University of Central Arkansas College of Business

Bevezetés

Hivatalos Leírás

Az 1969-ben alapított Business College mélyen gyökerezik a Közép-Arkansase Egyetemen. Több mint 1500 egyetemi hallgatóval és több mint 100 hallgatóval az üzleti program virágzó.

A technológia és a módszerek fejlődésével az Üzleti Főiskola fenntartja az innovatív tantervet, amely manapság a vállalkozások számára is megfelelő. A hallgatókat oktatni kell az etikus viselkedés és integritás értékeire, így a főiskola megbízható partner az üzleti közösségben. Mint ilyen, az UCA Üzleti Főiskola az állam egyik legaktívabb szakmai programja. Ezek az alapvető gyakorlat lehetővé teszik a hallgatók számára, hogy karrierjük területén tapasztalatokat szerezzenek és hálózatot kapjanak.

Folytatva a Közép-Arkansasi Egyetem örökségét, a Business College fenntartja az oktatási kiválóságot, miközben felkészíti a hallgatókat a munkahelyi vezetőként történő sikeres karrierekre. Az UCA üzleti hallgatók az elsők között az államban, amelyeket nagyobb cégek toboroznak, köztük: Acxiom, BKD LLP, Crews & Associates, Dillard's, HP, JB Hunt Transport és Wal-Mart.

Helyszínek

Conway

Address
72035 Conway, Arkansas, Amerikai Egyesült Államok

Keystone ösztöndíj

Ismerd meg az ösztöndíjaink által kínált lehetőségeket

Programok

Az intézmény további kínálata: