University of Arkansas

Bevezetés

Hivatalos Leírás

Az University of Arkansas az ország egyik legnépszerűbb kutatási egyeteme. Ötleteink, megoldásaink és együttműködéseink erősítik a közösségeket és a gazdaságokat. Az általunk nyújtott lehetőségek és készségek jobbá teszik az életet. Elképzelünk egy jobb világot, és eltökélt szándékunkban áll azt felépíteni.

Ez a „hallgatók az első” filozófia nagy oka annak, hogy az A értéke következetesen a nemzet legfontosabb közkutatási egyetemei és legjobb értékei között van. Keményen dolgozunk annak biztosítása érdekében, hogy alacsony legyen a hallgatók és oktatók aránya, amely sok személyes figyelmet és mentori lehetőséget kínál. A Carnegie Alapítvány az egyetemet úgy osztályozza, hogy "a lehető legmagasabb szintű kutatást végez", és az országos főiskolák és egyetemek top 3% -a közé sorol bennünket.

Az 1871-ben alapított földtámogatási intézményként University of Arkansas University of Arkansas Rendszerének zászlóshajója. 27 000 hallgatónk képviseli mind az 50 államot, és több mint 120 országot. Az A of USA 10 főiskola és iskola kínál több mint 210 akadémiai programot. Az University of Arkansas a Felsőoktatási Bizottság akkreditálta.

Festői campusunk Fayetteville-ben található, Arkansas dombos északnyugati sarkában, és két arborétával rendelkezik, kilátással az Ozark-hegységre. A nemzet legjobb szabadtéri kényelmi lehetőségei és a leglátványosabb túraútvonalak egy rövid autóútra találhatóak a campustól. Fayetteville-t rutinszerűen az ország legszebb főiskolai városai közé sorolják, és a környező Északnyugat-Arkansas-régiót rendszeresen az USA egyik legjobb lakóhelyének tekintik.

Helyszínek

Fayetteville

Address
1 University of Arkansas
72701 Fayetteville, Arkansas, Amerikai Egyesült Államok

Keystone ösztöndíj

Ismerd meg az ösztöndíjaink által kínált lehetőségeket