University of Illinois at Urbana-Champaign

Bevezetés

Hivatalos Leírás

Miért illinois?

A belvárosban található, az Illinoisi Egyetem csúcsminőségű oktatást nyújt a legmodernebb kutatásokhoz, miközben elősegíti a családi légkört. A Mezőgazdasági, Fogyasztó- és Környezettudományi Főiskola (ACES) öt szaktudományi mester szakterületet foglal magában: Mezőgazdasági termelés (magában foglalja az állattudományokat, a növénytudományokat és a fenntartható termelést), Bioprocessing

A Szabad Művészetek Főiskola

Noha a nagyvállalkozóink és a koncentrációnk minden bizonnyal változatos, az egyesítő téma az osztálytermi tanulás és az ipari partnerekkel való együttműködés hangsúlya. Programunkat egy külső tanácsadó testület irányítja, amely számos Fortune 500 vállalat felső vezetéséből áll.

Mit csinálunk és miért számít?

Világszínvonalú oktatóink arra törekszenek, hogy tovább fejlesszék területüket, hogy elősegítsék a bőséges ételek, energia és az egészséges környezet megteremtését.

Az illinoisi professzionális tudományos mesterhivatal segíti a hallgatókat az oktatási és karrier útvonalak megkeresésében. Ez a fajta segítségnyújtás 100% -os szakmai gyakorlati gyakoriságot és 92% -os szakmai gyakorlati gyakorlatot eredményezett a végzettséget követő 12 hónapon belül. A bejövő hallgatókat párosítják a több mint 200 PSM öregdiákkal a mentoráláshoz.

Jelentkezzen ma, hogy csatlakozzon az Illinoisi Egyetem családjához.

Az Illinoisi Egyetemet éppen a Midwest nyugati állami egyetemek első helyezettjévé tették a legjobb ROI (befektetés megtérülése) kategóriában.

Az Urbana-Champaign egy mikrovárosi oázis, amely világszínvonalú előadásokhoz, művészeti galériákhoz, zenei helyszínekhez és egyebekhez fér hozzá. Ráadásul rövid utazás Chicagóba, St. Louisba és Indianapolisba.

Jelentkezzen még ma!

Helyszínek

Nyílt vidék

Address
204 Coble Hall 801 S. Wright Street
61820 Nyílt vidék, Illinois, Amerikai Egyesült Államok