University of New Haven

Bevezetés

Hivatalos Leírás

A siker itt kezdődik

Főiskoláinkon és iskoláinkon belül a diákok egy transzformatív, karrier-orientált oktatásba merülnek a szabad művészet és a tudomány, a képzőművészet, az üzleti, a mérnöki, az egészségügyi, a közbiztonsági és a közszolgálat területén. Több, mint 100 egyetemi programot kínálunk, amelyek mindegyike hosszú távú elkötelezettséggel rendelkezik az együttműködésen alapuló, interdiszciplináris, projektalapú tanulás iránt.

112670_3.jpg

Itt a tanulás tapasztalatai mind személyesek, mind pragmatikusak, egy olyan kiváló oktató vezetésével, akik mélyen foglalkoznak az egyéni hallgatói sikerekkel. A terület vezetőinek vezetőjeként a kari tagok olyan inspirációt és elismerést nyújtanak, amire a tanulóknak képesnek kell lenniük arra, hogy teljesítsék potenciáljukat, és sikeresek legyenek attól, amit választanak.

Ezt nevezzük a diákjaink első filozófiájának

  • Kar Szakértelem és Dedikáció

Ismerje meg a személyes növekedést és a szakmai fejlődést elősegítő professzorokat. Ez a megfoghatatlan elkötelezettség vezette az egyes hallgatók személyes és szakmai sikerét közel egy évszázada.

  • Alapvető oktatás

A bevált, célirányos oktatás, amely szakmailag összpontosított tanfolyamokon keresztül a kritikus készségek, ismeretek és tapasztalatok megteremtéséhez szükséges a értelmes karrier és a produktív élet számára.

  • Interdiszciplináris tanterv

Egy olyan tananyag, amely ösztönzi az interdiszciplináris feltárást, a hallgatók oktatását, akik sikeresek lesznek a globális társadalomban, biztosítva, hogy felkészült legyenek arra, hogy megértsétek és navigáljam a világot.

112671_2.jpg

  • Korlátlan akadémiai és társ-tantermi lehetőségek

A főiskolai és iskolai lehetőségeink széles skálája, az osztálytermen kívül és a közösségben lehetővé teszi szenvedélyed folytatását - vagy új felfedezését.

  • Élénk campus közösség

Egy elkötelezett, élénk egyetemi közösség - ez a megfelelő méret - olyan kicsi ahhoz, hogy személyes és kezelhető legyen, mégis elég nagy ahhoz, hogy a hallgatók számára széles körű tudományos, lakossági, atlétikai és vezetési lehetőségeket kínáljon.

  • Vezetők és Achievers

Erőteljes posztgraduális siker, melyet az összes iparágban több mint 57 ezer szakember foglalkozik az alumni hálózattal. A diplomások több mint 91 százaléka dolgozik, vagy végzős fokozatot töltött ki egy évre, és 96 százalékuk sikeresnek bizonyult a hatvan éve elvégzett diploma után.

112672_6.jpg

Küldetésnyilatkozat

A University of New Haven egy diákközpontú átfogó egyetem, amely kiemelt hangsúlyt fektet a szabad művészetek és a szakmai oktatás terén. Küldetésünk, hogy felkészítsük a diákjainkat arra, hogy a globális társadalomban célirányos és teljesítő életet éljenek, a tapasztalat, az együttműködés és a felfedezésen alapuló tanulás révén a legmagasabb színvonalú oktatás révén.

112669_1.jpg

Helyszínek

300

Address
300 BOSTON POST RD
WEST HAVEN

300, Connecticut, Amerikai Egyesült Államok

Akkreditáció

AACSB Accredited