University of San Diego - Shiley-Marcos School of Engineering

Bevezetés

Hivatalos Leírás

A San Diego Egyetem Shiley-Marcos Műszaki Iskolája nem csupán világszínvonalú mérnököket és informatikusokat fejleszt egy országosan elismert program keretében. Segítünk ezeknek a fényes elméknek változóvá válni globális perspektívával, társadalmi tudatossággal és vezetői készségekkel, hogy változást tudjunk elérni a világban. Ellátjuk azokat a diákokat, akik gyerekként valami bonyolultabb építésre törekedtek, mint a kép a Lego dobozon. Itt azok, akik kihívják a konvenciót, sikeres szakemberekké válhatnak, akik pozitív nyomot hagynak világukban.

A San Diegói Egyetem mérnöki programját 1987-ben alapította, és nemrégiben 2013-ban alapította iskolaként Darlene Marcos Shiley, akinek rendkívüli elképzelése és inspirációja visszhangzik folyosóinkon, közösségeinkben és szívünkben. Az évek során az USD dollárral történő mérnöki munka nyüzsgő programká nőtte ki magát, és a US News & World Report szerint a nemzetben a doktori fokozatot nem biztosító mérnöki programok között a 13. helyet foglalja el. Ma informatika, villamosmérnöki, ipari és rendszermérnöki, integrált mérnöki és gépészmérnöki alapképzési programokat, valamint alkalmazott mesterséges intelligencia, alkalmazott adattudomány és kiberbiztonsági mérnöki programokat kínálunk. Az iskola otthona ugyanolyan lenyűgöző és innovatív: a Belanich Mérnöki Központot egy nagylelkű adományozó tette lehetővé, aki hisz az iskola küldetésében és hatásában.

Növekedésünk mögött számos erő áll: akadémiai hírnevünk, akkreditációnk, kettős BS / BA fokozat, kicsi osztálylétszám és személyes odafigyelés mind összeadja az erőmű végzőseit. Kiegészítő húzásként a San Diego-i Egyetem besorolása, mint az ország egyik legszebb egyeteme, minden bizonnyal segít. A hallgatók és az oktatók megtisztítják a fejüket, és felfrissítik érzékeiket a campus misszió stílusú épületeiben sétálva, a Mission Bay öbölre nyíló kilátásainkban áztatva az eukaliptuszfák és a bougainvillea virágok illatától árnyalt óceán levegőjét. Ez egy olyan hely, amely mind a hallgatókat, mind az oktatókat egészségesen, nyugodtan és nagyon jól táplálja.

Készen áll az USD Shiley-Marcos Műszaki Iskolájának felfedezésére?

Helyszínek

San Diego

Address
Alcala Park,5998
92110 San Diego, Kalifornia, Amerikai Egyesült Államok

Keystone ösztöndíj

Ismerd meg az ösztöndíjaink által kínált lehetőségeket