Hivatalos Leírás

Mi vagyunk a Mavericks

Az Arlington-i Texas Egyetem oktatási vezetője a virágzó Észak-Texas tartomány szívében gondoskodik az elmékről olyan környezetben, amely értékeli a kiválóságot, a leleményességet és a sokszínűséget. Az UTA elkötelezett az egész életen át tartó tanulók és a kritikus gondolkodók számára a régió és a nemzet igényeire.


A Distinction Egyetem

Az UTA egy egyre növekvő Carnegie Research-1 "legmagasabb kutatási tevékenység" erőmű, amely elkötelezett az életet elősegítő felfedezés, az innovatív oktatás és a gondoskodó közösség bevonása.

Az Arlington-i Texas Egyetem kiválósággal és eredményességgel büszkélkedhet. A magasan rangsorolt ​​akadémiai programok vonzzák a legjobb és legdurvább tudósokat a világ minden tájáról, és karunk és hallgatóink következetesen nemzeti és nemzetközi elismerést kapnak teljesítményekért. Ezeknek az elismeréseknek a szélessége és mélysége kiemeli az UTA státusát, mint az intellektuális törekvések és a pozitív változás vezetője.


Egyetemi ranglisták

 • Az UTA R-1: Doktori Egyetemek - Legmagasabb Kutatási Tevékenységét az Felsőoktatási Intézmények Carnegie Osztályozásával, az Egyesült Államok vezető doktori kutatóintézeteinek végleges listájával kapta. Ezzel az Egyetem 115 intézmény elitcsoportjába kerül, köztük a Harvard, az MIT és a Johns Hopkins.
 • US News
 • US News
 • A Military Times szerint az UTA a 2018-as "Legjobb az állatorvosok: főiskolák" listáján a No. 12 helyet foglalja el, a négyéves Texas-egyetem legmagasabb szintjét.
 • Az UTA a "Victory Media" 2018-as "katonai barátságos" egyetemét rangsorolja, amely értékeli a felsőoktatási intézményeket a katonai katonák felvétele és támogatása terén vezető gyakorlatok bemutatására.
 • Az egyetem a világ 2018-19-es Center for World Egyetem ranglistáján országszerte és három helyszínen globálisan ugrott el. Az UTA a 150. országos rangsorban és 558. helyen van a világon.
 • A Princeton Review nevezte az UTA-t a "Legjobb a Nyugat" egyikének a 2019-es legjobb főiskolákban: régió szerinti rangsorolással.
 • Különböző: A felsőoktatásban felmerülő kérdések az UTA-t az ország legfontosabb egyetemei közé sorolják a kisebbségi hallgatók számára. 2017-ben az UTA volt az első Texasban az afrikai-amerikai diákok első számú és az észak-texasi és az ország 12-es számú főiskolai diplomáját. és az ország 18-a az országban a latin-amerikai diákok, az 1. sz. Észak-Texasban és a 2. sz. Texasban a mesterképzésben elnyert bachelor-fokozatokat, valamint minden kisebbségi diák számára megszerzett mesterképzést, az országban pedig 21-et a főiskolai és mesterfokozat számára. minden kisebbségi diák.
 • A Főiskola Factual rangsorolja az UTA-t az amerikai főiskolák és egyetemek 15 legtökéletesebb tagjának a veteránbarátságban. A rangsor a veteránok, az aktív katonai tanulók és családjaik oktatási eredményeire épül.
 • Katonai továbbképzés
 • A Winds of Change magazin, az UTA nevét a 2017-18-os listára a top 200 iskola induló amerikai diákok STEM fokozatok, a harmadik egymást követő évben elismerték.
 • Az UTA a 9. helyezés a "50 legjobb felnőttképzési főiskola" 2017-18-os rangsorában.
 • Forbes a 198-as számú UTA-t rangsorolta a 2018-as Best Value Colleges listáján.
 • Az UTA-t a Latino Leaders magazin egyik legjobb latin nyelvű iskolájának nevezték el.
 • A Brookings Intézet beszámolója az Arlington-i Texas Egyetem közé sorolja a nemzet legfelsőbb egyetemeit, és magas színvonalú felsőoktatási képzést nyújt a diákok számára minden jövedelmi szintről.
 • A Matematikai Nők Szövetsége 2017-ben az UTA AWM hallgatói fejezetét tiszteletben tartotta az országgyűlésnek az adománygyűjtésre és a fenntarthatóságra vonatkozóan.
 • 2018-ban az OnlineColleges.com-ot az UTA az egyik legjobb online főiskola közé sorolta a nem tradicionális diákok számára. A listán szereplő 8-as számba került.
 • Az UTA 2017-ben a Sierra klub országos magazinja, a Sierra Club nemzeti magazinja közé sorolta az ország legjobb "Cool iskoláit". A Sierra évente értékeli az iskolákat a fenntarthatósági mutatók széles skáláján, beleértve a közlekedést, a hulladékkezelést, az energiát, az élelmiszereket és az egyetemi innovációt.
 • Az Amerikai Építőmérnöki Intézet Társasága az UTA ASCE Graduate Student fejezetét tisztelte az év végi hallgatói fejezetében 2017-ben.
 • A Hispanic Network Magazine 2017-ben rangsorolta az UTA-t a nemzet legjobb budapesti iskolái között.
 • Az UTA-t Carnegie Alapítványnak nevezték el a Carnegie Alapítványnak a közösség és a köziskolai rendszert szolgáló szolgálat előmozdítására szolgáló 2010-2020-as Carnegie Community Engaged Campus.
 • A Princeton Review tartalmazta az UTA-t a "The Best 381 Colleges: 2017 Edition" listáján.
 • A ValueColleges.com az UTA-t rangsorolta a Top 50 Legjobb Értékű Doktori Iskolák közül 2017-re. Az értékelők szerint az UTA helyszíne a diákoknak hozzáférést biztosít az egyik vezető gazdasági központba.
 • A Világegyetemi Központok Központja 201-es listáján az Egyesült Államokban helyezte el az UTA-t a 166-as számon. Ez a növekedés a 2016. évi 175-es számról, a 185-ös 2015-ös évről és a 2014-es 196-as számról.
 • Az UTA a Wall Street Journal / Times Felsőoktatási Főiskola 2017-es rangsorának "Környezeti pillére" 36. helyén jött el. Az oszlop az egyes campusok hallgatói testének összetételét tekinti, segítve a tanulóknak megérteni, hogy sokféle, támogató, és inkluzív környezetet biztosítanak a kollégiumban.
 • Az UTA lett az első számú Texasban és 49-ben a nemzetben a Washington Monthly 2017-es listáján az amerikai legjobb 4 éves főiskoláknak a felnőtt tanulók számára. A magazin az Oktatási Minisztérium Integrált Középfokú Oktatási Adatrendszerének felmérésén és a College Scorecard adatbázisán alapuló adatokat választotta.
 • A ValueColleges.com az UTA 42-es helyét a 2017-es Best Value Online Graduate Schools listáján helyezte el.
 • A Times Higher Education az UTA 126-at helyezte el az Egyesült Államok legjobb egyetemeinek 2018-as listájára.
 • Az UTA az US News-nál 141-es helyen szerepel
 • US News
 • Az UTA a Phi Theta Kappa 2017-es Transfer Honor Roll-jának mindössze 63 olyan intézménye, amely országos elismerésben részesíti a közösségi főiskolai transzfer Pathways kiválóságát.
 • Az UTA a 8. helyen szerepel a ValueColleges.com Legjobb Online Főiskoláin Texasban.

Egy state-of-the-art campus Észak-Texas szívében

A növekvő számú egyetemes lakosok számára az UTA elsődleges egyetemévé vált a diákok számára, akik élénk szakmai tapasztalatot keresnek. A hallgatók részt vesznek egy robusztus tárlaton a társ-tantermi tevékenységek, amelyek felkészítik őket, hogy legyen a vezetők következő generációja.

Felszerelés

További források. Kevesebb a verseny.

A University of Texas rendszer egyik leglenyűgözőbb tanulási környezetével rendelkezünk. Azok a diákok, akik ide jönnek hamar rájönnek, hogy ténylegesen hozzáférnek hozzá. Az UTA Galériájában a Galériában megjelenő művészektől az intelligens kórházban a vészhelyzetekre reagáló jövőbeli ápolónők számára a diákok lehetőséget kapnak arra, hogy olyan térben dolgozhassanak, amely elhomályosítja a vonalat a világ között, amelyet megtanulnak, és amelyiket segíteni fogják .


A mi alumíniumaink története

Az egyetem 210 ezer diákjának mintegy 65 százaléka Észak-Texasban él, és hozzájárul a régió 12,8 milliárd dolláros éves gazdasági hatásához.


Vezetésünk

A diákokat a karrierjükhöz kapcsolják. Feladatainkat arra késztetjük, hogy érdekeiket továbbfejlesszék. És új ötletekkel és határozott tehetséggel látjuk el a világot. Mi teszi mindezeket a dolgokat lehetséges az erős központi szervezetünk, amely hatékonysággal, tisztasággal és integritással működik.

Program oktatási nyelve:
 • Angol

Az intézmény további kínálata:

Executive kurzusok

University of Texas Arlington

A Master of Construction Management diplomát egy interdiszciplináris program középpontjában az irányítási építési projektek. Magában foglalja az építészetben, az üzleti é ... [+]

A Master of Construction Management diplomát egy interdiszciplináris program középpontjában az irányítási építési projektek. Magában foglalja az építészetben, az üzleti életben és a menedzsmentben választható kurzusokat. Ez a mesterfokozat célja elsősorban a pályázók egy egyetemi diploma építőmérnöki, de a hallgatók különböző egyetemi tudományok tudnak belépni a programot a hozzátartozó szintezés kurzusok.

Építésmenedzsment

Az építési technológiák, a finanszírozás és a módszerek előrehaladása hangsúlyozza az építési projektek megbízható és szisztematikus kezelésének szükségességét. A szervezeti struktúrák, az üzleti modellek és az új technológiák gyakorlatba való átültetésének lehet sége szükségessé teszi az építés menedzsmentjének fejlett tanulmányozását. A Master of Construction Management fokozat interdiszciplináris tanulmányokat a kereskedelmi, lakossági, nehéz / autópálya és ipari alkalmazások, hogy megfeleljen a kihívások széles skáláját, amelyekkel szemben az építési menedzsment területén.... [-]

Amerikai Egyesült Államok Arlington
Kérj Információt
Angol
Nappali
Részidős oktatás
2 - 3 félévek
Campus
On-line
Bővebben magyarul

MSc

University of Texas Arlington

Az ipari mérnöki program célja, hogy a hallgatók alapvető ismeretekkel rendelkezzenek számos ipari mérnöki területen. Egy hallgató széles körű diplomát folytathat, vagy s ... [+]

Az ipari mérnöki posztgraduális program célja, hogy a hallgatók számára alapvető ismeretekkel rendelkezzen az ipar különböző területein, és lehetőséget biztosítson arra, hogy egy adott területen hangsúlyozza. Egy mesterképzésre szakosodott diák szakterülete bármely ipari terület, például általános ipari mérnöki tevékenység, műveleti kutatások és alkalmazott statisztikák, gyártási rendszerek, logisztika, vállalati rendszerek, vállalatirányítás és ergonómia területén.

Az ipari mérnöki diploma olyan kutatóorientált program, amely egy tézis opciót, tézishelyettesítő opciót és egy nem tézis opciót tartalmaz.

Az MSc fokozatú ipari mérnöki képzést igényel 30 órás tanfolyam az érettségi oklevélen túl a nem tézis lehetőségre. A program olyan kurzusokat tartalmaz, mint:... [-]

Amerikai Egyesült Államok Arlington
Kérj Információt
Angol
Nappali
Részidős oktatás
2 - 3 félévek
Campus
Bővebben magyarul
University of Texas Arlington

A mérnöki menedzsment programot interdiszciplináris programként kínálják fel, amely integrálja a mérnöki és üzleti koncepciókat. A tanterv előkészíti a tapasztalt szakmér ... [+]

A mérnöki menedzsment programot interdiszciplináris programként kínálják fel, amely integrálja a mérnöki és üzleti koncepciókat. A tanterv előkészíti a tapasztalt szakmérnököket vagy tudósokat vezető szerepet a cégek technológiai erőforrásainak - beleértve az embereket, a technológiát és a folyamatokat - tervezésében, fejlesztésében és irányításában. A diplomások megértik, hogyan kell használni a technikai bázist a szervezet operatív, stratégiai és versenyképes céljainak megvalósításához. Ezt a programot a College of Business Administration együttműködésben kínálják.

Felvételi követelmények

A MS-programok pályázóinak rendelkezniük kell egy megfelelő érettségi fokozattal, és meg kell felelniük az alább ismertetett feltételek nélküli felvételi kritériumoknak. Azok a pályázók, akik nem teljesítik az összes kritériumot, próbaidőt vagy ideiglenes beutazást kaphatnak.... [-]

Amerikai Egyesült Államok Arlington
Kérj Információt
Angol
Nappali
Részidős oktatás
2 - 3 félévek
Campus
Bővebben magyarul
University of Texas Arlington

A Számítástechnikai Végzős Program (CpE) célja, hogy megkönnyítse a hallgató folyamatos szakmai és tudományos fejlődését. A Master of Science (MSc) program célja, hogy ki ... [+]

A Számítástechnikai Végzős Program (CpE) célja, hogy megkönnyítse a hallgató folyamatos szakmai és tudományos fejlődését. A Master of Science (MSc) program célja, hogy kiterjessze a hallgató tudását, és hangsúlyozza a koncentrációs területet.

A koncentráció tipikus területei a következők:

Számítógépes rendszerekIntelligens rendszerekSzoftverfejlesztésadatbázistávközlésTanterv

Kötelező tanfolyamok

CSE 5311: Haladó algoritmusokCSE 5301: Adatelemzési és modellezési technikák, vagyCSE 5306: Operációs rendszerek II vagyCSE 5317: A fordítók tervezése és építése

Könnyű tanfolyamok

A szélessávú tanfolyamok úgy definiáltak, mint bármely olyan CSE tanfolyamot, amely nem a hallgató fő tantervében van. Minden szélességi kurzusnak lehetőség szerint egy másik tanulmányi területen kell lennie. A Structured Option diákok három széles tanfolyamot választanak.... [-]

Amerikai Egyesült Államok Arlington
Kérj Információt
Angol
Nappali
Részidős oktatás
2 - 3 félévek
Campus
Bővebben magyarul
University of Texas Arlington

Az üzleti analitikus mesterképzés célja, hogy felkészítse a diplomásokat azonosítani és megvalósítani az üzleti elemzések stratégiai használatának lehetőségeit, különös t ... [+]

Az üzleti analitikus mesterképzés célja, hogy felkészítse a diplomásokat azonosítani és megvalósítani az üzleti elemzések stratégiai használatának lehetőségeit, különös tekintettel az üzleti életre. A hallgatók széles körű tudást és funkciókat ismerhetnek meg az üzleti életben, valamint az üzleti elemzések és az ahhoz kapcsolódó készségek készletének speciális ismerete. Intenzív tananyag az üzleti intelligencia, az adatbányászat, az ökonometria, a marketingkutatás, a statisztikai technikák területén, előkészíti a diákokat a karriert az üzleti elemzések terén.

Az MSBA programot egy olyan iparági paneltel együtt tervezték, amely a régióban kiváló teljesítményt nyújtó vállalatokat tartalmaz. A Master of Science in Business Analytics, diplomások... [-]

Amerikai Egyesült Államok Arlington
Kérj Információt
Angol
Nappali
Részidős oktatás
2 - 3 félévek
Campus
Bővebben magyarul
University of Texas Arlington

A Master of Science fokozat információs rendszerek célja, hogy a képzett diákok számára egyaránt általános üzleti ismeretek és az ismeretek az információs rendszerek. A h ... [+]

Az Információs Rendszerek karrierje izgalmas és kihívást jelenthet. Az IS egyre növekvő terület, sok lehetőséggel. Az IS diplomásoknál fizetett bérek magasabbak, mint a tipikus üzleti szakok, mind az alapképzés, mind a legtöbb mesterképzés esetében.

A Master of Science Információs Rendszer célja, hogy a diplomások az általános üzleti ismeretek és a speciális ismeretek az információs rendszerek. A hallgatók számos információs rendszer területének elmélete, kutatása és gyakorlati alkalmazása, beleértve az irányítási információs rendszereket, az adatbázis-kezelő rendszereket, a rendszerek elemzését és tervezését, valamint az adatkommunikációt; és választhatnak az elektro- nikus rendszerekben az általános rendszer fogalmai, az elektronikus kereskedelem, az üzleti analitika, a problémamegoldás, a számítástechnika, a menedzsment tudományok, a kutatás és más kapcsolódó területeken. A program célja, hogy felkészítse a hallgatókat az információs rendszerek karrierje az üzleti és az ipar, valamint a kormányzati és nonprofit szervezetek.Az MSIS program tipikus tanterve:BSTAT 5325 Haladó statisztikákINSY 5337 adatraktározás és üzleti intelligenciaINSY 5339 adatbányászatINSY 5376 Big Data vagy INSY 5377 Web Analytics vagy INSY 5378 Data ScienceINSY 5373 ProjektmenedzsmentINSY 5375 Információs technológiák kezelésea Graduate Advisor által jóváhagyott választható órák **Az MSIS program rugalmasságot biztosít a választási lehetőségek és ütemterv kiválasztásában a programon keresztül. Minden kurzust az arlingtoni fő campus estéjén kínálnak.** Azoknál a hallgatóknál, akiknél az INSY 5309, az INSY 5335 és az INSY 5341 nem megfelelő informatikai kurzusokat választanak, választani kell.Felvételi követelményekA belépés az MS Információs Rendszerek (MSIS) program alapja befejezése a általános felvételi követelmények, ahogyan azt a Graduate felvételi követelmények és eljárások a Graduate katalógus.A minisztériumnak két olyan alternatív feltételrendszere van, amelyek lehetővé teszik a pályázók... [-]
Amerikai Egyesült Államok Arlington
Kérj Információt
Angol
Nappali
Részidős oktatás
2 - 3 félévek
Campus
Bővebben magyarul
University of Texas Arlington

A posztgraduális program lehetőséget nyújt a szakmai fejlődésre olyan formákban, mint: tanítási kurzusok a technikai kompetencia fokozására a gépészeti gyakorlat területé ... [+]

A posztgraduális program lehetőséget nyújt a szakmai fejlődésre olyan formákban, mint: tanítási kurzusok a technikai kompetencia fokozására a gépészeti gyakorlat területén; a különböző oktatási, fejlesztési, kutatási, kísérleti és / vagy elemzési tapasztalatokon átívelő képzés a kari és a társaik közös erőfeszítéseiben; a gépészmérnöki fegyelemhez kapcsolódó karrier-területekre való belépéshez szükséges speciális tanfolyamok; irányított egyéni tanulmányok a kar felügyelete alatt; és támogató kurzust az olyan programokhoz vezető programokhoz, amelyek interdiszciplináris kompetenciát igényelnek.

Egy hallgató a kari tanácsadó segítségével olyan programot tervez, amely összhangban áll a technikai érdekeltségeivel és a rendelkezésre álló lehetőségekkel és kurzusajánlatokkal. A programok jellemzően a következők:... [-]

Amerikai Egyesült Államok Arlington
Kérj Információt
Angol
Nappali
Részidős oktatás
2 - 3 félévek
Campus
Bővebben magyarul
University of Texas Arlington

A Számítástudomány (CS) végzős programjai célja, hogy megkönnyítse a hallgatók folyamatos szakmai és tudományos fejlődését. A Master of Science (MSc) program célja, hogy ... [+]

A Computer Sc (CS) végzős programjai célja, hogy megkönnyítse a hallgató folyamatos szakmai és tudományos fejlődését. A Master of Science (MSc) program célja, hogy kiterjessze a hallgató tudását, és hangsúlyozza a koncentrációs területet.

A koncentráció tipikus területei a következők:

Számítógépes rendszerekIntelligens rendszerekSzoftverfejlesztésadatbázistávközlésTanterv

A mesterképzés a számítástechnika nem-tézis opciók nyújt szakmai fejlődést a számítástechnika. A strukturált opció 36 óra hitelórát igényel.

Kötelező tanfolyamok

CSE 5311: Haladó algoritmusokCSE 5301: Adatelemzési és modellezési technikák, vagyCSE 5306: Operációs rendszerek II vagyCSE 5317: A fordítók tervezése és építése... [-]
Amerikai Egyesült Államok Arlington
Kérj Információt
Angol
Nappali
Részidős oktatás
2 - 3 félévek
Campus
Bővebben magyarul
University of Texas Arlington

A kurzus kínálja a hallgatónak lehetőséget arra, hogy bővítse és intenzívebbé tegye tudását az elektrotechnika számos területén. A hallgató egy kari tanácsadón keresztül ... [+]

A kurzus kínálja a hallgatónak lehetőséget arra, hogy bővítse és intenzívebbé tegye tudását az elektrotechnika számos területén. A hallgató egy kari tanácsadón keresztül programot tervezhet a villamosmérnöki szakterületen vagy a tudomány és a mérnöki szakterületek kínálatából.

Posztgraduális tanulmányokat és kutatást kínálnak a következő területeken:

Digitális és mikroprocesszoros / vezérlő rendszerekSzilárd állapotú eszközök, áramkörök és rendszerekRendszerek és vezérlésekElektromágneses mezők és alkalmazásokDigitális jel és képfeldolgozásTávközlési és Információs RendszerekPower SystemsOptikai eszközök és rendszerekNanotechnológia és MEMS - anyagok és eszközökMegújuló Energia Rendszerek és Járműtechnológia... [-]
Amerikai Egyesült Államok Arlington
Kérj Információt
Angol
Nappali
Részidős oktatás
2 - 3 félévek
Campus
Bővebben magyarul
University of Texas Arlington

Az építőmérnöki posztgraduális program célja, hogy felkészítse a hallgatókat a folyamatos szakmai és tudományos fejlődésre, összhangban a technikai érdekeikkel. A diákok ... [+]

Célkitűzés

Az építőmérnöki posztgraduális program célja, hogy felkészítse a hallgatókat a folyamatos szakmai és tudományos fejlődésre, összhangban a technikai érdekeikkel. A diákok az érdeklődési körükben tanszékvezető segítségével segítséget nyújtanak az egyetemi tanulmányi szakterületek valamelyikében. Tipikus programok és kutatási területek:

Építéstechnika és -irányítás;Környezetvédelem (víz- és levegőminőség-ellenőrzés, szilárd és veszélyes anyagok ellenőrzése);Geotechnikai (talajmechanika és alapítványok);Infrastruktúra rendszer mérnöki és irányítási;Szerkezetek és Alkalmazott Mechanika;Közlekedés (forgalom tervezés, autópályák, repülőterek és tranzit);Vízforrások (hidrológia és hidraulika)TantervÉpítőmérnöki és irányítási terület... [-]
Amerikai Egyesült Államok Arlington
Kérj Információt
Angol
Nappali
Részidős oktatás
2 - 3 félévek
Campus
Bővebben magyarul

Turn it up