University of Louisville - School of Public Health and Information Sciences

Bevezetés

Hivatalos Leírás

A Louisville-i Egyetemről

A Louisville University egy állami támogatású kutatóegyetem, amely Kentucky legnagyobb nagyvárosi területén található. 1798-ban alapították, ez volt az első városi tulajdonú állami egyetem az Egyesült Államokban. Az UofL egy „Kutatás 1” doktori egyetem és az ország egyik legfontosabb termelője a Fulbright hallgatói díjaknak. 2019-ben az UofL arany minősítést kapott, és a STARS a bolygó 100 leg fenntarthatóbb iskolájába került

Küldetésnyilatkozat

A Louisville-i Egyetem kiválóságot és befogadósságot folytat a közösség oktatása és kiszolgálása érdekében:

  1. különféle egyetemi hallgatók, végzős hallgatók és szakmai hallgatók tanítása az elkötelezett polgárok, vezetők és tudósok fejlesztése érdekében,
  2. - kutatás, ösztöndíj és kreatív tevékenység gyakorlása és alkalmazása, és -
  3. elkötelezett szolgáltatás és tájékoztatás nyújtása, amelyek javítják a helyi és a globális közösségek életminőségét.

Az egyetem elkötelezett amellett, hogy országosan elismert nagyvárosi kutatási egyetemen szerezzen elsőbbséget.

145644_UofL.jpg

145646_UofLFlowers.jpg

Campuses

Belknap Campus

A Belknap Campus [PDF térkép] az iskola fő campusának tekinthető, és Louisville belvárosától délre található. 287 hektáron ad otthont a 12 egyetemi főiskola hétének (és egy Auguste Rodin The Thinker szobornak). A campushoz tartozik még a labdarúgó-stadion (Cardinal Stadium), a softball stadion (Owsley B. Frazier Cardinal Park), a Cardinal Track and Soccer Stadium, a Bass-Rudd Tenisz Központ és a baseball stadion (Jim Patterson Stadium).

Egészségtudományi Központ

Louisville belvárosától keletre az Egészségtudományi Központ campus (HSC) [PDF térkép] a Louisville-i orvosi központ szíve, és magában foglalja az Orvostudományi Iskolát, az Ápolási Iskolát, a Közegészségügyi és Információtudományi Iskolát és a Fogorvosi Iskolát. Az egyetemen számos speciális kórház és számos UofL kutatóépület és létesítmény található.

ShelbyHurst Campus

A ShelbyHurst Campus egy 243 hektáros telek, amely Louisville keleti részén, a Shelbyville úton, a Hurstbourne Parkway közelében található. Az eredetileg a Kentucky Déli Főiskola helyszíne, az UofL megvásárolta azt a földet, amelyben most üzleti, irodai és technológiai erőfeszítések találhatók. A ShelbyHurst Campus szintén a Prediktív Orvostudományi Központ (3. szintű biobiztonsági létesítmény), valamint az Egyesült Államok Belbiztonsági Minisztériumának Információs Technológiai Erőforrásközpontja.

Intézményi és szakmai akkreditáció

A Louisville-i Egyetemet a Főiskolák és Iskolák Déli Szövetsége által a Főiskolákon akkreditálta társult, főiskolai, mester, szakember, doktori és első szakmai fokozat odaítélésére (DMD, JD, MD). Azok a személyek, akik az egyetem akkreditációs státusával kapcsolatba akarnak lépni a Főiskolák Bizottságával, a Bizottsághoz írhatják az 1866 Southern Lane-t, Decatur, Georgia, 30033-4097, vagy telefonon (404) 679-4500.

Helyszínek

Louisville

Address
2301 S 3rd St, Louisville, KY 40292, USA
Louisville, Kentucky, Amerikai Egyesült Államok

Bellemeade

Address
40223, 9001 Shelbyville Rd
Bellemeade, Kentucky, Amerikai Egyesült Államok

Louisville

Address
580 S Preston St, Louisville, KY 40202, USA
Louisville, Kentucky, Amerikai Egyesült Államok

Keystone ösztöndíj

Ismerd meg az ösztöndíjaink által kínált lehetőségeket