University of Texas Arlington

Bevezetés

Hivatalos Leírás

Mi vagyunk a Mavericks

Az arlingtoni Texasi Egyetem, a virágzó észak-texasi régió szívében, egy olyan környezetben táplálja a tudatot, amely értékeli a kiválóságot, az innovációt és a sokféleséget. Az UTA elkötelezett az egész életen át tartó tanulás és a kritikus gondolkodók előmozdítása iránt, amely régiónk és nemzetünk igényeit kielégíti.


A világszínvonalú kiválósági egyetem

Az UTA egy egyre növekvő Carnegie Research-1 "legmagasabb kutatási tevékenység" erőmű, amely elkötelezett az életet elősegítő felfedezés, az innovatív oktatás és a gondoskodó közösség bevonása.

Az USA Hírek és a World Report „Legjobb Graduate Schools” rangsorában több mint 20 diplomás program szerepel az UTA-n. Magas rangú akadémiai programjaink több mint 100 ország legjobb és legvilágosabb tudóságait vonzzák, oktatóink és hallgatóink folyamatosan nemzeti és nemzetközi elismerést kapnak teljesítéseikért. Az ország hatodik legkülönbözőbb egyetemeként az UTA büszke a kulturális beilleszkedésre és a lehetőségekre.

Ezeknek az elismeréseknek a mélysége hangsúlyozza az UTA státuszát, mint az intellektuális törekvések kiemelkedő helyét és a pozitív változások mozgatórugóját.

Korszerű létesítmények

További források. Kevesebb a verseny.

Van a leghihetetlenebb tanulási környezetünk a Texas University University rendszerében. Az ide érkező hallgatók hamarosan rájönnek, hogy mindegyikük rendelkezésére áll. A művészektől kezdve, akik az UTA galériájában mutatják be munkájukat, az intelligens kórházban lévő vészhelyzetekre reagáló jövő nővérekig, vagy új tudományos és gyógyászati vállalkozások felfedezéséig az új Science Engineering Innovation Research épületben. Diákjainknak lehetősége nyílik arra, hogy olyan terekben dolgozzanak, amelyek elhomályosítják a vonalat a megtanult világ és az alak között.


Öregdiumunk a világ vezetője

Összekapcsoljuk a hallgatókat karrierjükkel. Felhatalmazzuk oktatóinkat érdekeik érvényesítésére. És friss ötletekkel és határozott tehetséggel látjuk el a világot. Mindezeket lehetővé teszi az erőteljes központi szervezetünk, amely hatékonysággal, érthetőséggel és integritással működik.

Az egyetem több mint 220 000 öregdiákja között űrhajósok, ápolók, tanárok, vállalkozók, művészek, polgármesterek, tudósok és a Dallas-Fort Worth környékének legfontosabb befolyásolói között vannak. Gazdálkodásuk, lelkesedésük és nagylelkű támogatásaik révén segítik az UTA küldetését, amely felhatalmazza a hallgatókat és a karokat, hogy merész megoldásokkal és globális hatásokkal változtassák meg a világot.

Az UTA diplomások évente 20,7 milliárd dolláros gazdasági hatást gyakorolnak Texas államára és 16,1 milliárd dollárt Észak-Texasra. Öregdiákunk mind a 24 Dallas-Fort Worth Fortune 500 vállalatnál dolgozik. Mi nem követjük a világot, tovább haladjuk szabványaink szerint.

Helyszínek

Arlington

Address
South Nedderman Drive,500
76013 Arlington, Texas, Amerikai Egyesült Államok