University of Delaware, Alfred Lerner College of Business & Economics

Bevezetés

Hivatalos Leírás

Üdvözöljük a Lerner különbségben.

100 éve az Alfred Lerner Üzleti Főiskola

A lehetőség mindent magába foglal, amit teszünk. Elkötelezettségünk, hogy az osztályterem, a tantervi, az alkalmazott kutatás, a mentorálás, az árnyékolás, a szakmai gyakorlat és a szakmai tapasztalatok rendkívül személyre szabott kombinációját kínáljuk Önnek, ami megkérdőjelezi Önt abban, hogy megtalálják a leginkább inspiráló és teljesítő

111678_Keystone_profile2.jpg

Miért Lerner

A tanulás kiválasztása az élet egyik legnagyobb döntése. Olyan fontos, ahol a tanulást választod.

A Lerner-nél a lehető legjobban kihasználhatja a tanulási, innovációs, kutatási és tapasztalatszerzési lehetőségeket az ország egyik legfontosabb üzleti központjában. A lehetőség mindent magába foglal, amit teszünk.

Több tucat oka van annak, hogy a Lerner Főiskolát választja üzleti szempontból, de a diákjaink egyetértenek abban, hogy ezek az öt dolog határozottan a döntésben döntött a Lerner kiválasztásában:

1. Egyedi lehetőségek

Tapasztalati tanulási központjainkban a gyakorlati tanulási tapasztalatok bővelkednek, a legjobb cégekkel folytatott szakmai gyakorlatok során, és a diákok a 2 millió dolláros Blue Hen befektetési alapot kezelik. És több mint 100 tanulmány külföldön tanfolyamok undergrads és grads.

2. Hírnév

Az UD és a Lerner Főiskolát a Közép-Államok Felsőoktatási Bizottsága akkreditálja. A legtöbb Lerner üzleti és számviteli programot az AACSB International is akkreditálja.

3. Elvégzett kar

A Lerner-kar minden hallgató sikeréről gondoskodik. A szakterületekre és az üzleti oktatásra vonatkozó ösztöndíjakra és kutatásokra is összpontosítanak.

4. Kapcsolatok

Lerner 30.000-es erős alumni hálózatában, valamint szakmai gyakorlatban, diákklubokban és a legjobb cégekkel folytatott állásinterjúkban a sikeres üzleti vezetőkkel karrier- és hálózati kapcsolatokat létesít.

5. Helyszín

Több mint 1 millió vállalkozás, köztük az összes nyilvánosan forgalmazott amerikai vállalat több mint 50% -a és a Fortune 500 64% -a választja a Delaware-t törvényes otthonának. A Delaware-i bírósági rendszer precedenseket állít fel az egész USA vállalatirányításában

Tapasztalati tanulás

Sok üzleti iskola elismeri az intellektuális, érzelmileg és szakmailag - az osztályteremben és azon kívül - történő fejlesztés fontosságát, de kevés a Lerner a gyakornoki, kutatási, szolgáltatási és egyéb tapasztalati tanulási lehetőségek sokféleségére és minőségére.

Üzleti versenyek

A Lerner diákok szokásai szerint túllépik a várakozásokat, a 2013-as PricewaterhouseCoopers (PwC) kihívás megnyeréséig és a Philadelphia régióban a Certified Financial Analyst (CFA) Intézet Kutatási Kihívásának megnyeréséig. Minden évben a diákok versenyeznek a Horn programban a vállalkozói hímben Hatch start-up finanszírozási verseny és a Carol A. Ammon Case verseny.

Konferenciák

Ahogy üzleti diplomát szereztél, a Lerner által szervezett konferenciák, előadások és szemináriumok révén is hálózatot építesz és megszerzi a perspektívát. A hangszórók jól ismert vállalati elnököket és gyakran idézett tudósokat foglalnak magukban.111679_Keystone_profile1.jpg

Karrier előkészítés

A Lerner Karrier Szolgáltató Központ személyzete és szolgáltatásai segítenek megtervezni a jövőbeni szakmai és mentori programokat az egyetemi és a végzős hallgatók számára. Az egyedülálló lehetőségek, mint például a Global Enterprise Technology bevándorlási szakmai gyakorlat és a Graduate Internship Program, a Lernert szétválasztják egymástól.

Külföldön tanulni

A Delaware-i Egyetem külföldi programokat tanulmányoz a nemzet 20 legjobbja között. A Lerner Főiskolai hallgatók globális perspektívából részesülnek, függetlenül attól, hogy részt vesznek-e egyetemi programban, egy hetes külföldi tanulmányi tanulmányban vagy nemzetközi szakmai gyakorlatban.

Kutatás

Ismerje meg a karokat mint mentorokat és tanácsadókat, és dolgozzon velük az üzleti élet leginnovatívabb területein. A Lerner kutatóközpontjai közé tartozik: Alkalmazott Üzleti Központ

tanácsadás

A Lerner alapképzési tanácsadó és diplomás tanácsadók MBA és MS, MS és Ph.D. A diákok segítenek felfedezni a sok lehetőséget, hogy kihasználhassa az oktatási és karrierfejlesztési lehetőségeit.

Diákszervezetek

Válasszon olyan szervezetek közül, amelyek elősegítik a szakmai fejlődést és a hálózatot. A szervezetek: Hospitality Club, Pénzügyi Menedzsment Egyesület, Kisebbségi Üzleti Diákszövetség, Nemzeti Könyvvizsgálói Szövetség (NABA), Nők az üzleti életben, Blue Hen Befektetési Klub, MBA Diákszövetség és mások.

Felszerelés

Akár a fedezeti alapok stratégiáit szimulálja, akár egy nagy szállodai konferencia személyzetét, a Lerner a legmodernebb létesítményekkel várja a tevékenységet.

Sokszínűség, egyenlőség és befogadás

A Lerner elkötelezett a kapcsolatok létrehozásában és a párbeszéd és a párbeszéd és a méltányosság támogatásában.

Az UD oktatási küldetése az, hogy olyan tanulási élményeket kínáljon, amelyek felkészítik diákjainkat az egyre változatosabb és globálisabb világban való életre.

A Lernernél üdvözöljük a lehetőséget, hogy megértsük és értékeljük mind a közös, mind az egyedülálló hátteret és tehetségeket, amit mindannyian kínálunk - diákok, személyzet, kar és közösség. Célunk a Lerner életének minden aspektusában a sokszínűség és a befogadás elősegítése. Csatlakoztatjuk erőfeszítéseinket a sokszínűségi kezdeményezésekre.

Helyszínek

Newark

Address
19716 Newark, Delaware, Amerikai Egyesült Államok

Keystone ösztöndíj

Ismerd meg az ösztöndíjaink által kínált lehetőségeket