University of Cincinnati and College of Engineering and Applied Science

Bevezetés

Hivatalos Leírás

A University of Cincinnati and College of Engineering and Applied Science az innováció élvonalában áll a 21. században. Az ország legrégibb kooperatív oktatási programjával, a világhírű karokkal, a legmodernebb kutatási lehetőségekkel és egy kihívást jelentő, lekerekített tantervvel a CEAS alapképzési programja a hallgatók számára ismereteket és készségeket biztosít a sikerhez a mérnöki és technológiai területen.

Valódi világtanulás

Főiskolank a szövetkezeti oktatás szülőhelye. A campus környékén hallani fogjuk, hogy a kooperatív oktatásra co-op-ként hivatkozunk. A Co-op-ot már több mint 100 éve integrálják a tantervbe. Az állami egyetemek között az 1. helyezett, a hallgatók egy teljes éves ipari tapasztalattal rendelkeznek.

A beruházások megtérülése

Az UC CEAS fok kivételes érték.

A mérnöki munka a ROI szempontjából Ohiosban az 1. hely

A co-op hallgatók 75% -a kap állásajánlatot a co-op elhelyezést nyújtó cégétől.

Gyors tények

Az US News és a World Report az első egyetemi programot sorolja be az állami egyetemek és a harmadik országban.

A hallgatók választhatnak ipari vagy kutatási pályát

Helyi, nemzeti és nemzetközi együttműködési pozíciók állnak rendelkezésre

18: 1 hallgatók és oktatók aránya

23 Átlagos osztályméret

A városi magra

Hol van az UC Műszaki és Alkalmazott Tudományok Főiskola? Cincinnati szívében, Ohio! Az egy főre jutó több Fortune 500-ot, mint New Yorkot vagy LA-t otthont adó, hatalmas lehetőségek vannak a co-op elhelyezésre és a partnerségre.

Küldetésnyilatkozat

Világszínvonalú oktatási tapasztalat biztosítása a mérnöki, számítástechnikai és alkalmazott tudományok területén az egyetemi hallgatóktól a doktori szinteken keresztül.

A tudás határainak kiterjesztése és ezen információk terjesztése a tudományos közösség, az ipar, a kormány és a nagyközönség számára.

A partnerség ösztönzése az iparral, a szélesebb oktatási közösséggel, valamint a helyi, állami és szövetségi kormányokkal a kiválóság, a hozzáférés és a sokféleség bővítése érdekében.

Látomás

Vezető városi mérnöki, számítástechnikai és alkalmazott tudományos főiskolák oktatás, tapasztalati tanulás, tudásteremtés és terjesztés révén az innováció és a hatás új korszakába.

Helyszínek

Cincinnati

Address
2901 Woodside Drive
45221 Cincinnati, Ohio, Amerikai Egyesült Államok

Keystone ösztöndíj

Ismerd meg az ösztöndíjaink által kínált lehetőségeket