University of Miami: School of Architecture

Bevezetés

Hivatalos Leírás

120587_murphy2.jpg

Rólunk

Az U-SoA karának belső filozófiája egy jobb világ megteremtése. Ezt egy olyan tervezési programban fejezzük ki, amely ideális és pragmatikus, tudományos és gyakorlati, elméleti és tényleges. Az U-SoA képzőművészeket képez, akik építészetet folytatnak a polgári művészet és az építőipar kombinációjaként.

Az Építészeti Iskola küldetése:

 • A diákok felkészítése a szakmai vezetésre és az egész életen át tartó tanulásra az építészetben, az urbanizmusban és a kapcsolódó területeken.
 • A tudás és a technológia előmozdítása a kutatás és a kreatív gyakorlat révén.
 • A tudás és a technológia a szakmai elkötelezettség, a valós alkalmazások és a közösségi szolgálat révén történő bevezetése.
 • A környezetvédelmi felelősség, a társadalmi méltányosság és a gazdasági fenntarthatóság célkitűzéseinek elősegítése.

120205_Picture1.png

Az Építészeti Iskola stratégiai irányzata:

A probléma-alapú tanulás és a projektalapú kutatás félgömb alakú vezetőjévé válása, miközben a helyi és globális városi környezetek előtt álló kihívások megoldása.

Legújabb történelem

Az iskola dinamikus átalakuláson, átalakuláson és bővítésen ment keresztül az elmúlt öt évben. A rendszeres oktatók számát 20 százalékkal növelték a magas rangú nemzetközi kinevezések, miközben a létesítmények fejlesztése magában foglalta a BE-t

A karokba és az infrastruktúrába történő közelmúltbeli beruházások fokozott erőfeszítéseket tettek a tapasztalati együttműködésen alapuló tanulás és a kialakulóban lévő digitális technológia tervezés, gyártás és építés felhasználása érdekében. Együtt javítják és hangsúlyozzák az iskola jelentőségét és hatékonyságát a 21. században a város előtt álló kihívások kezelésében, különösen Dél-Floridában - az éghajlatváltozás hatásainak nulla talaja. Ezek a kihívások egy közös cél körül ösztönözték az iskola közösségét: a szakértelem és az interdiszciplináris erőforrások kiépítésére, miközben a félgömbös partnerségeket mozgósították a városi ellenálló képesség elősegítéséhez.

Kutatási platformok / laboratóriumok és központok a következők:

 • Városi és Közösségi Design Központ (CUCD)
 • Lu_Lab: együttműködési és változatos csoportok bevonása a jövőbeli tervezési forgatókönyvek feltárására a kulturális, gazdasági, társadalmi és ökológiai urbanizmusban.
 • RAD Lab: felajánlás a felmerülő technológiákkal való interakcióról, a hallgatók stúdiószerű környezetben történő vezetése prototípusok készítéséhez és teszteléséhez, amelyek integrálják az információs technológiát az épített környezettel
 • Fabrication Lab
 • AR / VR Lab
 • Zenciti kutatási egység (az intelligens városkutatásra összpontosítva)
 • Design / Build program (a BE-ben található120588_dean1.jpg

Közösségi tájékoztatás

A közösségi tájékoztatás az U-SoA tantervének sarokköve.

2015-ben Dean el-Khoury kezdeményezte az U-Serve-t, egy szolgálati napot, amely a közösségnek szól.

Az első évben 200 részt vett egy Little Havanna projektben, amely lehetővé tette Miami városának, hogy készítsen átfogó leltárkészletet az épületállományukról.

A második évben az U-Serve az Aláhúzás Barátjaival együttműködött a „zöld” 10 mérföldnyi térrel a Metrorail alatt.

2015 áprilisában az iskola jelentős támogatást kapott a John S. és James L. Knight Alapítványtól, hogy segítsék a „harmadik helyek” elhelyezését Miami környékein.

120577_3rd.place.project.color-1240x550.jpg

Akkreditáció

Az Egyesült Államokban a legtöbb regisztrációs testület engedélyt igényel az akkreditált szakmai képzési programtól. A Nemzeti Építészeti Akkreditációs Testület (NAAB), amely az egyetlen olyan ügynökség, amely az Egyesült Államok regionális akkreditációjával rendelkező intézmények által akkreditált szakmai képzési programok akkreditálására jogosult, elismeri a fajták három fajtáját: az építészettudományi diplomát, az építészmestert és a doktorátust Építészet. A program nyolcéves, hároméves vagy kétéves akkreditációs időtartamot kaphat, attól függően, hogy mennyire felel meg a megállapított oktatási szabványoknak.

Az építészmérnöki diplomát igénylő programokhoz előzetes szakmai diplomát igényelhet az építészetben. Azonban a szakmai diplomát önmagában nem ismeri el akkreditált diplomaként.

A Miami Egyetem Építészeti Iskola a következő NAAB-akkreditált szakprogramokat kínálja:

 • B.Arch. (171 egyetemi kredit)
 • I.Arch (3 éves pálya - 105 végzős kredit)
 • M.Arch II (2 éves pálya - 60 diplomás kredit)

Minden program következő akkreditációs látogatása: 2025-2026.

Helyszínek

Miami

Address
1223 Dickinson Drive
Coral Gables

33146 Miami, Florida, Amerikai Egyesült Államok