Hivatalos Leírás

AACSB Accredited

University of Baltimore Mission

A University of Baltimore innovatív oktatás az üzleti életben, a közéletben, az alkalmazott liberális művészet és a tudomány, a jog, hogy az igényeknek a sokszínű népesség a városi környezetben. A nyilvános egyetem, a University of Baltimore kiváló oktatási és támogató közösség graduális, posztgraduális és szakmai diákok egy olyan környezetben, megkülönböztetni a tudományos kutatás és a közszolgáltatást. Az Egyetem:

  • teszi kiválóság elérhető a hagyományos és nem hagyományos diákok által motivált szakmai előmenetel és a polgári tudatosságot;
  • létrehozza az alapot az élethosszig tartó tanulás, a személyes fejlődés és a társadalmi felelősség;
  • egyesíti elmélet és a gyakorlat, hogy hozzon létre értelmes, valós megoldásokat és a 21. századi városi kihívásokat; és
  • egy horgony intézmény, regionális steward és szerves partner a kultúra, a kereskedelem és a jövőbeli fejlődését Baltimore és a régióban.

Mintegy Baltimore

Baltimore nincs beceneve Charm City semmit. És míg szinte végtelen oka annak, hogy ez egy jó hely, hogy menjen iskolába, itt van mit gondolunk az öt legfontosabb.

1. Mi mindenhez közel.

Közel vagyunk a főbb autópályák és mindenfajta tömegközlekedési eszközön, így a város körül egyszerű. Vagy ha csak sétálni az utcán, hogy a Penn Station és a komló a vonat egy gyors utat Washingtonban; Philadelphia; New York; vagy más nagyobb keleti parti célpontok.

2. Annyi köze. Hogyan válasszon?

A turisták rutinszerűen irány a Inner Harbor, a Nemzeti Akvárium, belváros előkelő üzletek és éttermek, de mi a helyzet veled? Szinte minden Baltimore környékén saját egyedi és érdekes látnivalók.

Töltsön el egy délután kóborol a 18. századi macskaköves utcáin Fell Point. Kóstolja meg a rák torta az egyik a város történelmi szabadtéri piacok. Catch a népszerű helyi zenekar, vagy egy új játék a Station North Művészetek és szórakozás kerület. Nézzük dicsekedni: Baltimore nevezték Fodor, mint az egyik a 15 legjobb Waterfront város a világon.

3. Baltimore egy város ap-art.

Baltimore több mint részesedése a vizuális és előadóművészetek. Sétatávolságra van az UB, megtalálod a Walters Art Museum, a Patricia és Arthur Modell Előadóművészeti Központ a Líra, a Meyerhoff Symphony Hall és a Eubie Blake Nemzeti Jazz Intézet és Kulturális Központ. UB campus is otthont Artscape, az ország legnagyobb ingyenes művészeti fesztiválja.

4. Ez a Birdland.

UB a közeli vasút megálló, ez egy 10 perces útra délre Baltimore két profi sport stadionok. Catch a Baltimore Orioles baseball játék a tavasszal vagy élvezze esik futball a Baltimore Ravens.

5. Baltimore egy egyetemi városban.

UB csak egy a sok állami és magán főiskolák és egyetemek és környékén nagyvárosi Baltimore. Hogy "egyetemi városban érzi" az egyik legnagyobb előnye az élet a városban. Ismerkedj meg a Baltimore Collegetown Hálózat és többet megtudni a szempontból ezek a campusok hozzájárulnak a varázsát Charm City.

Program oktatási nyelve:
  • Angol

Az intézmény további kínálata:

MSc

University of Baltimore, Merrick School of Business

A Master of Science Business Finance program biztosítja a motivált és tehetséges diákok egy élvonalbeli program, amely magában foglalja a fejlett pénzügyi elmélet, a gyak ... [+]

A mai üzleti környezet megköveteli az egyének, akik fel vannak szerelve kezelni az intenzív világ pénzügyi. Kielégíti az igényeket igényel speciális diplomát.

A Master of Science Business Finance program biztosítja a motivált és tehetséges diákok egy élvonalbeli program, amely magában foglalja a fejlett pénzügyi elmélet, a gyakorlati üzleti alkalmazások és megértése a jelenlegi kutatási kérdések. A diákok megtanulják, hogyan kell alkalmazni a legújabb eszközök és technológiák a pénzügyi elemzés és a mérnöki, hogy megoldja a kihívást jelentő probléma, hogy szembesíti a globális üzleti környezetben. A program eltér az MBA, hogy mind az előírt és a választható kurzusok koncentrálódnak pénzügy, amely lehetővé teszi a diákok szigorúbb, speciális képzés ezen funkcionális fegyelem.... [-]

Amerikai Egyesült Államok Mount Vernon
Szeptember 2020
Angol
Nappali
1 év
Campus
On-line
Bővebben magyarul
University of Baltimore, Merrick School of Business

Ez egy speciális szak célja, hogy mind a további sikere jelenlegi számviteli szakemberek és felszerelni karrier váltók a szükséges készségeket, hogy belépjen és excel ebb ... [+]

Most van itt az ideje, hogy megtanulják a nyelvet az üzletből.

Ha úgy dönt, a Masters of Science in Accounting and Business Advisory Services programot akkor lépni a számviteli; akkor építeni a tudás a pénzügy és információs rendszerek is.

Ez egy speciális szak célja, hogy mind a további sikere jelenlegi számviteli szakemberek és felszerelni karrier váltók a szükséges készségeket, hogy belépjen és excel ebben az iparágban. Ez az innovatív program ideális azok számára akik a következő területeken: az állami számvitel, vállalati vagy nonprofit számvitel.

Növeli a számviteli Karrier

Az MS a számviteli és gazdasági tanácsadó programok megadja a versenyelőny és a technikai képességek, amire szükség van a hatékony és etikus üzleti tanácsadás és ideális választás, ha keres, hogy:... [-]

Amerikai Egyesült Államok Mount Vernon
Szeptember 2020
Angol
Nappali
1 év
Campus
On-line
Bővebben magyarul
University of Baltimore, Merrick School of Business

A Master of Science in Adózás programot azért hozták létre, válaszul a növekvő komplexitása a területen, és a kritikus hatással van a hatékony kezelése az üzleti, pénzügy ... [+]

Megalakulása óta 1987-ben, több száz szakember részesült a fejlett adó képzés, amennyiben ez a posztgraduális program, az első és egyetlen a maga nemében Maryland.

A Master of Science in Adózás programot azért hozták létre, válaszul a növekvő komplexitása a területen, és a kritikus hatással van a hatékony kezelése az üzleti, pénzügyi, ipari, kormányzati és non-profit szervezetek. A program nem csak felkészíti a tanulókat a pályára a szakmai adótanácsadók, hanem élesíti a tudás és készségek révén kifinomult, kihívást jelentő oktatási környezetben. A diákok részesülnek a kaliber osztálytársaikat, akik közül a legtöbben dolgozó szakemberek célja előmenetelt segítő vagy haladás. A kurzusok felé irányul adótanácsadók a jogi és számviteli szakma és azok, akik részt vesznek a fejlődő fiskális politika és kezelése az állami és non-profit szervezetek.... [-]

Amerikai Egyesült Államok Mount Vernon
Szeptember 2020
Angol
Nappali
1 év
Campus
Bővebben magyarul
University of Baltimore, Merrick School of Business

A University of Baltimore MS Nonprofit menedzsment és a szociális vállalkozás kihasználja a szakértelem a Merrick School of Business és a College of Public Affairs, hogy ... [+]

által közösen nyújtott a Merrick School of Business és a College of Public Affairs

Nonprofit szervezetek szembesülnek egyedülálló kihívások. Mivel számuk növekszik szerte az országban, készülj fel, hogy kezelni őket hatékonyan.

A University of Baltimore MS Nonprofit menedzsment és a szociális vállalkozás kihasználja a szakértelem a Merrick School of Business és a College of Public Affairs, hogy az Ön számára egy átfogó oktatási, amely kitér nemcsak hatékony kezelése, de az előrelátó kezdeményezések a szociális vállalkozás.

[-]
Amerikai Egyesült Államok Mount Vernon
Szeptember 2020
Angol
Nappali
1 év
Campus
Bővebben magyarul
Merrick School of Business
Address
1420 N. Charles St. Baltimore, MD
21201 Mount Vernon, Maryland, Amerikai Egyesült Államok
Honlap
Telefonszám
+1 410-837-4955