Vatel Institute of Hospitality Management at Alliant International University - Los Angeles

Bevezetés

Hivatalos Leírás

Az Alliant Nemzetközi Egyetem Hospitalel Management Menedzsment Intézete egyedülálló vendéglátás oktatást kínál az amerikai vezetés számára. Az oktatás minősége és az egyedülálló fizetett szakmai lehetőségek a világ egyik leggyönyörűbb szállodájában ezeknek a programoknak köszönhetően a briliáns nemzetközi karriert alkotják.

Los Angeles az ország egyik legváltozatosabb és legaktívabb városa és a világ szórakoztató fővárosa.97809_BannerHotels1.jpg

A Los Angeles a kezdetek, Los Angeles, és az Angyalok néven ismert becenevén a világ üzleti központja, a nemzetközi kereskedelem, a szórakozás, a kultúra, a média, a divat, a tudomány, a technológia és az oktatás.

Los Angeles a harmadik leggazdagabb város és az ötödik legerősebb és befolyásos város a világon, az Egyesült Államokban csak New York City mögött. A legrangosabb szállodai márkák Los Angelesben és környékén találhatók.

A Bachelor és MBA Concentrations a Hospitality Management kínálnak keresztül a Vatel Institute of Hospitality Management az Alliant International University.

Az Alliant Los Angeles-i campus Alhambra-ban, Los Angeles megyében nyugati San Gabriel régióban található. A belváros nyolc mérföldre, a Los Angeles-i campus a diákok számára azonnali hozzáférést biztosít az elterülő metropoliszhoz. A Los Angeles-i programok esetleg nem minden diák számára elérhetőek. Kérjük, kérjen egy beiratkozási szakembert a részletekért.97819_Group2photoshooting.jpg

A campus környezete a szórakozás, az üzleti élet és az ipar dinamikus koncentrációja. Az állam 100 legnagyobb vállalatának kétharmada rendelkezik székhellyel ezen a körön belül.

A campusban 23 tanterem található, egy videokonferencia terem, egy integrált számítógépes tanterem, egy számítógépes laboratórium, egy csoportos tanulmányi terem és két diákszalon. Több mint 600 diák vett részt évente számos iskolában és programban.

Az Alliant International University elnyerte a legmagasabb szintű akkreditációt az Egyesült Államokban; A WASC Senior College és Egyetemi Bizottsága (WSCUC) , az Egyesült Államok Oktatási Minisztériuma és ugyanazon ügynöksége által elismert regionális akkreditációs testület, amely szerint más elismert kaliforniai és nyugati amerikai iskolák is akkreditáltak, például Stanford, USC és UCLA.

A Vatel és az Alliant küldetése, hogy oktassa a vezetők és vezetők következő generációját a világ legnagyobb és legélénkebb iparának. Tevékenységünket a tanításban való kiválóság, a vendéglátóipari vezetők erőteljes együttműködésével, valódi gyakorlati tapasztalatokkal és felbecsülhetetlen nemzetközi kitettséggel törekszünk.

A gyakorlati szakmai tapasztalat az egyetemi programok egyik alapvető eleme, és holisztikus megértést nyújt a vendéglátás iparágaként, erősítve az egyes hallgatók szakmai céljainak meghatározását és elérését.

A diákok minden programon keresztül haladnak a kohorszokon, a csoportjukra szabott tanfolyamokon. A kohorsz struktúra biztosítja a hallgatók számára, hogy időben elvégezzék a szükséges órákat.

59761_thumb_vatel-international-business-school-of-hospitality--management-noborder_1456441881.jpg

Kari tagjai a menedzsment oktatás szakemberei és arra törekszenek, hogy felkészítsék hallgatóinkat a nemzetközi vendéglátás menedzsment sikeres pályafutására.

A Vatel USA tagja a Nemzeti Főiskolai Felvételi Tanácsadó Egyesületnek (NACAC), és támogatja a Gyakorlati Elvek alapelvét.

Helyszínek

Los Angeles

Address
3325 Wilshire Blvd; Suite #650
CA 90010 Los Angeles, Kalifornia, Amerikai Egyesült Államok

Keystone ösztöndíj

Ismerd meg az ösztöndíjaink által kínált lehetőségeket

Programok

Az intézmény további kínálata: