University of Kansas

Bevezetés

Hivatalos Leírás

1866-ban University of Kansas üdvözölte az 55 hallgató első osztályát egy befejezetlen épületben egy fát nélküli gerincen, Mount Oread néven.

Jelenleg a beiratkozási ülésünk 28.500. Az egyetlen épületből öt campusra nőttünk - a Lawrence-i campus, az Edwards Campus a Overland Parkban és az orvosi ágak Kansas City-ben, Wichitában és Salinában. Az egykor kopár táj olyan erdős campusgá nőtte ki magát, amelyet az egyik legszebbnek tartottak a nemzetben.

Átfogjuk az állam kiemelt egyetemeként és az államot, nemzetet és világot szolgáló premier kutatóintézetként betöltött szerepünket. Megünnepeljük az energiát és az együttérzést, amely felfújja a Jayhawk szellemét. És továbbra is hűek maradunk történelmi értékeinkhez: az oktatás felemelkedő ereje, a kutatás transzformáló ereje és a szolgálat gyógyító ereje.

KÜLDETÉS

A University of Kansas küldetése az, hogy felhívja a hallgatókat és a társadalmat vezetők oktatásával, egészséges közösségek felépítésével és a világot megváltoztató felfedezésekkel. Minden nap elősegítjük ezt a missziót a KU öt egyetemen, többek között a Lawrence Campuson, az Edwards Campuson és a három KU Medical Center campuson Kansas City-ben, Salinában és Wichitában.

Helyszínek

Lawrence

Address
Jayhawk Boulevard,1450
66045 Lawrence, Kansas, Amerikai Egyesült Államok

Keystone ösztöndíj

Ismerd meg az ösztöndíjaink által kínált lehetőségeket