University of Central Florida College of Community Innovation and Education

Bevezetés

Hivatalos Leírás

Tanul. Csatlakozás. Transform.

A Közösségi Innovációs és Oktatási Főiskolán elsajátíthatja azokat az ismereteket, tapasztalatokat és magabiztosságot, amelyek szükségesek az élet megváltoztatásához és a közösségek megerősítéséhez. Különböző programjaink és kialakult partnerkapcsolatunk révén egyedülálló helyzetben vagyunk abban, hogy innovatív megoldásokat fejlesszünk ki az összetett társadalmi kérdésekre. Lehetősége lesz arra, hogy együtt dolgozzon a kar szakértőivel az egész tudományos területen és részt vegyen közösségi alapú tapasztalatokban egész Florida központjában és azon túl. Akár a büntető igazságszolgáltatás, az oktatás, az egészségügyi menedzsment és az informatika, a jogi tanulmányok vagy a közigazgatás területén kíván dolgozni, oktatóink és munkatársaink segítenek elérni céljait.

Küldetés

A Közösségi Innovációs és Oktatási Főiskola oktatja és felhatalmazza a vezetőket arra, hogy innovatív oktatás, erős partnerségek és transzformációs ösztöndíjak révén változatos társadalmat szolgáljanak.

Látomás

A Közösségi Innovációs és Oktatási Főiskola túllép a hagyományos egyetemi határokon, hogy a karokat és a hallgatókat bekapcsolja a virágzó, modern közösségek társadalmi és gazdasági szövetébe.

Helyszínek

Orlando

Address
University Boulevard,12494
32816 Orlando, Florida, Amerikai Egyesült Államok

Keystone ösztöndíj

Ismerd meg az ösztöndíjaink által kínált lehetőségeket