University of North Dakota College of Engineering and Mines

Bevezetés

Hivatalos Leírás

Az UND-ről

Az Észak-Dakota Egyetem mindig előtte volt a korában.

1883-ban alapították, hat évvel az állam megalakulása előtt az UND Észak-Dakotának nevet adott, amikor a volt Dakota területek két különálló államra szétváltak. Az UND ma egy elfoglalt, 521 hektáros campus, az állam legnagyobb. Újítóként nőttünk ki a mérnöki, gyógyászati, repülési és pilóta nélküli repülőgép-rendszerek területén.

 • Helyszín: Grand Forks, Észak-Dakota
 • Beiratkozás: 13 581
 • Alkalmazottak: 2,369
 • Akkreditáció: Felsőoktatási Bizottság
 • Carnegie besorolás: RU H (kutatási egyetemek - nagy aktivitású)

Főbb tények az UND-ről

 • 225+ tanulmányi terület, beleértve az alap-, a mesterképzést és a doktori fokozatot
 • 38% -kal növekedett a négyéves diplomások aránya az elmúlt 3 évben
 • 24 Átlagos osztályméret
 • 17 NCAA I. divízió atlétikai csapat
 • 13% -kal alacsonyabb tandíj és díjak, mint a hasonló intézményeknél a 11 állam régiójában
 • Több mint 240 hallgatói klub és szervezet
 • 4 # A nemzet katonai barátságosabb iskolája

Az adatokat a University Analytics & Planning szolgáltatja.

Legjobb értékű egyetem

Minden akkreditált főiskola vagy egyetem kínál oktatást, de nem minden iskola készíti fel a hallgatókat arra, hogy valódi hatással legyenek az UND működésére. Az UND-t egyre inkább a nemzet egyik legfontosabb tudományos és kutatási intézményének tekintik. Valójában a Nemzeti Tudományos Alapítvány az UND # 151.

Folyamatosan a legjobbak közé soroljuk az oktatás minőségét, megfizethetőségét és karrier eredményeit illetően. Keressen 225+ tudományos programot tartalmazó adatbázisunkban, hogy megtalálja azt, ami érdekli.

Fedezze fel az egyetemet

A történelem során kevés alkalommal tapasztalta meg az UND ilyen kiterjedt fizikai változásokat. Chester Fritz könyvtárunk jelentős felújításon esik át, csakúgy, mint az UND első elnökének történelmi otthona, amely új vonzó központ lesz a végzős hallgatók számára. Emellett folyamatban van a vadonatúj Memorial Union munkája.

A lehetőségek motorja

Az UND az állam egyetlen egyetemeként, amelynek diplomája, jogi és orvosi iskolája van, továbbra is vezető szerepet tölt be a régió orvosainak, ügyvédeinek, mérnökeinek, tudósainak és üzleti szakembereinek oktatásában.

 • 3 126 másodlagos munkahely az UND üzleti tevékenysége alapján
 • 300 millió dollár az UND kutatásának egész államra kiterjedő gazdasági hatása

"Messze és távol az a legjobb díj, amit az élet kínál, az az esély, hogy keményen dolgozzunk a munkánkat érdemes megtenni."

Theodore Roosevelt amerikai elnök

Az UND Mérnöki és Bányászati Főiskoláról

Világszínvonalú vezetõket oktatunk a számítástechnika, a mérnöki munka és a geológia területén.

Tudás vezetni. A hatáskészség.

Pályakezdőink változást hoznak, versenyképesek a globális piacon, és hozzájárulnak államunkhoz, nemzetünkhöz és a világhoz. Az UND CEM diplomások számos lehetőségre számíthatnak a nagy igényű karrierben.

Programjaink

A Mérnöki és Bányászati Főiskolának hét tanszéke van, több tanúsítvánnyal rendelkező szakos, kiskorúak, kombinált diplomák és posztgraduális programok. Számos programunk elérhető az interneten, és az US News & World Report elismerten az online mérnöki programok közül kiemelkedő.

Rendkívül büszkék vagyunk hallgatóinkra, öregdiákjainkra és országosan akkreditált programjainkra. Büszkék vagyunk a hallgatók számára elérhető első osztályú létesítményekre és technológiára.

Valódi kutatás. Valós eredmények.

Számos központ és intézet ad otthont, ahol a mérnöki kutatók áthidalják a tudományágokat és megosztják a betekintést a felfedezés legtávolabbi szélén. Fejlett hallgatói képzésünk és a kulcsfontosságú ipari partnerekkel fenntartott szoros kapcsolataink tovább erősítik intellektuális vezetőkként betöltött szerepünket.

A látomásunk

Víziónk hat építőelemen alapul.

 1. Diplomások: Olyan diplomákat állítunk elő, akik előmozdítják a társadalmat, versenyképesek lesznek a dinamikus globális piacon, és hozzájárulnak Észak-Dakota, a nemzet és a világ gazdasági fejlődéséhez.
 2. Oktatás: A hallgatók számára személyre szabott oktatást biztosítunk, amely elősegíti az innovációt és hangsúlyozza a technikai, vezetői és vállalkozói készségeket.
 3. Kutatás: Nemzetközi szinten elismertek leszünk a kiválóság terén a felfedezést elősegítő, a társadalmi igényeket kiszolgáló és a technológiatranszfert ösztönző kutatás terén.
 4. Munkakörnyezet: Ösztönözzük az inspiráló, támogató, nagy teljesítményű és csapat alapú munkakörnyezetet.
 5. Közösség: Mi bevonjuk a közösséget a mérnöki munka és az innováció előmozdításába, inspiráljuk a fiatal elméket, elősegítjük a regionális gazdaság fejlődését és a polgári felelősségvállalást.
 6. Öregdiákok: Elősegítjük öregdiákjaink eredményeit, bevonjuk őket az iskolai kezdeményezésekbe és erőforrásként szolgálunk sikereik előmozdításához.

VR oil drilling demonstration

Akkreditáció

Az összes egyetemi mérnöki programot, valamint a számítástechnikát az ABET Mérnöki Akkreditációs Bizottsága (EAC) akkreditálta, elkötelezett oktatók, kis osztályok és jól felszerelt laboratóriumok támogatják.

Online programok

Az online kézbesítési mód lehetőséget nyújt a hallgatóknak arra, hogy az egyetemi diplomáik többségét az akkreditált egyetemi programokban online módon teljesítsék.

A legtöbb programban a hallgatóknak laboratóriumi követelményeiket az UND gyorsított nyári tanfolyamain kell teljesíteniük. Mivel online hallgatóink ugyanazokat az előadásokat és tanfolyamokat követik meg, mint az egyetemi hallgatóink, ezt az oktatási tapasztalatot lényegében egyenértékűnek tartjuk, és az online diplomások ugyanolyan akkreditált diplomát kapnak, mint az egyetemen hallgatók.

Helyszínek

Grand Forks

Address
College of Engineering & Mines,
Upson II Room 165,
243 Centennial Dr Stop 8155

ND 58202-8155 Grand Forks, Észak-Dakota, Amerikai Egyesült Államok

Keystone ösztöndíj

Ismerd meg az ösztöndíjaink által kínált lehetőségeket

Programok

Az intézmény további kínálata: