Vatel Institute of Hospitality Management at Alliant International University - San Diego

Bevezetés

Hivatalos Leírás

A Vatel Institute of Hospitality Management az Allian International Egyetemen kínál egyedülálló vendéglátás oktatása az amerikai menedzsment. Az oktatás színvonala és a fizetett gyakornoki lehetőségek egyeseként a világ egyik legszebb hoteljeinél ezek a programok egy átgondolt nemzetközi karriert alkotnak.

A San Diego lélegzetelállító tájak és a páratlan éghajlat miatt ez az állam és a nemzet legkívánatosabb menedékének egyike, és több mint hárommillió ember elég szerencsésnek tartja, hogy otthonosan hívja - így ideális helyszín a végső stabilizációhoz.

Amerika egyik leginkább családbarát városa, San Diego egy nyaraló paradicsoma, a hetvenes évek hőmérséklete és a közel állandó napsütés. A napozóteraszok és a szörfösök garantálják, hogy megtalálják tökéletes strandjukat, és a vendéglők kedvelik a kézműves sörfőzdéket, a helyi bisztrókat és ínyenc éttermeket.

A La Jolla Playhouse Broadway-i izgalmától a kis Olaszország európai hangulatáig a Gaslamp Quarter szecessziós eleganciájáig a San Diego mindenki számára mindent megtalál.

A Bachelor és MBA Concentrations a vendéglátás és a menedzsment kínálják a Vatel Institute of Hospitality Management az Alliant International University of San Diego. A campus a Scripps Ranch fákkal szegélyezett dombjain fekszik. Mindössze 10 mérföldre a strandtól és 15 mérföldre északkeletre a belvárostól, a helyszín kínálja a legjobb "America's Finest City" kínál.

A San Diego-i campus több osztálytermi épület, előadóterem és sportközpont otthona. Az Alliant épületek több konferenciatermet is tartalmaznak, két számítógépes laboratóriumot, videokonferencia lehetőségeket, a campuson keresztül elérhető WiFi-hálózatot és számos tanulmányi lehetőséget. A campus szíve a nemrégiben felújított Walter Könyvtár, melyet az egyetem egyik legjelentősebb közreműködője, például Abraham Maslow és Carl Rogers zászlajaival büszkélkedhet.

Körülbelül 1200 egyetemi hallgató és 150 egyetemi hallgató vesz részt évente számos iskola és program keretében.

Küldetésünk, hogy oktassuk a vezetők és vezetők következő generációját a világ legnagyobb és legélénkebb iparának. Tevékenységünket a tanításban való kiválóság, a vendéglátóipari vezetők erőteljes együttműködésével, valódi gyakorlati tapasztalatokkal és felbecsülhetetlen nemzetközi kitettséggel törekszünk.

A diákok minden programon keresztül haladnak a kohorszokon, a csoportjukra szabott tanfolyamokon. A kohorsz struktúra biztosítja a hallgatók számára, hogy időben elvégezzék a szükséges órákat.

Kari tagjai a menedzsment oktatás szakemberei és arra törekszenek, hogy felkészítsék hallgatóinkat a nemzetközi vendéglátás menedzsment sikeres pályafutására.

A gyakorlati szakmai tapasztalat az egyetemi programok egyik alapvető eleme, és holisztikus megértést nyújt a vendéglátás iparágaként, erősítve az egyes hallgatók szakmai céljainak meghatározását és elérését.

Az Alliant International University-t akkreditálja a WASC Senior College és az Egyetemi Bizottság (WSCUC) , amely az Egyesült Államok Oktatási Minisztériuma és az ugyanazon ügynökség által elismert regionális akkreditáló testület, amely szerint más elismert kaliforniai és nyugati amerikai iskolák is akkreditáltak, például Stanford, USC és UCLA .

A Vatel USA tagja a Nemzeti Főiskolai Felvételi Tanácsadó Egyesületnek (NACAC), és támogatja a Gyakorlati Elvek alapelvét.

Helyszínek

San Diego

Address
520 West Ash Street
CA 92101 San Diego, Kalifornia, Amerikai Egyesült Államok

Programok

Az intézmény további kínálata: