University of Nevada, Las Vegas Howard R. Hughes College of Engineering

Bevezetés

Hivatalos Leírás

A Howard R. Hughes Mérnöki Főiskola kilenc tanszéken több mint 2000 hallgatónak nyújt alapképzési, mesterképzési és doktori fokozatot.

A több mint 70 nappali tagozatos oktatóval a főiskola jól átfogó tantervet hozott létre a gyakorlati és empirikus ismeretek, valamint a matematikai és tudományos alapismeretek és elvek ötvözésével, amely szilárd alapot nyújt a sikeres mérnöki és informatikai karrier számára.

A mérnöki és számítástechnikai területek a főiskolai misszió alá tartoznak: Civil és környezettechnika, Számítástudomány, Villamos- és számítástechnika és Gépgyártás. Ezeken a területeken az alapképzés és a posztgraduális képzés biztosítja a munkavállalók számára a helyi és regionális ipar munkáját. Ezen hallgatók egy része lehetőséget kap arra, hogy újítókká és vállalkozókká váljon a főiskolai képzés és oktatás révén. Ezenkívül a szórakoztató mérnöki és az építési menedzsment szakok a vendéglátóipar egyedi helyi igényeit szolgálják ki.

Kutatás és fejlesztés

Posztgraduális programjaink a finanszírozott kutatások eredményeként boldogulnak. Nemcsak innovátorokká képzik diplomáinkat, hanem olyan innovációkat is eredményeznek, amelyek jövedelemforrást jelenthetnek az egyetem és a helyi gazdasági diverzifikáció szempontjából.

Szolgáltatás

A hallgatóink számára átadott képzés és ismeretek felkészítik őket a helyi ipar és a közösség szolgálatára. A hallgatók, az oktatók és az alkalmazottak különféle szolgáltató tevékenységekben vesznek részt a közösség és a szakma számára.

Helyszínek

Las Vegas

Address
South Maryland Parkway,4505
89154 Las Vegas, Nevada, Amerikai Egyesült Államok

Keystone ösztöndíj

Ismerd meg az ösztöndíjaink által kínált lehetőségeket