University of Nevada, Las Vegas School of Public Health

Bevezetés

Hivatalos Leírás

A Közegészségügyi Iskolát (SPH) 2004-ben hozták létre, és az egész világon az emberek egészségének és jólétének javításával foglalkozik. Osztályaink, programjaink és kutatási egységeink sokszínű oktatást, gyakorlati képzési tapasztalatokat és számtalan közösségi bevonási lehetőséget biztosítanak a hallgatók felkészítésére a közegészségügy területén vezetővé és szakembergé.

A Közegészségügyi Iskola (SPH) küldetése a közegészségügy tudományának előmozdítása, a közösségekben élő emberek egészségének és életminőségének javítása, valamint a Nevada, a nemzet és a világ egészségügyi egyenlőtlenségeinek megszüntetése érdekében végzett munka. vezető szerep a minőségi oktatásban, kutatásban és szolgáltatásban. Ez a küldetésnyilatkozat az MPH és más SPH szakok küldetésének is szolgál.

Célunk, hogy élénk kiválósági központ legyünk a közegészségügyi oktatás, a kutatás és a közösségi cselekvés terén, és mágnesként szolgáljunk az állami, nemzeti és nemzetközi hallgatók számára.

A Közegészségügyi Iskola elkötelezett amellett, hogy felkészítse a hallgatókat a nevadai, az ország és a világ közegészségügyi szakembereinek kritikus igényeinek kielégítésére. Kiváló tudományos programokat biztosítunk a koncentráció különféle területeivel és az alkalmazott kutatás lehetőségével.

Az SPH hallgatók és oktatók különböző háttérrel rendelkeznek, és az interdiszciplináris tudományos és kutatási érdekek széles spektrumát képviselik. Olyan kollegiális és támogató környezetet támogatunk, amelyben a hallgatók szorosan együttműködnek az oktatókkal, az alkalmazottakkal, a gyakorlókkal és más hallgatókkal. Oktatási programjaink minősége tükrözi a tanulóink iránti mély elkötelezettségünket.

Helyszínek

Las Vegas

Address
South Maryland Parkway,4505
89154 Las Vegas, Nevada, Amerikai Egyesült Államok

Keystone ösztöndíj

Ismerd meg az ösztöndíjaink által kínált lehetőségeket