Hivatalos Leírás

Üdvözöljük

Üdvözöljük az UNT Műszaki Főiskolán, egy fiatal és élénk főiskolán, egy felső szintű (R1) egyetemen. A főiskola átalakulási fázisban van, és 2019-ben kilenc bérelt / birtoklási pályát és két non-tenure pályafutás tagot vezet be, és tervezi, hogy a következő 4-5 évben tovább bővül.

A kutatási és oktatási vezetőként a főiskola kutatási kiválósági klasztereket hozott létre, beleértve az additív gyártást, a kiberbiztonságot és a bioinfotechnikát. A főiskola is együttműködik a kormánygal a különböző állami és nemzeti kezdeményezésekben, beleértve a nemzeti védelem, a válaszelemzés és a nukleáris hulladék tárolásának kutatását. Együttműködésünk a légierővel és a hadsereg kutatási laborjaival egyedül egy 5 millió dolláros éves kutatási támogatás.

Több mint 4000 hallgatónk van az UNT Engineering-ben, mintegy 250 beiratkozott doktori programunkba. A Mérnöki Főiskola összesen 4 doktori, 7 mesterképzési és 10 főiskolai diplomát szerzett az orvosbiológiai mérnöki, informatikai, számítástechnikai, informatikai, villamosmérnöki, anyagtudományi és mérnöki, mechanikai és energetikai mérnöki, építőipari technika és mechanikai szakon. mérnöki technológia, amely felkészíti a diákjainkat a mai globális piacon való versenyre. Emellett a főiskola több 3 2 oktatási programot is létrehozott Indiában és Kínában.

A helyi közösséggel együttműködve a főiskola több mint 20 Dallas Metroplex vállalattal együttműködik kutatási és vezető design-projektek keretében. Továbbá, az UNT STEM @ thePark kezdeményezésünk az egész DFW-től származó K-12 diákokat az UNT Mérnöki hallgatóival és karával együtt, hogy többet tudjon meg a tudományról, a technológiáról, a mérnöki és matematikai témákról.

Az UNT Műszaki Főiskolája arra törekszik, hogy pozitív hatással legyen a diákjaink életére, valamint a Dallas Metroplex, a Texas állam, az Egyesült Államok és az egész világ életére. Szeretném meghívni Önt, hogy csatlakozzon hozzánk a pozitív hatások elérésének útján.

Akkreditáció

ABET Mérnöki Akkreditáció

  • Informatika
  • Villamosmérnök
  • Anyagtudomány és mérnök
  • Mechanikai és energetikai technika

ABET Számítástechnikai Akkreditáció

  • Számítástechnika
  • Informatika

ABET Mérnöki Technológiai Akkreditáció

  • Építőipari technika
  • Villamosmérnöki technológia
  • Gépésztechnika

Küldetés

Az UNT Műszaki Főiskola küldetése, hogy kihasználja az innováció és a kiválóság lehetőségét a tanítás, a kutatás és a szolgáltatás terén. Ezt egy stratégiai szövetség fogja elérni a régió összes főiskolai választókerületének, Texas államának és a nemzetnek. Az érintett választókerületek magukban foglalják főiskolai és posztgraduális hallgatókat, valamint egyetemi egységeket és iparágakat, különösen Észak-Texasban, hogy elősegítsék a gazdasági fejlődést és támogassák a tudományos szempontból változatos környezetet.

Látomás

A Műszaki Főiskola jövőképe az, hogy a legmagasabb színvonalú oktatási és multidiszciplináris kutatási programok legyenek Észak-Texasban és azon túl: stratégiai szempontból kiválasztott mérnöki, mérnöki és informatikai területeken, amelyek a közösséget, az ipart és a szakmát szolgálják; intellektuálisan stimuláló és változatos környezetben; valamint az ipar és a gazdasági fejlődés támogatása.

Stratégiai terv

A stratégiai terv olyan stratégiákat, cselekvéseket és mérőszámokat mutat be, amelyek célja az egyetemi és posztgraduális programok kidolgozása, valamint az UNT Műszaki Főiskola (CENG) kutatásának, hírnevének és előrehaladásának javítása a jelenlegi állapotától 2014-ig a kívánt 2019-es állapotáig. egyetemi misszió és a 2014-es tudományos kérdések stratégiai terve.

Discovery Park

Az Észak-Texas régió legnagyobb kutatási parkja, amely közel 300 hektárnyi területet szentelt a tudományoknak, technológiának és mérnöki tevékenységnek, az UNT Discovery Parkja 5 mérföldre fekszik az UNT fő campusától Dentonban, Texasban. Tartalmaz egy 590 000 négyzetméteres épületet, amelyet a Műszaki Főiskola, az Információs Főiskola és az Információs és Számítógépes Biztonsági Központ foglal el, és támogatja az interaktív és multidiszciplináris STEM (Tudomány, Technológia, Mérnöki és Matematika) kutatást, oktatást és képzést, amely előnyöket nyújt a diákok, a kar és a közösség számára, és az ipar és az egyetem közötti partnerségek fejlesztésével bővíti a gazdasági fejlődést.

Az UNT Discovery Parkjában számos korszerű kutatási laboratórium működik, mint például az Anyagkutató Intézet (MRF), amely nagy teljesítményű mikroszkópokkal rendelkezik a háromdimenziós jellemzéshez és feldolgozáshoz, valamint az üvegházhatású komplexum, egy klímaberendezéssel ellátott létesítmény. bővíthető infrastruktúrával rendelkező, különböző termesztési feltételekhez igazodva, beleértve a magas mennyezetet a cukornád és más magas növények termesztéséhez.

A Discovery Park az Interstate 35 közelében helyezkedik el, és egy nagy parkoló található. A campus buszjárat is elérhető.

Program oktatási nyelve:
  • Angol

Az intézmény további kínálata:

MSc

University of North Texas College of Engineering

Biomedicinális anyagok, fémek, polimerek, szemüvegek, elektronika: minden nap tesztelnek és javítanak az anyagmérnökök és a tudósok, akik az alapvető problémákat és a fej ... [+]

Biomedicinális anyagok, fémek, polimerek, szemüvegek, elektronika: minden nap tesztelnek és javítanak az anyagmérnökök és a tudósok, akik az alapvető problémákat és a fejlődő technológiát megoldják. Hol fogsz hozzájárulni?

Az Észak-Texas Egyetem Anyagtudományi és Mérnöki Tanszéke tananyagokat vezet, melynek eredményeképpen az Anyagtudományi és Mérnöki Tudományok Mesterképzésre kerül. A diákok az alábbi lehetőségek közül választhatnak.

Tézis opció

12 fő óra fő tanfolyamok12 kreditóra a választani2 kreditórát az anyagtudományi és mérnöki szeminárium-tanfolyamról6 órás tézis... [-]
Amerikai Egyesült Államok Denton
Január 2020
Angol
Nappali
2 év
Campus
Bővebben magyarul
University of North Texas College of Engineering

Hol lesz a jövőbeni újításokban? Segít-e tisztább és fenntarthatóbb energiát nyújtani, javítani az emberi egészséget, vagy jobb technológiákat alakít ki a földi és légi k ... [+]

Hol lesz a jövőbeni újításokban? Segít-e tisztább és fenntarthatóbb energiát nyújtani, javítani az emberi egészséget, vagy jobb technológiákat alakít ki a földi és légi közlekedésre, vagy akár az űrkutatásra?

A főiskolai és tanácsadó bizottsága segítségével és jóváhagyásával megtervezi a programját. Az érettség minden tanfolyamban B-átlagot igényel.

Tézis opció

24 kreditóra diplomás szintű kurzusok. A Mechanikai és Energiamérnöki Tanszék által kínált kurzusok közül legalább 18 órát kell kiválasztani. A tanári tanácsadó jóváhagyásával a többi tanszék más osztályokból is választható.6 kreditóra mesterképzés. Szükséges az értekezés szóbeli bemutatása. Az értekezés elfogadásáról a tanácsadó bizottság dönt.... [-]
Amerikai Egyesült Államok Denton
Január 2020
Angol
Nappali
2 év
Campus
Bővebben magyarul
University of North Texas College of Engineering

Az Észak-Texas Egyetem Mérnöki Technológiai Tanszéke lehetőséget nyújt a mérnöki technológiák és műszaki tanulmányok gyakorlati tapasztalatainak megszerzésére, és felkész ... [+]

Az Észak-Texas Egyetem Mérnöki Technológiai Tanszéke lehetőséget nyújt a mérnöki technológiák és műszaki tanulmányok gyakorlati tapasztalatainak megszerzésére, és felkészíti Önt számos rendszer és folyamat tervezésére, építésére, tesztelésére, üzemeltetésére és karbantartására. Osztályunk az egyetlen ilyen jellegű a Dallas-Fort Worth területén, és kurzusokat kínál, amelyek a Mérnöki Technológia Mesterképzéséhez vezetnek.

A program a nagyfokú professzor vagy tanácsadó irányítása alatt kerül megrendezésre az első félévben. Ha a diplomát a diplomás dékán hagyja jóvá, akkor be kell jelentkezni a pályázatba.... [-]

Amerikai Egyesült Államok Denton
Január 2020
Angol
Nappali
2 év
Campus
Bővebben magyarul
University of North Texas College of Engineering

Az Észak-Texas Egyetem Számítástudományi és Mérnöki Tanszéke kurzusokat vezet, ami a Master of Science fokozathoz vezet a Computer Engineering-ben. ... [+]

Az Észak-Texas Egyetem Számítástudományi és Mérnöki Tanszéke kurzusokat vezet, ami a Master of Science fokozathoz vezet a Computer Engineering-ben.

Két lehetőséged van a mesterképzéshez.

Az értekezés opció 30 kreditórát igényel, beleértve a 6 kreditet.A nem-disszertáció opció 36 kreditórát igényel tanfolyam. Ez magában foglalhatja a projekt 3 kreditóráját, vagy a disszertáció helyett 6 kreditórát.

Kiválaszthatja a szakterületet egy jelentős professzorral és a végzős koordinátorral konzultálva.

Diplomás lehetőségek

Ön képes lesz arra, hogy szorosan együttműködjön a kiemelkedő kar tagokkal, hogy megoldja a vállalkozások és a fogyasztók összetett problémáit. A tanszék munkakapcsolattal rendelkezik a helyi és nemzeti vállalatokkal, és ipari tanácsadó testülete a csúcstechnológiai cégek képviselőiből áll.... [-]

Amerikai Egyesült Államok Denton
Január 2020
Angol
Nappali
2 év
Campus
Bővebben magyarul
University of North Texas College of Engineering

Az Észak-Texas-i Egyetem Számítástudományi és Mérnöki Tanszéke tanfolyamokat vezet, melynek eredményeképpen az informatikus mester fokozatot szerzett. ... [+]

Az Észak-Texas-i Egyetem Számítástudományi és Mérnöki Tanszéke tanfolyamokat vezet, melynek eredményeképpen az informatikus mester fokozatot szerzett.

Két lehetőséged van a mesterképzéshez.

Az értekezés opció 30 kreditórát igényel, beleértve a 6 kreditet.A nem-disszertáció opció 36 kreditórát igényel tanfolyam. Ez magában foglalhatja a projekt 3 kreditóráját, vagy a disszertáció helyett 6 kreditórát.

Kiválaszthatja a szakterületet egy jelentős professzorral és a végzős koordinátorral konzultálva.

Diplomás lehetőségek

Ön képes lesz arra, hogy szorosan együttműködjön a kiemelkedő kar tagokkal, hogy megoldja a vállalkozások és a fogyasztók összetett problémáit. A tanszék munkakapcsolattal rendelkezik a helyi és nemzeti vállalatokkal, és ipari tanácsadó testülete a csúcstechnológiai cégek képviselőiből áll.... [-]

Amerikai Egyesült Államok Denton
Január 2020
Angol
Nappali
2 év
Campus
Bővebben magyarul
University of North Texas College of Engineering

Hol szeretne diplomát, hogy elviszi Önt? Fejleszti-e az intelligens, intelligens vezeték nélküli érzékelő hálózatot, amely képes felismerni a biológiai vagy vegyi anyagok ... [+]

Hol szeretne diplomát, hogy elviszi Önt? Fejleszti-e az intelligens, intelligens vezeték nélküli érzékelő hálózatot, amely képes felismerni a biológiai vagy vegyi anyagokat? Új módja a beszéd, az ultrahang, a hallókészülékek vagy a zene hangjelzéseinek kezelésére? Vagy valami teljesen új?

A villamosmérnöki diplomának megszerzéséhez az alábbi lehetőségek közül választhat.

Tézis opció

24 óra szükséges villamosmérnöki tanfolyamok6 kreditórás mesterképzés

Non-thesis opció

33 óra szükséges villamosmérnöki tanfolyamok3 kreditóra irányított tanfolyamDiplomás lehetőségek... [-]
Amerikai Egyesült Államok Denton
Január 2020
Angol
Nappali
2 év
Campus
Bővebben magyarul
Address
1155 Union Circle
310440 Denton, Texas, Amerikai Egyesült Államok