University of Evansville

Bevezetés

Hivatalos Leírás

Az University of Evansville i University of Evansville

Megalapítása óta az Egyetem szoros kapcsolatokkal rendelkezik az Egyesült Metodista Egyházzal, megosztva vele a befogadás iránti elkötelezettségét. A hallgatók élvezik a campushoz való tartozás érzését, és értékelik személyes és szakmai viselkedésük jelentőségét.

55 országból és 44 államból származó 2140 hallgatónk megkülönböztetett tantervet tapasztal, amely nagyszerű ötleteknek, időtlen témáknak, jelentős kérdéseknek és többféle perspektívanak való kitettségére épül. A kar tagjai, akik szenvedélyesek a tanításban, felkészítik a hallgatókat a sikerre, bármilyen irányba vezetik karrierjük.

Az University of Evansville nemzeti elismerést kapott a nemzetközi oktatás iránti elkötelezettségéért és a Granthami Anglia Harlaxton Főiskola külföldi tanulmányi programjáról, az ország első számú külföldi tanulmányainak rangsorában! Az UE hallgatói Olaszországban, Angliában, Új-Zélandon, Franciaországban, Mexikóban, Spanyolországban, Oroszországban, Izraelben, Hollandiában és Ausztráliában tanulnak. University of Evansville hallgatói feltárják globális társadalmunk összekapcsolódását, és felhatalmazást kapnak arra, hogy felismerjék, hogy a világ olyan közel áll, mint a saját hátsó udvar.

Küldetés és alapvető értékek

Küldetésnyilatkozat

Annak érdekében, hogy minden hallgató kritikusan gondolkodjon, bátran cselekedjen, felelősségteljesen szolgáljon és értelmesen éljen a változó világban.

Alapértékei

becsületesség
Támogatjuk az akadémiai és személyes integritást a bizalom kultúrájának megteremtése érdekében. Az akadémiai integritás azzal kezdődik, hogy minden hallgató vállalja, hogy betartja a becsületkódexünket, és kiterjed az oktatókra, a személyzetre és az adminisztrációra is, amely betartja a magatartási kódexünket. Ez a professzionalizmus, az átláthatóság és az összes interakció tiszteletben tartásának csúcspontján fekszik. A személyes integritás magában foglalja a tájékozott, etikus döntéshozatal gyakorlását és mások gondolatainak, jogainak, határainak és meggyőződéseinek tiszteletben tartását. A közösségünk minden tagja elszámoltatható és készen áll arra, hogy felelősségteljes polgárként járjon el a világon.

Innováció
Elismerjük az interdiszciplináris csapatmunka, a kreatív problémamegoldás, a globális elmerülés és a tanulási tapasztalatok értékét otthon és külföldön. Elismerjük a kudarcból való tanulás értékét. Szabadságunk, rugalmassága és motivációja van olyan tapasztalatok készítéséhez, amelyek segítenek diákjaink kritikus gondolkodásában és bátor cselekedetekben. A közösség minden tagjának kihívást kell találnia a modern problémák új megoldásainak felfedezésére és a haladás katalizátoraivá válására.

Intellektuális kíváncsiság
Igyekszünk egész életen át tartó tanulók fejlesztésére. Bemutatjuk a hallgatókat olyan ötletek sokféleségére, amelyek élesebbé teszik a meglévő érdekeket és felébresztik a látens gondolatokat. Felhívjuk a hallgatókat, hogy nyújtsák be a fejüket, miközben támogatják őket erős oktatói elkötelezettséggel. A kutatás, a tapasztalati tanulás és a közösségi tájékoztatás elősegíti az intellektuális kíváncsiságot, miközben az új ötletek és technológiáknak való kitettség kibővíti hallgatóink világnézetét és a lehetséges lehetőségeket.

Befogadó közösség
Nagyra értékeljük a nyitottságot és az együttműködést, és felismerjük, hogy a befogadás személyes növekedéshez vezet. A kultúrák és perspektívák sokféleségének aktív előmozdítása iránti elkötelezettségünk tükrözi azokat a jellemzőket, amelyekre az egyre globálisabb társadalomban való fejlődéshez szükség van. Az egyetem mindenki üdvözlésével bizonyítja és bevonja a befogadást.

Oktatás az egész ember számára
Intelligens, erkölcsi, társadalmi, fizikai, érzelmi és szellemi wellnessünket ápoljuk elkötelezettség és felfedezés révén. Nagyra értékeljük a szabad művészetet, a tudományt és a szakmai programokat, mint az intellektuális és személyes növekedés útját, és ösztönözzük a tudás fegyelmi vonalakba történő integrálását. Támogatjuk a szervezetekbe, a programokba és a közösségbe való bevonást, mint a személyes fejlődés alapvető elemeit. Felkészítjük az egyéneket világának megvizsgálására, értékek megfogalmazására és a karakter kifejlesztésére, amelynek értelme és célja az egészséges élethez szükséges.

Jövőkép nyilatkozat

Az University of Evansville - a Középnyugat vezető magán egyetemét - országosan elismerték a hallgatók személyes és szakmai kompetenciájának fejlesztése, a kritikus és kreatív gondolkodók ápolása, valamint etikai, globális polgárok előállítása érdekében, amelyek képesek felépülni a komplexitás és a változás világába. Ezt a tehetséges és motivált hallgatók vonzása és megtartása révén érjük el, akik sokszínű, támogató és fenntartható környezetben sikeresek.

Helyszínek

Evansville

Address
1800 Lincoln Avenue
47722 Evansville, Indiana, Amerikai Egyesült Államok