Hivatalos Leírás

Rólunk

Az UW Tacoma üzleti iskola célja, hogy olyan releváns, alkalmazható és időszerű oktatást kínáljon, amely azonnal lefordítódik a munkaerőre ebben a régióban és azon túl. Büszkék vagyunk arra, hogy itt dolgozunk és tanulunk, és meghívjuk Önt, hogy csatlakozzon hozzánk. Tapasztalja meg a különbséget, amelyet a UW Tacoma Business fokozat tehet a jövőben.

Az egyetemi tananyag a kommunikáció tanulási eredményeit, a mennyiségi elemzést, a pénzügyi készségeket, a stratégiai gondolkodást, az etikát és a társadalom üzleti tevékenységét, a globális tudatosságot, a csapatmunka, a technológia és a szakmaiság középpontjában áll; a South Sound üzleti vezetők által meghatározott kompetenciák, amelyek elengedhetetlenek a sikeres üzleti életben. A BABA koncentrált tanulmányokat folytat számviteli, pénzügyi, menedzsment, marketing és általános üzleti tevékenységben. A gyakornoki lehetőségek lehetővé teszik a hallgatók számára, hogy az osztályban tanult készségeket a valódi munkahelyzetekre alkalmazzák, értékes tapasztalatokat szerezzenek.

Az MBA tanterv biztosít a jelenlegi és jövőbeli vezetőket olyan ismeretekkel, amelyek ahhoz szükségesek, hogy sikerrel járjanak az egyre dinamikusabb és összetettebb 21. századi üzleti környezetben. A program integrálja a vezetést, a technológiai, az analitikus, az interperszonális és a kommunikációs készségeket. A hallgatók megtanulják felmérni a mai gyors tempójú üzleti környezet trendjeit, és hatékonyan fejleszteni és végrehajtani a változásokat. A részidős esti program célja az elfoglalt életű felnőttek munkájának megteremtése, valamint az iskola, a munka és az élet egyenjogúsága.

A Milgard Master of Accounting (MAcc) program célja, hogy támogassa a számviteli karrier a gyakorlati és kutatási alapú tanterv állami, vállalati, kormányzati és non-profit szektor számviteli. A program megfelel a tanév követelményeinek, hogy üljön a CPA vizsga - sok a MAcc diákok csinálni! Kényelmesen ajánlott hétköznapi esték, a tanfolyamok célja, hogy lehetővé tegyék a diákok számára, hogy megszerezze a MAcc diploma kilenc hónap.

Küldetésünk

A Milgard School of Business gazdagítja az üzleti vezetőket az élvonalbeli és személyesen hozzáférhető oktatáson, a különböző tudományos kutatásokon és az innovatív közösségi elkötelezettségen, miközben előmozdítja a társadalmi felelősségvállalást. Arra ösztönözzük a tanulókat, hogy egész életen át tartó tanulókká váljanak.

A látomásunk

A Milgard School of Business átalakítja közösségeinket az innovatív gondolkodás, az együttérzéses vezetés és az érdekeltek példamutató szerepvállalása révén.

Stratégiai célok

  • Használjon nagy hatású gyakorlatokat (https://www.aacu.org/leap/hips), hogy teljesítse a tanulók transzformációs tanulási tapasztalatának ígéretét
  • A tudás létrehozása és terjesztése különböző szellemi hozzájárulással
  • Különleges programokat és központokat kínálnak a közösségi igények és a piaci igények kielégítésére
  • Felkészítse a tanulókat az értelmes és sikeres pályára
  • Kultiválja az öregdiákokat, hogy az üzleti közösséget, az egymást és az iskolát támogató nagykövetekként szolgáljanak
  • Fektesse be a karokat és a személyzetet, hogy optimalizálja a karrierjükben rejlő lehetőségeket, és járuljon hozzá az iskolához
  • Támogatni a befogadó kultúrát, amely a bizalomra, tiszteletre, együttműködésre és konstruktív párbeszédre épül
Program oktatási nyelve:
  • Angol

Az intézmény további kínálata:

Executive kurzusok

University of Washington, Tacoma - Milgard School of Business

A Cybersecurity Master ... [+]

Ról ről

A Cybersecurity Master

Látomás

Támogatjuk a Technológiai Intézet és a Milgard School of Business erőforrásait, hogy az UW Tacoma egyik leginnovatívabb posztgraduális programját hozzák létre. Az információbiztonság és a kiberbiztonság kérdésével kapcsolatos megoldások azonosításával, címzésével és támogatásával az MCL a találmány, az innováció és a vállalkozói szellem Washington államban oktatási alapja, amely a diplomások számára biztosítja a sikert a cybersecurity területén. Fontos szerepet játszhatsz.

Pathway a Ph.D.

A Colorado Springs Egyetem Mérnöki és Alkalmazott Tudományi Kollégiuma (UCCS) egy biztonsági specialitást kínál a Ph.D. a mérnöki szakban. Az UCCS együttműködik az UW Tacoma-val, hogy segítsen elérni a legfejlettebb diplomát a számítógépes biztonságban.... [-]

Amerikai Egyesült Államok Tacoma
Szeptember 2019
Angol
1 év
Campus
Bővebben magyarul
University of Washington, Tacoma - Milgard School of Business

A Milgard School of Business Számviteli Mester (MAcc) program innovatív szakmai számviteli programot kínál, amely a nemzetközi számviteli, a társadalmi jelentéstételt és ... [+]

Ról ről

Ez a pálya nyitva áll a legfrissebb diplomások és szakemberek számára, akik megszilárdítják számviteli készségeiket ahhoz, hogy sikeresek legyenek a szakmai pályafutásban. Ezenkívül biztosítja a hallgatóknak a szükséges hitelórákat, hogy jogosult legyen a CPA vizsga Washington államban.

Ki kéne jelentkezni?

Azok, akiknek van egy főiskolai diploma, és szeretnének mesterképzést szerezni a könyvelésben, hogy megfeleljenek a CPA-vizsgálat követelményeinek. Teljes munkaidős programként ideális nemzetközi és katonai hallgatók számára.

FormátumTanfolyamok tanítják az UW Tacoma campus esténként befogadni ütemtervét dolgozó szakemb... [-]
Amerikai Egyesült Államok Tacoma
Szeptember 2019
Angol
Nappali
2 év
Campus
Bővebben magyarul
University of Washington, Tacoma - Milgard School of Business

A Milgard School of Business Számviteli Mester (MAcc) program innovatív szakmai számviteli programot kínál, amely a nemzetközi számviteli, a társadalmi jelentéstételt és ... [+]

Ról ről

A tanfolyamok hangsúlyozzák a készségeket és eszközöket, amelyeknek a könyvelőknek képesnek kell lenniük a döntéshozók tájékoztatására és támogatására. A számviteli és üzleti ismeretek legfontosabb területei a számviteli, a nemzetközi számvitel, a tervezés, az ellenőrzés és a teljesítményértékelés, a pénzügyi kimutatás elemzése, a pénzügyi elszámolási elmélet, a vállalkozások adóztatása, valamint a gazdasági jog és az etika terén.

Programunk biztosítja a szükséges felsőfokú végzettségű ötödik évet a Washingtoni Washington CPA vizsgájához.

Kilenc hónapos pálya

A CPA vizsgára jogosító főiskola ötödik éve elkülöníti a versenyt. A Milgard School MAcc programja az UW Tacoma-nál olyan transzformációs élményt nyújt számukra, amely a sikeres számviteli karrierre törekszik. Erősítse meg készségeit gyakorlati és kutatási alapú tudással, amely világszínvonalú egyetemről származik.... [-]

Amerikai Egyesült Államok Tacoma
Szeptember 2019
Angol
Részidős oktatás
9 hónap
Campus
Bővebben magyarul
University of Washington, Tacoma - Milgard School of Business
Honlap
Telefonszám
253.692.4400