyakornoki program, amely közvetlenül foglalkozik az idősekkel szembeni bűnözéssel.114469_chart-data-desk-590022.jpg

Kutatás

Függetlenül attól, hogy jobb paradicsomot építettek-e, vagy rákkezelést keresnek, a diákok lehetőséget kapnak arra, hogy a kar mellett dolgozzanak, tudásukat felhasználva az UA Little Rock legmodernebb kutatási létesítményeiben. Emellett nagyméretű adatokat kezelnek a vállalkozások számára, és a történelmi gyűjteményeket a világ számára látják.

Az UA Little Rock regionális vezető szerepet tölt be a fejlett technológia használatában és oktatásában olyan területeken, mint a nanotechnológia, az információminőség és a feltörekvő analitika.

Az UA Little Rock vezetője az Arkansas történelmének megőrzésében és terjesztésében, a történelemhivatal, a közművészeti mesterképzés és az Arkansas történelem és kultúra központjának összehangolásával. Gyűjtemények 88.000 archív papír, kép és könyv, köztük öt Arkansas kormányzója, rengeteg kutatási lehetőséget biztosít.114471_adult-beautiful-beauty-953430.jpg

Egyetem

Az UA Little Rock közösség megtestesíti a trójai szellemet, amely látható az egyetemen és azon túl is számos adományozási és tájékoztatási akcióban.

Az UA Little Rock mérföldkőnek számított két évvel ezelőtt az első átfogó adománygyűjtő kampányában, amikor az Arkansas központi részén és azon túlmenően több vállalkozás és egyén több mint 100 millió dollárt emelt.

Az UA Little Rock volt az első Arkansas-i egyetem, amelyet a Carnegie Alapítvány a tanítás előmozdításáért elismert a közösségi tevékenységet folytató intézmény önkéntes osztályozására.

Program oktatási nyelve:
  • Angol

Az intézmény további kínálata: