University of Miami

Bevezetés

Hivatalos Leírás

Örömmel üdvözöljük Önt a végzős iskolában. A „Kutatási hely, a lehetőségek világa” nem tudta jobban meghatározni a környezetet itt, a University of Miami . Több mint 200 doktori és mesterképzéssel három nagy egyetemen (Coral Gables, a Miller Orvostudományi Iskola és a Rosenstiel Tengerészeti és Légköri Tudományok Iskolája) biztosan megtalálja azt a kutatási programot, amely gazdagítja karrierjét. Figyelembe véve több mint 4200 végzős hallgatót, akik több mint 125 különböző országot képviselnek 11 iskolánkban és főiskolánkban, a posztgraduális iskolánk olyan lehetőségeket kínál, amelyeket világszintű perspektíva jellemez.

A University of Miami 1941-ben alapított Graduate School az ország legátfogóbbjai közé tartozik. Az akadémiai programok sokféleségével csak a hallgatói testület kulturális és földrajzi sokszínűsége felel meg. A Graduate School az egyetemi szintű diplomás programok központi támogatója, miközben stratégiai vezető szerepet tölt be a növekedés és a minőség szempontjából. Ezenkívül a Graduate School forrásként szolgál a posztgraduális hallgatók számára, útmutatást nyújtva a programkínálathoz, felvételi útmutatásokhoz, disszertáció szerkesztéséhez és elektronikus benyújtáshoz, valamint karrier előkészítéshez.

Az egyetemi programokon kívül a hallgatók elvárhatják, hogy gazdag tapasztalatokat szerezzenek Miami városában. Miami élénk és izgalmas város - egy nemzetközi csomópont. Ez a globális környezet felerősíti a tudományos részvételt minden programunkban. Programjainkat az ipari és kormányzati vezetők nemzetközi közösségébe merítik, akik rendszeresen kapcsolatba lépnek hallgatóinkkal és diplomáinkkal.

Reméljük, hogy csatlakozik az innováció és a kiválóság iránt elkötelezett tudósok közösségéhez. Kérjük, ne habozzon kapcsolatba lépni velünk, ha információkat tudunk adni a programjainkról.

Helyszínek

Coral Gables

Address
South Dixie Highway,1320
33146 Coral Gables, Florida, Amerikai Egyesült Államok

Keystone ösztöndíj

Ismerd meg az ösztöndíjaink által kínált lehetőségeket