University of Texas Health Science Center at San Antonio

Bevezetés

Hivatalos Leírás

Az egészségügyi szakmák jövőjének kialakítása

Diákjaink olyan tapasztalt egészségügyi szakemberekké fejlődnek, akik fejlett szintű, rendkívül kifinomult ellátást nyújtanak.

Kar és személyzet

Vezető szerepet töltünk be az egészségügyi szakmák oktatásában. Karunk gyakorlata a saját területükön, a betegek számára a legkorszerűbb gondozás. A legfrissebb módszereket és technikákat tanítják diákjainknak. Karunk tagjaink megértik a jelenlegi kutatást, és lefordítják azt az osztályterembe és a klinikai tapasztalatokat diákjaink számára.

Mi vagyunk UT egészségügyi San Antonio. az UT Health San Antonio-tól a Vimeo-n.

1.

Közvetlen belépő légzőszervi mester program Texasban

100%

Az orvos-asszisztens diplomások az első próbán átadták a nemzeti minősítő vizsgát

30

Év diákok oktatása111392_111361_SLP_155.jpg

Díjak és kitüntetések

Diákjaink és oktatók ismerik az egész Texasban és a nemzetben, hogy elkötelezettek a betegeik iránt, kiváló oktatással és innovációval.

Megkülönböztetjük a karokat, akiket a társaik tiszteletben tartottak tanításukért, kutatásukért és ösztöndíjért. Van olyan diákunk, aki elismerte a kiváló klinikai képzést és a közösségi szolgálat iránti elkötelezettségüket.

Küldetésünk, hogy kiváló egészségügyi szakembereket és vezetőket készítsünk, miközben előmozdítjuk az egészségügyi szakmák tudományát és gyakorlatát. Célunk, hogy világszínvonalú iskolává válhassunk olyan programokkal, amelyek az Egyesült Államok legjobbjai közé tartoznak.

David C. Shelledy, Ph.D., RRT, FAARC, FASAHP111393_111362_SLP_274.jpg

Helyszínek

San Antonio

Address
Floyd Curl Drive,7703
78229 San Antonio, Texas, Amerikai Egyesült Államok