Vanderbilt Peabody College

Bevezetés

Hivatalos Leírás

Peabody College oktatás és az emberi fejlődés tesz különbséget az életét több ezer ember azáltal, hogy új ismereteket. Néhány legújabb munkája megértésére összpontosít, hogyan:

kulturális különbségek befolyásolják a nyelvi készségek közrend befolyásolja az iskolai adminisztráció közösségek enyhíti serdülőkori depresszió vagy az anyai depresszió gyermekekre mit csinál, és nem működik a szövetségi kormány támogatja a hajléktalan családok mi a következő lépés előtti K oktatási programok és hogy a Tennessee államban javíthatja szállítás az oktatás és a humán szolgáltatások

Az ilyen és sok más projekt, Peabody partnerek nagyvárosi, állami és nemzeti szervezetek által finanszírozott kutatási projektek. Együttműködésünk a nagyobb Vanderbilt közösség nyit még több lehetőséget feltárása.

Vagyunk rangsorolva a legjobbak között. Évente US News & World Report soraiban Peabody az egyik legjobb doktori iskolák az oktatás az országban. 2017, Peabody programok rangsorolás:

Adminisztráció / felügyelet, 1. Gyógypedagógiai, 2. Oktatáspolitika, 4. Alapfokú oktatás, 5. Tanterv / Oktatás, 6. Neveléspszichológia, 8. Felsőoktatási Administration, 8. Secondary Education, 9.

Helyszínek

Nashville

The Department of Psychology and Human Development, Peabody College

Address
Vanderbilt University Peabody College · 230 Appleton Place
TN 37203 Nashville, Tennessee, Amerikai Egyesült Államok
Telefonszám
+1 615-322-8141