University of Louisiana at Lafayette College of Engineering

Bevezetés

Hivatalos Leírás

A Lafayette-i Louisiana Egyetem Mérnöki Főiskolája olyan világszínvonalú mérnökök képzésére törekszik, akik tudással, készségekkel és képességekkel rendelkeznek az életminőség javításához szerte a világon.

Főiskolánk, karunk és adminisztrációnk az egész országban ismert a kiemelkedő mérnöki oktatásról, kutatásról és közszolgálatról.

Egyetemi hallgatóink száma az elmúlt néhány évben megközelítőleg 1100-ról 2000-re emelkedett, így a Ragin 'Cajun Engineering a Louisiana második legnagyobb mérnöki főiskolája. Számos hallgatói fejlesztési programot indítottunk el, köztük vezetői fejlesztési programot, mérnöki nagyköveteket és számos speciális kiskorúat. Különösen büszkék vagyunk arra, hogy afro-amerikai és diplomás hallgatók száma is több mint 25 százalékkal nőtt az elmúlt öt évben - mindkettő ellentmond a nemzeti trendnek.

Külső kutatási finanszírozásunk az elmúlt évtizedben több mint 400 százalékkal nőtt, és most meghaladja a 12 millió dollárt. E projektek közül sok gazdasági fejlõdéssel jár nagy államunkban. Ilyen például a mélyépítés, amely biztonságosabb autópályák tervezését foglalja magával ragadó számítógépes technológiával; vegyi technika az algákból származó második generációs bioüzemanyagok fejlesztésével; száloptikai rendszerek teljesítményét javító villamos- és számítástechnika; műanyaggyártási módszereket optimalizáló ipari technológia; gépgyártás gázosító rendszerek tervezése fahulladékokból villamos energia előállítására; és kőolaj-mérnöki munka költséghatékony módszerek kifejlesztésével az öregedett mezőkből származó olajtermelés fokozására.

Hallgatóink továbbra is azt mutatják, hogy a Ragin 'Cajun Engineering bárkivel versenyezhet. A szolár otthonoktól a bajai bagiktól a robotokon át a műholdakig a fúrási műveletekig - Ragin 'Cajun Engineering hallgatóink olyan sok országos versenyen és rendezvényen jeleskedtek, hogy a világ tudja, hogy mi vagyunk a legjobbak. Ez a siker felkeltette a nemzeti média figyelmét, mint például a Discovery Channel és az AP, amelyek olyan projekteket mutattak be, mint a CajunBot, a Beausoleil Solar Home és a Cajun Crawler.

A régió és azon kívüli legjobb hallgatók közül egyre többen tervezik jövőjüket a Ragin 'Cajun Engineering segítségével. Valójában a legnagyobb panasz, amelyet a látogató iparágaktól hallunk, az, hogy nem állítunk elő elég diplomásokat! Pályakezdőink keresettek és pozitívan befolyásolják saját iparukat.

Helyszínek

Lafayette

Address
Rex Street,131
70503 Lafayette, Louisiana, Amerikai Egyesült Államok

Keystone ösztöndíj

Ismerd meg az ösztöndíjaink által kínált lehetőségeket