University of California Davis (UC Davis)

Bevezetés

Hivatalos Leírás

Az UC Davis az Aggies otthona - főszereplők, változásszervezők és problémamegoldók, akik az Egyesült Államok egyik legnépszerűbb állami egyetemében jelképesek.

Az első megnyitása óta 1908-ban ismertek voltak a kiemelkedő tudósok, a fenntarthatóság és az Aggie Pride közreműködésével, valamint az észak-kaliforniai életmód felértékelésével. Ezek a témák be vannak ágyazva a 100 év feletti történelembe és hírnévünkhöz az élelmiszerekkel, az egészséggel, a környezettel és a társadalommal kapcsolatos problémák megoldásában.

5300 hektáros campusunk Davis városával határos, egy vibráló főiskolai város, körülbelül 68 000 ember Yolo megyében. Az állam fővárosa 20 perc alatt elérhető, és olyan világszínvonalú úti célok, mint a San Francisco-öböl térsége, a Tahoe-tó és a Napa-völgy, két órás autóúttal elérhetők.

UC Davis földi elismerés

Az UC Davis tiszteleg az őslakosok és a föld felett, amelyen a Davis campus található. A patwini natív közösség tagjaival folytatott konzultációt követően az egyetem örömmel nyújtja be a következő földi elismerési nyilatkozatot:

Egy pillanatra fel kell ismernünk a földet, amelyen összegyűltünk. Ez a föld évezredek óta otthona Patwin embereknek. Manapság három szövetségi szinten elismert Patwin törzs létezik: a Colusa Indiai Közösség Wintun indiánjainak Cachil DeHe Band, a Kletsel Dehe Wintun Nation és a Yocha Dehe Wintun Nation.

A Patwin emberek sok évszázadon keresztül továbbra is elkötelezték magukat a föld vezetése mellett. Dédelgették és védették, mivel az idősebb nemzedékek útján a fiatalok tanították. Megtiszteltetés és hálás vagyunk, hogy ma itt lehetünk a hagyományos földjeinken.

Helyszínek

Davis

Address
Shields Avenue,1
95616 Davis, Kalifornia, Amerikai Egyesült Államok

Keystone ösztöndíj

Ismerd meg az ösztöndíjaink által kínált lehetőségeket