University of California Riverside

Bevezetés

Hivatalos Leírás

A Distinction and Diversity Egyetem

A közel 1200 éves festői hektáron fekvő Inland Southern California régióban, amely több mint 60 éves nagy hatású kutatással rendelkezik, az UCR élő laboratórium a növekvő közösségek számára kritikus kérdések feltárásához. Az UCR a rangos 10 egyetemi kaliforniai egyetem egyik legváltozatosabb, befogadó intézménye, az új tudás inkubátoraként szolgál, amely a társadalmi mobilitás motorja és egy gazdasági erőmű.

Az UCR három főiskolája számos tudományos és kutatási tantárgyat kínál: a Marlan és a Rosemary Bourns Engineering College, kilenc részleggel; A Bölcsészettudományi, Művészeti és Társadalomtudományi Főiskola, 20 tanszékkel; és a Természettudományi és Agrártudományi Kollégium 13 osztályával. Otthont adunk négy szakiskola számára: a School of Business, a Graduate School of Education, a School of Medicine és a School of Public Policy, valamint 23 interdiszciplináris kutatóközpontok.

Jelenleg mintegy 23 000 diák és 1100 intézményi kar, ahol a campus gyorsan bővül. Több száz új tanár és diák hozzáadásának támogatása érdekében a két multidiszciplináris kutatóépület közül az első már kidolgozás alatt áll. Az új campus hallgatói lakhatási, étkezési, kiskereskedelmi és szabadidős létesítmények bővülnek a következő években. Fedezze fel új fejlesztéseinket.

Az UCR szintén könnyen megközelíthető több tucat kulturális és rekreációs helyszínről, sivatagi, hegyi és tengerparti célpontokról.

85390_85333_ProfilepageUCR.jpg

Küldetés

A Kaliforniai Egyetem Riverside átalakítja Kaliforniában, a nemzetben és a világban élő emberek életét a tudás felfedezése, kommunikációja, fordítása, alkalmazása és megőrzése révén - ezáltal gazdagítva az állam gazdasági, társadalmi, kulturális és környezeti jövő.

Néhány gyors tény

  • 101 Bachelor's Degrees
  • 55 fő diploma
  • 42 Ph.D. Aerial view of California coast and Dana Point harbor in Orange County on a sunny day.

Helyszínek

Folyóparti

Address
University Avenue,900
92521 Folyóparti, Kalifornia, Amerikai Egyesült Államok

Keystone ösztöndíj

Ismerd meg az ösztöndíjaink által kínált lehetőségeket