University of Washington, Tacoma - Milgard School of Business

Bevezetés

Hivatalos Leírás

Rólunk

Az UW Tacoma üzleti iskola célja, hogy olyan releváns, alkalmazható és időszerű oktatást kínáljon, amely azonnal lefordítódik a munkaerőre ebben a régióban és azon túl. Büszkék vagyunk arra, hogy itt dolgozunk és tanulunk, és meghívjuk Önt, hogy csatlakozzon hozzánk. Tapasztalja meg a különbséget, amelyet a UW Tacoma Business fokozat tehet a jövőben.

Az egyetemi tananyag a kommunikáció tanulási eredményeit, a mennyiségi elemzést, a pénzügyi készségeket, a stratégiai gondolkodást, az etikát és a társadalom üzleti tevékenységét, a globális tudatosságot, a csapatmunka, a technológia és a szakmaiság középpontjában áll; a South Sound üzleti vezetők által meghatározott kompetenciák, amelyek elengedhetetlenek a sikeres üzleti életben. A BABA koncentrált tanulmányokat folytat számviteli, pénzügyi, menedzsment, marketing és általános üzleti tevékenységben. A gyakornoki lehetőségek lehetővé teszik a hallgatók számára, hogy az osztályban tanult készségeket a valódi munkahelyzetekre alkalmazzák, értékes tapasztalatokat szerezzenek.

Az MBA tanterv biztosít a jelenlegi és jövőbeli vezetőket olyan ismeretekkel, amelyek ahhoz szükségesek, hogy sikerrel járjanak az egyre dinamikusabb és összetettebb 21. századi üzleti környezetben. A program integrálja a vezetést, a technológiai, az analitikus, az interperszonális és a kommunikációs készségeket. A hallgatók megtanulják felmérni a mai gyors tempójú üzleti környezet trendjeit, és hatékonyan fejleszteni és végrehajtani a változásokat. A részidős esti program célja az elfoglalt életű felnőttek munkájának megteremtése, valamint az iskola, a munka és az élet egyenjogúsága.

A Milgard Master of Accounting (MAcc) program célja, hogy támogassa a számviteli karrier a gyakorlati és kutatási alapú tanterv állami, vállalati, kormányzati és non-profit szektor számviteli. A program megfelel a tanév követelményeinek, hogy üljön a CPA vizsga - sok a MAcc diákok csinálni! Kényelmesen ajánlott hétköznapi esték, a tanfolyamok célja, hogy lehetővé tegyék a diákok számára, hogy megszerezze a MAcc diploma kilenc hónap.

Küldetésünk

A Milgard School of Business gazdagítja az üzleti vezetőket az élvonalbeli és személyesen hozzáférhető oktatáson, a különböző tudományos kutatásokon és az innovatív közösségi elkötelezettségen, miközben előmozdítja a társadalmi felelősségvállalást. Arra ösztönözzük a tanulókat, hogy egész életen át tartó tanulókká váljanak.

A látomásunk

A Milgard School of Business átalakítja közösségeinket az innovatív gondolkodás, az együttérzéses vezetés és az érdekeltek példamutató szerepvállalása révén.

Stratégiai célok

  • Használjon nagy hatású gyakorlatokat (https://www.aacu.org/leap/hips), hogy teljesítse a tanulók transzformációs tanulási tapasztalatának ígéretét
  • A tudás létrehozása és terjesztése különböző szellemi hozzájárulással
  • Különleges programokat és központokat kínálnak a közösségi igények és a piaci igények kielégítésére
  • Felkészítse a tanulókat az értelmes és sikeres pályára
  • Kultiválja az öregdiákokat, hogy az üzleti közösséget, az egymást és az iskolát támogató nagykövetekként szolgáljanak
  • Fektesse be a karokat és a személyzetet, hogy optimalizálja a karrierjükben rejlő lehetőségeket, és járuljon hozzá az iskolához
  • Támogatni a befogadó kultúrát, amely a bizalomra, tiszteletre, együttműködésre és konstruktív párbeszédre épül

Helyszínek

Tacoma

University of Washington, Tacoma - Milgard School of Business

Telefonszám
253.692.4400