University of Louisiana at Lafayette College of Education

Bevezetés

Hivatalos Leírás

"Az oktatás a legerősebb fegyver, amellyel megváltoztathatjuk a világot." - Nelson Mandela

Az UL Lafayette Oktatási Főiskolán büszkék vagyunk arra, hogy érdekképviseletünk, együttműködésünk és innovációnk révén globális vezető szerepet tölthetünk be az oktatási változás terén. Tanulmányi programjaink révén hallgatóink fejlesztik azokat a készségeket, ismereteket és okokat, amelyek kimenni és megváltoztatni a világot.

Elkötelezett oktatóink és munkatársaink szakterületük csúcsán állnak, és oktató és nem oktató szakembereket is képeznek oktatási karrierre, mint tanúsított tanárok, tanácsadói tanácsadók és egyebek - vagy a kineziológiai területeken végzett fizikoterápiás, atlétikai edzés, edzői, szívműködési karrierre. rehabilitáció, sportmenedzsment és foglalkozási terápia.

Tanfolyamainkat kifejezetten úgy terveztük meg, hogy megkapja a szükséges készségeket a készségfejlesztéshez - és hogy ezeket a készségeket tantermekben és klinikákon alkalmazza. Ezek a készségek terepi tapasztalatokból, klinikai rotációkból, szakmai gyakorlatokból és a tanárok rezidenciájából származnak, amelyek kivételes szakmai karrierlehetőségekhez vezetnek. Büszkék vagyunk arra, hogy hallgatóink minden félévben sikeresen biztosítják a munkahelyüket az iskolákból vagy a helyszínről, amikor szakmai gyakorlatukat vagy tanári tartózkodási helyüket teljesítik.

Bízunk benne, hogy egyetemi hallgatóink, mestereink, doktori és online programjaink megfelelnek az Ön ambícióinak. Ha már rendelkezik egyetemi diplomával, akkor átmehet a csak tanúsításra képes programon, és hamarabb bejuthat az osztályterembe.

Helyszínek

Lafayette

Address
East University Avenue,104
70504 Lafayette, Louisiana, Amerikai Egyesült Államok

Keystone ösztöndíj

Ismerd meg az ösztöndíjaink által kínált lehetőségeket