University of Colorado Boulder

Bevezetés

Hivatalos Leírás

A University of Colorado Boulder az Amerikai Egyetemek Szövetségének (AAU) mindössze 36 amerikai állami kutatóintézeteként foglalkozik, az új tudás pozitív hatásainak felismerése áll.

A tucatnyi izgalmas program felkínálásától a tudományos területeken, a világ egyik legdinamikusabb kutatási és innovációs csomópontjává válásától kezdve a szoros együttműködésig több száz nyilvános tájékoztatási erőfeszítésnek köszönhetően a Colorado és a világ más közösségeivel, büszkék vagyunk arra, hogy segítünk A hallgatók, oktatók, alkalmazottak és partnerek új ötleteket eredményes eredményekké változtatnak, amelyek megváltoztatják az életet.

Egyetemünk számos stratégiai kezdeményezést indított az elmúlt években, és ezek középpontjában a közérdek előmozdításának alapvető küldetése áll. Ezzel a fontos munkával erősítjük egyetemi hosszú távú értékünket a hallgatók, oktatók, alkalmazottak, öregdiákok, támogatók, közösségek, társak és az általunk szolgált demokrácia szempontjából, felismerve a szerepünket és felelősségünket, mint Colorado vezető nemzeti közkutatási egyeteme.

Ahogy belépünk az akadémiai jövők harmadik évébe, annak alább bemutatott fő témái és projektjei irányítják munkánkat. Összhangban a stratégiai elképzelésünkkel és követelményeinkkel, az emberekre összpontosítanak, miközben a holnap vezetõit formáljuk; a programok kapcsán, miközben folytatjuk utunkat az innováció legfontosabb egyetemeként, és minden olyan tevékenységünk pozitív eredményei, amelyek befolyásolják az emberiséget, erősítve és teljesítve a közjó iránti elkötelezettségünket.

A CU Boulder elképzelése a nemzeti állami kutatóegyetemként mint törvényes küldetésén alapszik. A Colorado-i törvényben az egyetemet úgy határozzák meg, mint „átfogó posztgraduális kutatási egyetemet szelektív felvételi követelményekkel. . . széles körű egyetemi, mesterképzési és doktori fokozatot kínál. ”A mai Colorado Rendszer neve.

A CU Boulder elismeri a kutatási egyetemen betöltött szerepével járó kivételes lehetőségeket, és értékeli az egyetemi oktatásban rejlő egyedülálló erőt és karakterét. Nagyon tudatában van felelősségének a polgárok és vezetők következő generációjának oktatása, valamint a felfedezés szellemének kutatáson keresztül történő előmozdítása iránt. Valójában a CU Boulder úgy véli, hogy hallgatói, mind egyetemi, mind egyetemi hallgatók részesülnek a programok és a kutatási kiválóság átfogó keverékéből, amely a zászlóshajó egyetemet jellemzi. Így a CU Boulder törvényes küldetése ma releváns, és holnap továbbra is releváns.

Helyszínek

Szikladarab

Address
80309 Szikladarab, Colorado, Amerikai Egyesült Államok

Keystone ösztöndíj

Ismerd meg az ösztöndíjaink által kínált lehetőségeket