University of Nebraska-Lincoln

Bevezetés

Hivatalos Leírás

151 évig a felsőoktatás vezetője

A Nebraska-Lincoln Egyetem, amelyet 1869-ben alapítottak, nemzetközi jelentőségű oktatási intézmény. Nebraska, a Big Ten Conference és a Big Ten Academic Alliance tagja, a Carnegie „R1: Doktori egyetemek - Legmagasabb kutatási tevékenység” kategóriába tartozik. Nebraska földtulajdonú egyetem, tagja az Állami és Földtámogatási Egyetemek Szövetségének (APLU). Az egyetemet a Főiskolák és Iskolák Észak-Központi Szövetségének Felsőoktatási Bizottsága akkreditálta. A Nebraska Egyetemet 1869. február 15-én alapították.

Erős alap

Mindig nagy ambiciózus hely volt, ez volt az egyik első Mississippi-folyótól nyugatra fekvő intézmény, amely doktori fokozatot ítél oda - az elsőt 1896-ban ítélték oda. A Nebraska Egyetem létrehozta a világ első egyetemi pszichológiai laboratóriumát. Az ökológia fegyelem itt született, és a campusok tükrözik ezt a hagyományt, botanikus kertekként és arborétákként ismerik el őket. Az irodalom és művészet iránti korai intézményi érdeklődés alapot adott a mai Prairie Schooner irodalmi magazinnak, a Nebraska Press Universitynek és a Sheldon Művészeti Múzeumnak, amely a világ 20. századi amerikai művészetének a világ egyik legjelentősebb gyűjteményét tartalmazza.

Ma Nebraska az ország egyik vezető oktatási intézménye és kutatási vezető, sokféle támogatással finanszírozott projektben, amelynek célja a tudomány és a humán tudomány bővítése.

Helyszínek

Lincoln

Address
R Street,1400
68588 Lincoln, Nebraska, Amerikai Egyesült Államok

Keystone ösztöndíj

Ismerd meg az ösztöndíjaink által kínált lehetőségeket